temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Tüm endişelerimiz kendini rüyalarda gösteriyor. Bu benim ikinci gebeligim ve bu kez ikili test yapmiycam. Sadece ense ve burun kemiği ölçümü yaptirip, kan vermiycem.

Tüm endişelerimiz kendini rüyalarda gösteriyor. Bu benim ikinci gebeligim ve bu kez ikili test yapmiycam. Sadece ense ve burun kemiği ölçümü yaptirip, kan vermiycem.
zaten rüyamda da önce ölçüm yapılıyo ense kalınlığı yüksek çıkıyo burun kemiği yok falan sonra detaylı bakılıyor falan engelli yazıyor teşhiste ay çok şey bilmemek daha iyi sanırım böyle araştırıp biliyoruz sonra etkiliyor

kızlar günaydın hamileliğin ilk haftalarında doktorunuz tsh ve idrar kültürü istedi mi ? istediyse bunları sabah aç karnına mı verdiniz yoksa gün içinde mi hatırlayan varsa yazabilir mi ?

Selam kızlar.. Bugün gördük bebişi ayaklar havadaydı keyif yapıyor resmen.. Kalp atışlarını dinletti. Kistte küçülme olmuş. Kiloya dikkat etmemi söyledi her zaman ki gibi.. Öyle canının her istediğini yemek yok dedi. Dışardan asla yemiyoruz gebelik süresince dedi. Şu kafa karıştıran nar ekşisi ve nar konusunu sordum. Düşük yaptırıyormuş dedim. Yok öyle bir şey dozunda yenen hiçbir şey bir sorun teşkil etmez dedi. Sadece nar değil her şeyi dozunda yemek gerekli dedi. Çoğu zarar azı karar dedi. Yiyebilirsin sıkıntı yok düşük falan da yapmaz dedi

Allah korusun canım iyi düşün iyi olsun. Hamilelik 9 ay boyunca hep stresli. Herşey sorunsuz devam eder insallah

Bende aynıyım çok fenayım ya cikariyorum ya bulantı var geceleri bile bulantidan uyuyamıyorum çok fenayım

Kizlar yaa doktor bana decavit vitamin ile kan ilaci verdi daha erken mi acaba kullananlar varmi folik asiti biraktim bunlari kullanmaya basladim aranizda kullanan varmi ??
Erken değil canım ben hatta folik asiti içinde d vitamini var yavaş yavaş kan için de bişeyler içmeye başlarım çünkü bebek depoları bosaltiyor

Bir de kızlar ben gece çok tıkanıyorum burnum falan tıkalı nefes alamıyorum zorluk çekiyorum bu konuda bi çare bulmam lazım alerjim arttı sanırım hamilelikle

Merhabalar Dr sizden 8. Hafta da kan tahlili istedi mi.ben tedavinin başından beri hiç kan tahlili vermedim normal mi ki

kızlar günaydın hamileliğin ilk haftalarında doktorunuz tsh ve idrar kültürü istedi mi ? istediyse bunları sabah aç karnına mı verdiniz yoksa gün içinde mi hatırlayan varsa yazabilir mi ?
Tsh için aç olman gerek diye hatırlıyorum canım bana 8. Haftada yaptı bu tahlilleri

Allah korusun canım Hiç öyle kötü şeyler düşünme çok tatlı minnaklarımız olacak inşallah

Selam kizlar dun aksamdan beri karnım agriyo ara ara gaz sancisi sanirim gecmiyoda tuvaletede çıkamıyorum catlicam ne yapabilirim nasil gecer bu sanci ya korkutuyo beni
Karnına masaj yap yürüyüş yap ve ayaklarını sıcak tut kabızlık ve gaz zaten olağan sıkıntılar sanırım ben de aynı dertlerden muzdaribim. Bana sabah Türk kahvesi iyi geliyor içebilirsen Bi kaşık zeytinyağı da işe yarar

Allah korusun canım Hiç öyle kötü şeyler düşünme çok tatlı minnaklarımız olacak inşallah
Inşallah canım düşünmedim ama kabus görünce içime tedirginlik düştü gerçi %60 doğruluk oranı da yanılma payı çok oluyor hayırlısıyla geçseydi şu haftalar

Bende aynıyım çok fenayım ya cikariyorum ya bulantı var geceleri bile bulantidan uyuyamıyorum çok fenayım
Bugün iyi gibiyim ben ama her sabah klaaik oldu iativra ediyorum ama mide boş olduğundan afedersin balgam çıkıypr benden böyle olan var mı ? Öğürüyoruö midem çıkıyo resmen ama boş oldugundan fazla bişey çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…