- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.201
Bnde oyle dusunuyorum...Kesinlikle çok erken 2 li için
canim her hafta kan alinan bendim hatta her hafta degil nerdeyse 3 gunde bir :) bende yurtdisindayim oyuzden karistirdin canim sen. benide pazartesi cagirdilar yine ayrintili kontroller icin ultrasona da giricem insallah guzel guzel gelistigini gorurum minigimin ,duyarim guzel kalbinin atislarini.Yok canim her hafta alinmadi.Yani 2li test icin degil mi cnm.
Belliki oyle canim gecen haftada kiza benziyor demisti bklm bir ay sonra kontrolum ne olucak merak icindeyiz esimle.Senin sipa kiz göstermediğine göre
Benim de 2 gundur belimin sol tarafi ve sol bacagim agriyor canim. Hatta dun isimden dolayi 6 7 saat ayakta durdum, tabi arada oturdum ama yine de sol bacagim koptu agridan :/ benim normalde bel fitigim var ondan mi yoksa hamilelikten mi bu ağrılar bilmiyorum.Kizlar yine bel agrisiyla karsi karsiyayim yaaa :/ belimin sol tarafi cok agriyo bazen bacagima da vuruyo agrisi.
Canım pazar günü aynen öyleydim oturup kalkarken yürürken beni mahvetti sonra geçti doktora söyledim magnezyum yazdi bu ağrılar normalmisKizlar yine bel agrisiyla karsi karsiyayim yaaa :/ belimin sol tarafi cok agriyo bazen bacagima da vuruyo agrisi.
Oyyy maşallah belli artik bildigin bebis olmus buu sirf senin için girdim bugün valla aklima geldi gideceğin bende 3:50de randevum var bugun gidicem inşallah :)Selam kızlar ben de ikili testi yaptırdım ultrasonda burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1.3 herşey güzel taklalar attirdik yavruma kocaman olmus doyamadım izlemeyeyüzünün resmini aldım çok tatlış yaa
Icmeye calis canım ben gunde 1bardak su icen biriydim şimdi 2lt içiyorum cok şükürKızlar idrarda enfeksiyon geçmiyor hatta artmış bile su da içemiyorum fazla
Ay canım Sağol darısı başına hadi kocaman olmuştur seninki de canım :)Oyyy maşallah belli artik bildigin bebis olmus buu sirf senin için girdim bugün valla aklima geldi gideceğin bende 3:50de randevum var bugun gidicem inşallah :)
Midemi bulandırıyor aşırı dereceIcmeye calis canım ben gunde 1bardak su icen biriydim şimdi 2lt içiyorum cok şükür
biraz fazla ama canım o hiç belli olmuyor benim hep 2 katı çıktı ama sonra ikiz olduğunu öğrendim ikizlerde çok yükselir diyorlar belki senn ki de ikizdir.Kızlar hepinize merhabalar birşey sormak istiyorum benim cuma günü beta HCG 61 çıkmıştı bugün 613 çıktı bugün adet 2 gün geçmiş oluyor normalmi yükseliş sanki bana fazla geldi
Doğru bide o var benim şükür bulantı yok ondan rahatımMidemi bulandırıyor aşırı derece
Çok Merak ediyorum :)Ay canım Sağol darısı başına hadi kocaman olmuştur seninki de canım :)
Inşallah da olmasın canım şuan nimet bu durumun keyifle geçir böyle hepDoğru bide o var benim şükür bulantı yok ondan rahatım
Benim hala gözümün önünde kıpır kıpır hiç çıkmıyo aklımdan maşallah :)Çok Merak ediyorum :)
Ayy ayın 17 sinde Dr kontrol üm var acaba hemen belli olurmu ki buralarda kimsem yok 5 yaşında da kızım var ondan korktum hakkımızda hayırlısı olsunbiraz fazla ama canım o hiç belli olmuyor benim hep 2 katı çıktı ama sonra ikiz olduğunu öğrendim ikizlerde çok yükselir diyorlar belki senn ki de ikizdir.
Belliki oyle canim gecen haftada kiza benziyor demisti bklm bir ay sonra kontrolum ne olucak merak icindeyiz esimle.
Canım o çok belli olmuyor hcg değerine göre. Normalde iki gün iki kat olması gerekirken benim hergün iki kat artıyordu ama ikiz değil. Ona göre değerlendirme pek. Hakkında hayırlısı olsunAyy ayın 17 sinde Dr kontrol üm var acaba hemen belli olurmu ki buralarda kimsem yok 5 yaşında da kızım var ondan korktum hakkımızda hayırlısı olsun
biraz fazla ama canım o hiç belli olmuyor benim hep 2 katı çıktı ama sonra ikiz olduğunu öğrendim ikizlerde çok yükselir diyorlar belki senn ki de ikizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?