temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Mutlaka Bi sebebi olmalı sürekli tekrarlaması normal değil dr unla görüştün mü? Belki hamilelere uygun antibiyotik filan verir ilk 3 ay bitmek üzere zaten değil mi?
Görüştüm canım bol su dendi 12 haftaya kadar bişey yapilamazdi şimdi ama ilaç verir sanırım

Dediğim gibi fitil vermesse iste doktorundan kız aylarca çekti sağlık ocağı doktoru fitil verdi ve geçti kendi doktoru alttan atılan hiçbirşeyi önermiyordu kızcağaz çok çekti ;/
Ben de isticem bişeyler ilaç almayı hiç istemiyorum ama böylesi de kötü

Merhaba kızlar
Yazdıklarınızı takip ediyorum ama yazmadım bayadır. Benim 8. haftada başlayan bulantılar 2-3 gün önce bitti çok şükür. Artık yemeğimi yapabiliyorum, yiyebiliyorum. -2 kg ile 3 ayı bitiricem gibi görünüyor. Troid biraz düşük çıktı 1 ay sonra tekrar bakılacak çünkü hamileliğin ilk aylarında olabiliyormuş. Açlık kan şekerim sınırda çıktı diyetisyenle devam edebiliriz dedi doktorum. Diyetisyene giden arkadaşlar varsa nası bir liste uygulanıyor bilgi verirse sevinirim. Geçen ctesi kontrolümüzde bebeğimin hareketlerini gördüm :) kontrole gidecek arkadaşlara tavsiyem hareket etmiyorsa doktorunuzdan rica edin karnınıza cihazla bir iki ufaktan vurup dürtünce hareketini izleyebiliyorsunuz. Bizim ki kaykıldı aşağı kaydı ve tekme attı :) 10 gün sonra cinsiyeti söylerim dedi inşallah gösterir kuzum. İsim için eşimle anlaşma yaptık erkek olursa o kız olursa ben koyucam adını. Ben Lavin Ada düşünüyorum bakalım kısmet :) hepinize selamlar. Zorluk yaşayan arkadaşların Allah yardımcısı olsun. En büyük zorluğumuz bu olsun

Merhaba canım ne güzel geçmiş sikayetlerin bundan sonra keyifle sürsün inşallah benim bebisim de dün uyuyordu doktor salladı falan uyanmadı kipirdadigini da görelim sen biraz yürü dedi meyve suyu içtim merdiven indim çıktım ve taklalar atiyodu poncigim yerinde durmadı hiç çok zevkliydi bütün gün izleyebilirim doyamadım ve çok özledim haftaya cumartesi gidicem 13+3 olucaz inşallah öğrenirim bizim erkek ismi iki sık oldu bilge Kağan ve ali Mete diyoruz şimdilik daha değişir gibi geliyor bana kız olarak da Alya ismini çok sevdim tabi o da değişir hergün bi fikir çıkıyor ama bilge Kağan eskiden beri düşündüğümüz bi isimdi hayırlısı olsun bakalım

Evet haklısın karıştırdım Hala alıyorlar mı kan? Ultrasonda bebeği görmek çok keyifli ben en son 8 haftalıkken görmüştüm bu cumartesi 12 hafta olacak inşallah merakla bekliyorum
canim randevum pazartesi ultrason icin gidiyorum ama kesin yine kan alicaklar eminim aliskanlik oldu artik kan vermeden cikamiyorum hastaneden:) bende en son 6+2 de gormustum cok kucuktu kalp atislarini dinletmisti simdi sabirsizlikla bekliyorum pazartesiyi , 8+5 olucak pazartesi,simdiden cok heyecanliyim bebegimi gorucem diye,allahin izniyle saglikla gelisssin buyusun guzel guzel hepimizin bebisleri. seninde uc gun kalmis bebegini gormeye canim,dunyanin en guzel duygusu herhalde.

