- 21 Kasım 2016
- 43
- 50
- 18
- 41
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #4.141
Tüm endişelerimiz kendini rüyalarda gösteriyor. Bu benim ikinci gebeligim ve bu kez ikili test yapmiycam. Sadece ense ve burun kemiği ölçümü yaptirip, kan vermiycem.Günaydın kızlar , ben rüyamda ikili testte bebeğimin engelli çıktığını gördüm sonra doğuyodu down sendromluydu ama dünya tatlısı bişeydisanırım yaklaştıkça stres bastı beni bilinçaltıma işlemiş
zaten rüyamda da önce ölçüm yapılıyo ense kalınlığı yüksek çıkıyo burun kemiği yok falan sonra detaylı bakılıyor falan engelli yazıyor teşhiste ay çok şey bilmemek daha iyi sanırım böyle araştırıp biliyoruz sonra etkiliyorTüm endişelerimiz kendini rüyalarda gösteriyor. Bu benim ikinci gebeligim ve bu kez ikili test yapmiycam. Sadece ense ve burun kemiği ölçümü yaptirip, kan vermiycem.
Gün içinde herhangi bir saatte verilebiliyor diye biliyorum. Ben öğlen tok karnına vermiştim.kızlar günaydın hamileliğin ilk haftalarında doktorunuz tsh ve idrar kültürü istedi mi ? istediyse bunları sabah aç karnına mı verdiniz yoksa gün içinde mi hatırlayan varsa yazabilir mi ?
Gün içinde herhangi bir saatte verilebiliyor diye biliyorum. Ben öğlen tok karnına vermiştim.
Allah korusun canım iyi düşün iyi olsun. Hamilelik 9 ay boyunca hep stresli. Herşey sorunsuz devam eder insallahGünaydın kızlar , ben rüyamda ikili testte bebeğimin engelli çıktığını gördüm sonra doğuyodu down sendromluydu ama dünya tatlısı bişeydisanırım yaklaştıkça stres bastı beni bilinçaltıma işlemiş
Bende aynıyım çok fenayım ya cikariyorum ya bulantı var geceleri bile bulantidan uyuyamıyorum çok fenayımCanımmm merhaba seninde miii ikizlrr bende ikizler bekliyorum:))
Nasılsın nasıl gidiyor bulantıların var mııı benim var yaa biraz zor oluyor bide çok yemek yiyemiyorum ben yediklerim hep faydalı ama bilmiyorum hep bi kusma hissi var .. sende durumlar nasıl
Erken değil canım ben hatta folik asiti içinde d vitamini var yavaş yavaş kan için de bişeyler içmeye başlarım çünkü bebek depoları bosaltiyorKizlar yaa doktor bana decavit vitamin ile kan ilaci verdi daha erken mi acaba kullananlar varmi folik asiti biraktim bunlari kullanmaya basladim aranizda kullanan varmi ??
Benden istedi kan idrar tahlilleriMerhabalar Dr sizden 8. Hafta da kan tahlili istedi mi.ben tedavinin başından beri hiç kan tahlili vermedim normal mi ki
Aynen canımKopmuşuz biz dun gece hep birlikte
Ayni ruyayi goren 3 kişi. Allah bebiklerimizi korusun, isteyen tum anne adaylarina da nasip etsin
Benden de istedi detaylı kan ve idrar ve sonra 3 hafta sonraya gün verdiBenden istedi kan idrar tahlilleri
Tsh için aç olman gerek diye hatırlıyorum canım bana 8. Haftada yaptı bu tahlillerikızlar günaydın hamileliğin ilk haftalarında doktorunuz tsh ve idrar kültürü istedi mi ? istediyse bunları sabah aç karnına mı verdiniz yoksa gün içinde mi hatırlayan varsa yazabilir mi ?
Allah korusun canım Hiç öyle kötü şeyler düşünme çok tatlı minnaklarımız olacak inşallahzaten rüyamda da önce ölçüm yapılıyo ense kalınlığı yüksek çıkıyo burun kemiği yok falan sonra detaylı bakılıyor falan engelli yazıyor teşhiste ay çok şey bilmemek daha iyi sanırım böyle araştırıp biliyoruz sonra etkiliyor
Karnına masaj yap yürüyüş yap ve ayaklarını sıcak tut kabızlık ve gaz zaten olağan sıkıntılar sanırım ben de aynı dertlerden muzdaribim. Bana sabah Türk kahvesi iyi geliyor içebilirsen Bi kaşık zeytinyağı da işe yararSelam kizlar dun aksamdan beri karnım agriyo ara ara gaz sancisi sanirim gecmiyoda tuvaletede çıkamıyorum catlicam ne yapabilirim nasil gecer bu sanci ya korkutuyo beni
Ay sonunda randevum var bakalım isteyecek miBenden istedi kan idrar tahlilleri
Inşallah canım düşünmedim ama kabus görünce içime tedirginlik düştü gerçi %60 doğruluk oranı da yanılma payı çok oluyor hayırlısıyla geçseydi şu haftalarAllah korusun canım Hiç öyle kötü şeyler düşünme çok tatlı minnaklarımız olacak inşallah
Bugün iyi gibiyim ben ama her sabah klaaik oldu iativra ediyorum ama mide boş olduğundan afedersin balgam çıkıypr benden böyle olan var mı ? Öğürüyoruö midem çıkıyo resmen ama boş oldugundan fazla bişey çıkmıyoBende aynıyım çok fenayım ya cikariyorum ya bulantı var geceleri bile bulantidan uyuyamıyorum çok fenayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?