temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhaba canım
Ben fitil olarak kullanıyorum çok fazla baş dönmesi yapıyor diye benim de tehlikem var
Öyle çok içeri itmeye gerek yok canım içeri geçtiğini bilmen yeter sonrasında da 15 20 dk uzan hatta ayaklarını dik yukarı sorun olmuyor tek sıkıntı akıntı olarak tüm gün rahatsız etmesı aslında..
Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri ..

Cok tesekkur ederim canim. Amin insallah sag saglim kavusuruz bebeklerimize.

kızlar hamileliğin 3. ayından sonra folik asiti bırakıyor muyuz? ne zamana kadar folik asit kullanacağız? kan ilacı olarak doktor ne verdi size ??

Geçmiş olsun canım.. Doktoruna git istersen bir olacağını sanmıyorum ama tedbir al sen..

kızlar hamileliğin 3. ayından sonra folik asiti bırakıyor muyuz? ne zamana kadar folik asit kullanacağız? kan ilacı olarak doktor ne verdi size ??

Doktor kendisi diyor bırakabilirsin diye.. Ben bıraktım 11+2 de içme artık dedi. Demir olarak bana Maltofer Fol verdi. İçinde folik asitte var ama çok değil 0.35 mg

ben 10. Haftamda folik asiti biraktim, icinde demir folik dahil birsuru vitamin olan elevit ve premesis kullaniyorum 3 haftadir

Hem nasıl süpriz oldu :) esim de cok istiyodu zaten ikiz agzi kulaklarindaydi

Bana da bırakırdı canım doktor folik asiti decavit verdi onun yerine birde omega

Biraktirdi doktorum 3. Ayimda canım. Kan olarak gyno ferro sanol verdi. Ama benim bünye kaldırmadı onu canım. Yan etki yaptı bende 2 gun deli gibi istifra ettim. Doktorum hemen biraktirdi

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar...
Uzun bir aradan sonra ilk kez bugün yemek yaptım umarım kokusundan istifra etmem
Bugün Dr a gittim her şey yolunda o yüzden moralim düzeldi sanki bulantim bile azaldı
Herkese hayırlı akşamlar güzel hamişler

Ben de bu cumartesi gittiğimde 11+0 olucak. 11-14. Haftalar arası test yapılıyor yazıyor heryerde ve ben 11+0 ken 12. Haftama girmiş oluyorum değil mi kızlar? Yoksa 12. Haftayı doldurmamız mı gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…