Aynisi bende de oluyo canim
1 ay sonra gel dedi sikayetin olmazsa eger..
Ama gun sayiyorum resmen nie kodar gec gun verdi falan diyorum
Merak ediorum o sure zarfinda bebegimi

Ben de 6.haftamdan itibaren progestan kullaniorum 400mg
Ilacin yan etkisi bas donmesi yapio canim
Gece ozellikle icmemi soylemsti dr
Ilk zamanlarda gunduz aliodum
Bas donmesi ve tuhaf bi ruh hali oluodu bnde
Ilacin yan etkisi yani
Doz arttikca belirtiler de artio haliyle
Gece aldim o sersemlik bas dinmesi uykuda olmus oluo hissetmiosun

Dr uma midem bulanio die ilac yazmasini istedim
Bulansin dedi ilac vermedi :))
Eve gelince dusundum tek skntim bu olsun dedim
Zaten dusuk tehlikem var
Cok bulantim oldgu zamanlarda bile
Dusuk tehlikem gecsin de ne kdr bulanirsa bulansin dedim yani :)

Canim soyle soyliyim sana
Bn hamile olgumu ogrendim 4+3 falandim
6.haftamda pembemsi bi leke sikayetiyle dr a gttim dusuk tehliken var dedi o an bebegim erkek die icimden gecrdim( erkek bebek kiz bebeklere gore tutunmasi zormus genelde )
Ve 2 bucuk ay sonra mide bulantisi sikayetim oldu oncesinde hc olmadi
Bnm smdie kdr gordugum duydugum
Mide bulantisi sikayeti erken donemde baslayinca kiz bebek olma ihtimali
Bnm gbi mide bulantisi erken donemde olmayanlar .dusuk tehlikesi olanlar erkek.bebek olma ihtimalini aklima getirio
Hala dusuk tehlikem var bu arada

Kizlar bugün başka bir doktora gittim kendi doktorum hic bilgi vermedigi için (ozel olmasina ragmen), plasentada kanama var demisti ama hicbi sey vermemisti. Bu doktor düşük tehlikem oldugunu soyledi 12 haftalik olmasina ragmen progestan verdi fitil olarak kullan dedi bi de iğne verdi. Iki hafta da rapor verdi hic hareket etme yat dedi. Cok uzgunum sizce gecer mi? Plasentada ayrilma varmis ve plasenta asagidaymis. Ayrıca suyum azmis.

Kizlar doktora gittim kafam cok karisti ya once 9haftalik diodu simdi yumurtlama gec olmus dedi ikiz gebelik dedi biri 6hafta 4gun digeri 7hafta 0gun dedi

Canim bugun baska doktora gittim o da senin ignenden verdi bi de progestan verdi. Evden disari cikma sadece yat dedi calisman riskli dedi rapor verdi. Suyum da azmis. Plasentada ayrilma varmis ve asagidaymis. Moralim bozuldu baya ama insallah gecer sana da gecmis olsun.

benim 2 gün arayla yapıldı 41- 151- 269 çıktı sonra 5+0 da kese görünmeyince baktırdım oda 1600 dü benimkiler hiç çaktırmadı ama senin değerler ikiz değil üçüz gibi

Çok geçmiş olsun canım senin biraz daha riskli galiba yat dediyse mutlaka dinle ve evi işi falan boşver. Gerçekten senden ve bebeğinden kıymetli değil hiçbir şey. Başta insan anlamıyo amacı ben 3 düşük yaşamış biri olarak bebeğin yasamasinin ve sağlıklı doğmasınin ne kadar kıymetli olduğunu anladım. Kendine iyi bak canim

Kizlar doktora gittim kafam cok karisti ya once 9haftalik diodu simdi yumurtlama gec olmus dedi ikiz gebelik dedi biri 6hafta 4gun digeri 7hafta 0gun dedi
Anaaa sürpriz yumurta mi gelmiş canım tebrikler kalp atışları var mıydı ikizler biraz geriden gelisebiliyor diye biliyorum sağlıklı olsunlar da kafan karistiysa bi doktora daha git canım istersen

Cok haklisin canim bebegimizden ve bizden önemli degil hicbi sey. Allah bir daha ayni acilari yasatmasin sana da. Bu benim ilk bebegim o yuzden boyle tedirginim. İnsallah her sey yoluna girer. Allah bebeklerimizi bize bagislasin. Tesekkur ederim destegin icin.

Ay kızlar fena grip oldum ya napıcam bilmiyorum ilaç da Yok ne yapabilirim bi fikri olan varmı

ben diyetteyim 2 haftadır zaten önceki hamileligimde de vardı az çok biliyorum neler yemeyecegimi diyetisyen kişiye kiloya göre bir liste yapıyor haftada bir gün sütlü tatlı yiyebilirsin dedi makarna o ogundeki ekmeği yemezsem 2 yemek kaşığı yiyor um bazı şeyleri bazılarının yerine yiyebiliyorsun diyetisyene gönderirse doktorun mutlaka git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…