temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Hoşgeldin canimmm valla iyi gidiyor su an , bebisim de iyidir inşallah. 3 ocakta gidicem doktora 1 Haftam kaldı. Sabırsızlıkla bekliyorum o günü. Bebegimi görmek istiyorum artık senin nasıl gidiyor canım?
İnşallah herşey yolundadır canım bende 6 7 ocak gibi gidicem şimdilik 15 te bi çağırıyo bakalım kalp atışlarını duyduk ya rahatladım biraz inşallah sağ salim alırız kucaklarımıza biraz bulantım oluyor canımm.. senin beniş bizden büyükk abi ya da abla :)) karnın çıktımı canımm

Benim korkularım hala geçmedi hele bi 12 haftayı atlatsam yaaa

Kızlar ben yarın 10 da gidiyorum. Cok heycanlıyım 15 gün önce gittiğimde doktor kalp atışını kendi dinlemişti . 7mm idi. Bakalım büyümüş mü :) gecmiyo zaman hiç
Benim de yarın doktor kontrolum var geçen hafta gittiğimde kalp seslerini duyduk bu hafta hem tahlil sonuçlarını değerlendirecek hemde tekrar bakacak sanırım.düşününce kalbim verinde çıkacak gibi.Allahım sağ salim sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

Ayy bende ta ayın 4unde gitcem 1 aydir gormuyorum catlicam meraktan,insallah bende saglikli oldugunu gorurum.artık net gorunuyodur tabi cok merak ediyorum.ne gusel ense kalinligida normal cikmis,rabbim saglikla kucahimiza almayi nasip etsin.

Evet canim abi ya da abla :) bakalım hangisi olacak. 3 ocakti 2 ocağa aldık haftaya pztesi gorucem inşallah. Belki cinsiyet tahmininde de bulunur valla karnım zaten vardı biraz o yüzden henüz bisey anlamadım. Soranlara o kendi karnım, kilo karnı o diyorum

kilo karnı o he güzelmişş bende hrnüz bi çıkıntı yok ama akşam saatlerinde şişlik olyo karnımda kasıklarımda

kilo karnı o he güzelmişş bende hrnüz bi çıkıntı yok ama akşam saatlerinde şişlik olyo karnımda kasıklarımda
yaa sorma 50 kiloyla evlendim 1.5 senede 58 kilo oldum. 58 lede hamile kaldım. Doğal olarak bi göbek oluştu göbek mi bebek mi muhabbeti çok oluyor yani. Nabayim bende hamileyim ne de olsa diye gobegimi çekmeden rahatça geziyorum iste bu da işin iyi tarafı

Aynen o açıdan çok iyi hamileyken işim güzel taraflarından biri bende 50 ile hamile kaldım bakalım kaç kilo alcam ya ikiz olunca bide çok almamaya dikkat edicem :))

Aynen o açıdan çok iyi hamileyken işim güzel taraflarından biri bende 50 ile hamile kaldım bakalım kaç kilo alcam ya ikiz olunca bide çok almamaya dikkat edicem :))
Bosver canım çok alırsan da takılma. Sağlıklı beslendigin halde kilo aliyorsan yapacak bisey yok. Verilir elbet kilolar yeter ki sağlıkla gelsin bebislerimiz. Çok tatlı yememeye çalış.

Bosver canım çok alırsan da takılma. Sağlıklı beslendigin halde kilo aliyorsan yapacak bisey yok. Verilir elbet kilolar yeter ki sağlıkla gelsin bebislerimiz. Çok tatlı yememeye çalış.
Tabi orası öyle sağlıklı beslenipte alırsam yapcak biley yok ama öok kilo ikizlrtdr zormuş taşıması bile ondan korkuyorım biraz bakalım neler bekliyor bizi günler hiç geçmiypr ya sıkılıyorımm sen neler yapıypsın
Bu arada henüz aşermem yok ama limona ilgim arttı tatlıyla aram hiç yok şimdilik

Valla benim cok değişik canım aserme sanırım ama bigun bir tatliyi yapsam ya falan diye düşündüm 2-3 gün geçti aradan rüyamda yaparken gördüm ama rüyamda da yiyemedim. Sonra yapıp yedim. Bide cmtesi gecesi rüyamda birisi yanımdaki arkadaşıma limon uzatıyordu al ye diye. O istemedi ben nolur bana ver ben yiyeyim diye yalvardim ve yedim. Sonra dediler asermissin iste ye limonu diye. Onu da yedim. Tatlı da yedim eksi de anlamadım bu çocuk nolacak

Ben sadece ekşi istiyorum bide tuzlu hep ayva turşu elimden dusmuyor sanirim kiz olcak yuzumdede cok sivilceler dolu :))

Merhabalar Dr sizden 8. Hafta da kan tahlili istedi mi.ben tedavinin başından beri hiç kan tahlili vermedim normal mi ki

4 tüp kan aldiydi benden komple tahlil yapıyorlar bu haftalarda sanırım...

Kızlar benden detaylı ultrason istedi... Üstelik muayeneye de gitmemistim hatta kendi doktorum bile degildi sadece is yerim için gebeliğe dair rapor almaya rastgele gittim bunu da çektirme anca sıra gelir zaten dedi tutuşturdu hemşire elime kağıdı bugün gittim gebeleri bekletmiyoruz hemen git cektir dedi cektirdim bebisim kımıl kımıl radyoloji uzmanı bayan henüz çok küçük ama yanilmassam bu en erken tahminim olcak bu çocuk erkenden doğar dedi gulerek fazla hareketliyiz galiba... Herşey güzel görünüyor ama içim çok rahatladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…