temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir

Anaaa sürpriz yumurta mi gelmiş canım tebrikler kalp atışları var mıydı ikizler biraz geriden gelisebiliyor diye biliyorum sağlıklı olsunlar da kafan karistiysa bi doktora daha git canım istersen
Ikisini de dinledik canim küçük olanın kalbi daha hizli atiyodu :) benim sat 13kasim ama doktor ultrasona gore 26kasim kabul etti sat i ondan karisti kafam yumurtlama gec olmus o yüzden dedi 15tatilde devlete gidicem bide bakalim

Ikisini de dinledik canim küçük olanın kalbi daha hizli atiyodu :) benim sat 13kasim ama doktor ultrasona gore 26kasim kabul etti sat i ondan karisti kafam yumurtlama gec olmus o yüzden dedi 15tatilde devlete gidicem bide bakalim
Maşallah canım daha nolsun onlar sağlıklı oldum kalpleri pıtır pıtır atsın geç döllenme olabilir hem dediğim gibi ikizlerin gelişimi geriden geliyor bide zaten en fazla 38 haftada geliyorlar iki hafta erken yani ay sürprize bak yaa çifte mutluluk size de sürpriz oldu dimi nasıl heyecanlı olmuştur ılk öğrendiğinde :) eşin ne tepki verdi

Aminn canım insallah.Evet cok uzun oluyo o ara ya insan surekli merak ediyo,bidahaki randevumu 8 subata verdi doktor,nasil geccek zaman bilmiyorum.insallah boyle saglıklı, guzel yolunda gider hepimiz icin.

Kizlar doktorumvitamin vermedi yaa ben devlette yazdirsamni demir hapi kullanmam lazim.

6. Haftada minicik bir nokta görüyorsun 8. Haftada her ne kadar 2 cm bile olmasa da tam bir Bebek görüyorsun ve işte tam o noktada başlıyor asıl heyecanSenden kan almak bence onlara da alışkanlık yapmış:) sormuşsundur mutlaka neden alınıyormuş çok merak ettim? Güzel Dileklerin için de çok teşekkür ederim tatlım Bebeklerimizin ilk heyecanlarını hep birlikte paylaşarak yaşıyoruz hepimizin Allah yardımcısı olsun sağlıkla keyifle kucağımıza almayı nasip etsin

Son düzenleme:
Geçmiş olsun tatlım sakın köyü şeyler düşünme dr unun dediklerine dikkat et geçecektir mutlaka sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebişini

benim 2 gün arayla yapıldı 41- 151- 269 çıktı sonra 5+0 da kese görünmeyince baktırdım oda 1600 dü benimkiler hiç çaktırmadı ama senin değerler ikiz değil üçüz gibi
Rabbim sağlıklı evlat nasip etsinde kaç tane olduğu önemli değil bacım .

Kizlar doktorumvitamin vermedi yaa ben devlette yazdirsamni demir hapi kullanmam lazim.
Canim bana 13. Haftada decavit ile kan hapi verdi doktorum ama baska bir doktora gittim oda daha kucuk bir gun birini birgun birini ic dedi acaba kacinci haftada baslamak uygun olur bilemedim. Birde devletteki doktorlar degerlere gore yazmiyormus bile ama ozelde herkese yaziyorlar bu ilaclari diye duydum cevremden

Bende cok şaşkinim doktor gerek yok deyince nasil yani dedim zaten herseyden yiyosundur dedi normalde 12.haftada baslaniyor bebek demir depolarini bosaltiyor kizlar bi konuda yardim istiyorum sizden.
Ben ikili testi yaptirdim kan tahlililini lakin utrasonla kendi doktorum ense ölcumu yapcak sandim ama o yapmiyormuş ozeldede pahali devlette dusunuyorum ama nasil bi utrasonki benim doktorum ölcmedi renklidemi olculuyor bi el atin baciniza

Ben dün yaptırdım normal usg de olculuyor devlette yaptırdım ama hoca beni Yan odada başka makinaya aldı o daha netti yeniymis mm önemi var riske atmayalım dedi orda da ölçtü canım kan sonucu da haftaya çıkar dedi

Iyide madem normal cihazla yapiliyordu benimki niye yapmadi gun verdimi ayri girdigin icin canim.

Iyide madem normal cihazla yapiliyordu benimki niye yapmadi gun verdimi ayri girdigin icin canim.
Yok canım ben araştırmada hocaya gittim onun yanda odada asistanlari var perinatoloji kliniği riskli gebelik orda daha iyi cihaz varmış beni oraya aldı hemen bide ordaki cihazda baktı kendi cihazı biraz eski diye emin olmak için dedi

Ama ense olcumu yapmadan neye göre ikili testi yaptir dediki sana canim benim doktor normal ultrasondan olctu bakti gerek yok ama istersen bu haftadan basliyor yaptirabilirsin dedi niye arti para istiyorlar ki cok firsatcilar yaa

Canim nasil gidiyor hamilelik gectimi mide bulantilari bende asiri bel ve dis agrisi var cok zorlaniyorum geceleri yaa

E ben ne yapcam ya arastirna derse burada arastirma istanbulda amann yaptirmam benden

E ben ne yapcam ya arastirna derse burada arastirma istanbulda amann yaptirmam benden
Kizlar bu arada besik falan bakiyormusunuz cok erken ama ben bakiyorum :) ne dusunuyorsunuz yaa benim kafam cok karisti ocak sonuna kadar cilek mobilyada yuzde 40 indirim varmis gerçekten cok guzeldi besikler ama buyuyen yatakda da aklim kaldi napmali ki fikri olan varmi ??

Ama ense olcumu yapmadan neye göre ikili testi yaptir dediki sana canim benim doktor normal ultrasondan olctu bakti gerek yok ama istersen bu haftadan basliyor yaptirabilirsin dedi niye arti para istiyorlar ki cok firsatcilar yaa
Ayy ilkdefa boyle bisey geldi basima biktim hastanelerde kaldim illet geldi artik devlette ikitest istedim utrasona koydu sonrada kan verdim ozeldeki doktorum niye yapmiyor kafam cok karisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…