temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ayy ayın 17 sinde Dr kontrol üm var acaba hemen belli olurmu ki buralarda kimsem yok 5 yaşında da kızım var ondan korktum hakkımızda hayırlısı olsun
Ultrasonda çift ise hemen görünüyor canım iki kese inşallah hayırlısı olsun

Evet haklısın karıştırdım Hala alıyorlar mı kan? Ultrasonda bebeği görmek çok keyifli ben en son 8 haftalıkken görmüştüm bu cumartesi 12 hafta olacak inşallah merakla bekliyorum

su içmek zorundasın canım . enfeksiyon cocuga zarar verir. meyve suyu iç soda iç arada da ,tamam suyun yerini tutmaz belki ama sıvı tuketimini fazlalaştır.
sade soda mutlaka içiyorum meyve sıkıp içiyorum ayran içiyorum su da içmeye çalışıyorum olduğunca ona da içiyorum yudumla ama geçmek yerine arttı canım belki serum iyi gelir bi acile gidicem iş çıkışı

Canım idrar yolu enfeksiyonuna dikkat et lütfen kendini su içmek için zorla. Doğal antibiyotik yiyecekler almaya çalış. Ayaklarını üşütme Allah korusun dikkat et kendine
sağol canım elimden geldiğince bişeyler yapıyorum ama yeterli değil benim zaten kronik gibi hep tekrarlayan bi durum şimdi hiç geçmez oldu

Kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz? Haftaya 12 olucaz öğrenirmiyiz ki?

Kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrendiniz? Haftaya 12 olucaz öğrenirmiyiz ki?
bu haftalarda sadece tahmin olabiliyor sanırım 15 de falan artık netleşiyormuş benim de haftaya 13+3 olacak gidicem bakalım bişeyler öğrenebilecek miyim çok merak ediyorum

bu haftalarda sadece tahmin olabiliyor sanırım 15 de falan artık netleşiyormuş benim de haftaya 13+3 olacak gidicem bakalım bişeyler öğrenebilecek miyim çok merak ediyorum
Ya işte sırf merak bide cinsiyet bilmeden bişi alamıyoz yoksa kız erkek farketmez rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin Bu arada senin bulantıların çoktu nasılsın şimdi ?

Ya işte sırf merak bide cinsiyet bilmeden bişi alamıyoz yoksa kız erkek farketmez rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin Bu arada senin bulantıların çoktu nasılsın şimdi ?
canım daha azaldı gibi akşamları yine yokluyor ama bi akşam çıkarıyosam bi akşam rahat oluyorum öyle seyrekleşti diyebilirim çok şükür bu halime şimdi de enfeksiyonla uğraşıyorum inşallah cinsiyeti de öğreniriz artık kızım oğlum diye sevmeye başlarız bebişlerimizi

aynen ya şimdi bebişim falan die sesleniyorum ) Enfeksiyon benim arkadaşımda da olmuştu doktor ona bi fitil verdi geçti seninde hemen geçer inşalah İdrar yolu enf. dimi??

Ben de cuma günü rutin tahliller için gitmiştim kese arkasında kanama gördü ve proluton iğne verdi. Zaten crinone jel kullanıyorum üstüne bir de progestan kapsül verdi. Rapor almaya gerek yok sadece çok ayakta durma dedi. Korkacak bişi yok dedi. Oluyo demek ki bole şeyler. Sen de korkutma kendini cnm. olumlu düşünürsen olumlu olur

aynen ya şimdi bebişim falan die sesleniyorum ) Enfeksiyon benim arkadaşımda da olmuştu doktor ona bi fitil verdi geçti seninde hemen geçer inşalah İdrar yolu enf. dimi??
Evet canım idrar yolunda sancı yapıyo iftarda yanma zorlanma var geçmek bilmedi

Maşallah diyeyim o zaman canım. Benim de kasik ve göğüs ağrısı dışında hiç ağrım olmuyordu. 7 nin sonlarında başladı. Hiç öğurmedim çıkarmadım ama deli gibi midem bulanıyo sabah akşam. Istahım hiç yok. 2 kilo vermiştim ben de suzulmussun diyo görenler. Ki ben 67 kilo hamile kaldım zayıf degilim yani. Kendi yaptığım yemeği ağzıma koyamiyorum falan. Inşallah 12 den sonra biter. Bole devam ederse isim zor

Merhaba benimde durumum sızle aynı sayılır.64.5 ile hamile kaldım. Şu an 63.8-63.9 arasiym. Bu ikinci hamileliğim kizim da 7-15 haftaları arasında çok fena bulantilar yasadm. Şimdi özellikle aksam olmak üzere çok fena bulanıyor midem. Dediign gibi yaptığım yemeği yemeyi bırak sonradan mutfağa gremiyorum.kizim olduğu için yapmak zorundayım. Ama yiyemiyorum zorla üç lokma yersem yiyorum. Tek güzel yediğim kahvaltı. Sonrası yok. Meyve ağzımdaki o iğrenç tadi alıyor diye yiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Bizde erkek olursa eşim koyacakmis adını. Çünkü kız olursa ben Ahu Berra veya Rengin istiyorum. Söylediğin erkek isimleri çok güzelmiş ben de hep Çağan istiyodum ama çok da düşünmedim açıkçası.

sağol canım elimden geldiğince bişeyler yapıyorum ama yeterli değil benim zaten kronik gibi hep tekrarlayan bi durum şimdi hiç geçmez oldu
Mutlaka Bi sebebi olmalı sürekli tekrarlaması normal değil dr unla görüştün mü? Belki hamilelere uygun antibiyotik filan verir ilk 3 ay bitmek üzere zaten değil mi?

Evet canım idrar yolunda sancı yapıyo iftarda yanma zorlanma var geçmek bilmedi
Dediğim gibi fitil vermesse iste doktorundan kız aylarca çekti sağlık ocağı doktoru fitil verdi ve geçti kendi doktoru alttan atılan hiçbirşeyi önermiyordu kızcağaz çok çekti ;/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…