- 4 Eylül 2014
- 288
- 245
- 33
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.301
merahabalar tarihimiz günümüz aynı :)merhabalar
Gidicem canım acile giderim büyük ihtimal dersim bitince artık sorma kendimi yedim sabahtan beri. O kadar dikkat ediyordum ama oluyor iştegene de bi git canım için rahat etsin aman dikkat valla her yer buz
Progestani fitil olarak kullananlar nasil kullaniyorsunuz? Ben iceri çok itmeye korkuyorum dusuk tehlikem var ya zarar gorurse diye. Ne kadar iceri koymak lazım acaba? Bi de ne kadar sure sonra wc ye gidiyorsunuz? Benim sık tuvaletim geldigi icin cok duramiyorum.
merahabalar tarihimiz günümüz aynı :)
Kimse de illa ikiz olsun demez herhalde bacımRabbim sağlıklı evlat nasip etsinde kaç tane olduğu önemli değil bacım .
Cok tesekkur ederim canim. Amin insallah sag saglim kavusuruz bebeklerimize.Merhaba canım
Ben fitil olarak kullanıyorum çok fazla baş dönmesi yapıyor diye benim de tehlikem var
Öyle çok içeri itmeye gerek yok canım içeri geçtiğini bilmen yeter sonrasında da 15 20 dk uzan hatta ayaklarını dik yukarı sorun olmuyor tek sıkıntı akıntı olarak tüm gün rahatsız etmesı aslında..
Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız bebekleri ..
Kızlar merhaba bu sabah evden çıkar çıkmaz kaydım düştüm yerler buz çok dikkat etmeme rağmen malesef düştüm baya panikledim kanamam sancım yok çok şükür ama içime kurt düştü haliyle doktoruma da ulaşamadım bir türlü
kızlar hamileliğin 3. ayından sonra folik asiti bırakıyor muyuz? ne zamana kadar folik asit kullanacağız? kan ilacı olarak doktor ne verdi size ??
ben 10. Haftamda folik asiti biraktim, icinde demir folik dahil birsuru vitamin olan elevit ve premesis kullaniyorum 3 haftadirkızlar hamileliğin 3. ayından sonra folik asiti bırakıyor muyuz? ne zamana kadar folik asit kullanacağız? kan ilacı olarak doktor ne verdi size ??
Hem nasıl süpriz oldu :) esim de cok istiyodu zaten ikiz agzi kulaklarindaydiMaşallah canım daha nolsun onlar sağlıklı oldum kalpleri pıtır pıtır atsın geç döllenme olabilir hem dediğim gibi ikizlerin gelişimi geriden geliyor bide zaten en fazla 38 haftada geliyorlar iki hafta erken yani ay sürprize bak yaa çifte mutluluk size de sürpriz oldu dimi nasıl heyecanlı olmuştur ılk öğrendiğinde :) eşin ne tepki verdi
ay maşallah canım hayırlı evlat olsunlar inşallah canım keyfini çıkar bak belirtin de yok rahat geçiriyosun Allah bozmasın çok güzel oldu gerçekten bu :)Hem nasıl süpriz oldu :) esim de cok istiyodu zaten ikiz agzi kulaklarindaydi
Geçmiş olsun canım.. Doktoruna git istersen bir olacağını sanmıyorum ama tedbir al sen
Sağol canım. Aradım az önce canım doktor da aynı şeyi söyledi kanama olmadıysa korkma dedi ama tedbiri bırakmamak lazım tabi
Bana da bırakırdı canım doktor folik asiti decavit verdi onun yerine birde omegakızlar hamileliğin 3. ayından sonra folik asiti bırakıyor muyuz? ne zamana kadar folik asit kullanacağız? kan ilacı olarak doktor ne verdi size ??
İnşallah canim inşallah çok sağol :)ay maşallah canım hayırlı evlat olsunlar inşallah canım keyfini çıkar bak belirtin de yok rahat geçiriyosun Allah bozmasın çok güzel oldu gerçekten bu :)
Biraktirdi doktorum 3. Ayimda canım. Kan olarak gyno ferro sanol verdi. Ama benim bünye kaldırmadı onu canım. Yan etki yaptı bende 2 gun deli gibi istifra ettim. Doktorum hemen biraktirdikızlar hamileliğin 3. ayından sonra folik asiti bırakıyor muyuz? ne zamana kadar folik asit kullanacağız? kan ilacı olarak doktor ne verdi size ??
11+4 te yaptırdım canımKızlar 11 +2 de tarama yapılır mı yaptıran varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?