- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.321
Ben bugun 10+5dim haftaya yapalım dedi 11 +o olunca 12 hafta oluyo doktora göre ben öyle biliyorumBen de bu cumartesi gittiğimde 11+0 olucak. 11-14. Haftalar arası test yapılıyor yazıyor heryerde ve ben 11+0 ken 12. Haftama girmiş oluyorum değil mi kızlar? Yoksa 12. Haftayı doldurmamız mı gerekiyor?
Kızlar 11 +2 de tarama yapılır mı yaptıran varmı?
11+4 de yaptırdım. 11. Haftadan itibaren yapılıyoBen de bu cumartesi gittiğimde 11+0 olucak. 11-14. Haftalar arası test yapılıyor yazıyor heryerde ve ben 11+0 ken 12. Haftama girmiş oluyorum değil mi kızlar? Yoksa 12. Haftayı doldurmamız mı gerekiyor?
Rabbim sağlıklı evlat nasip etsinde kaç tane olduğu önemli değil bacım .
Kimse de illa ikiz olsun demez herhalde bacım
Rabbim sağlıklı evlat nasip etsinde kaç tane olduğu önemli değil bacım .
Kimse de illa ikiz olsun demez herhalde bacım
Canım sen de mi düştün? Ya bugün bende düştüm buzda kaydım kanama olmadı çok şükür ama yedim bitirdim biraz kendimi.hastaneye gidemedim uzak biraz yalnızdım çok ters oldu doktoru aradım kanaman yoksa korkma dedi aklım orda hala.Hatunlar en son düşme olayından sonra yeterince pimpirikli bi anne olduğumu kabullenerek angeltalk bebek kalp atış zimbirtisini sipariş etmiş bulunuyorum dayanamaadiiiim..... İs yerinde eğil kalk onu yap bunu yap derken icim içimi yiyor her hareketimde kötü mü ettim acep...
Canım sen de mi düştün? Ya bugün bende düştüm buzda kaydım kanama olmadı çok şükür ama yedim bitirdim biraz kendimi.hastaneye gidemedim uzak biraz yalnızdım çok ters oldu doktoru aradım kanaman yoksa korkma dedi aklım orda hala.
ben diyetteyim 2 haftadır zaten önceki hamileligimde de vardı az çok biliyorum neler yemeyecegimi diyetisyen kişiye kiloya göre bir liste yapıyor haftada bir gün sütlü tatlı yiyebilirsin dedi makarna o ogundeki ekmeği yemezsem 2 yemek kaşığı yiyor um bazı şeyleri bazılarının yerine yiyebiliyorsun diyetisyene gönderirse doktorun mutlaka git
Yok karnımın üstüne düşmedim canım direk sırtüstü. Bana da öyle dediler doktorda korkma bişey olmamıştır dedi.ama gidemeyince kendimi yedim işte sağolasın canım yaBende aynen senin gibi çok korktum cildirdim böğüre böğüre ağlayarak doktora kostum sonuç olarak doktor suyu gayet iyi kalbide atıyor sıkıntı yok dedi yolladı... Benim içim içimi hala yiyor tabi.. Kıç üstü düstüysen problem olmaz dediler bna karnının üstüne dusmediysen korkma bacım snde.. İnşallah iyi olacak bebislerimiz...
Yok karnımın üstüne düşmedim canım direk sırtüstü. Bana da öyle dediler doktorda korkma bişey olmamıştır dedi.ama gidemeyince kendimi yedim işte sağolasın canım ya
Aynen canım belimi vurdum direk aslında ama acısı ağrısı o kadar çok sonra aklıma geldi ki. Tek düşüncem o şu an bende her lavaboya girdiğimde korkarak giriyorum. Aslında haklısın orda güvenliler ama insan düşünmeden edemiyor. O kadar kızdım ki kendime ama içimi rahatlattın biraz canım sağolasın doktora da gidince içim iyice rahatlar inşallahO kadar iyi anlıyorum ki sni.. İnsan o kadar kızıyor kendine o kadar kiziyorki... Ah ah.. Kendinin cani bile acimiyor demi.. Yeterli bebek iyi olsun diye düşünüyorsun ama iyi oluyorlar canım anne karni en güvende olduklari yer... Bide artik düşük tehlikesininde çok az olduğu bi döneme geçtik o yüzden korkularım azaldi benim artik kan varmi diye bakmiyorum oyle tirsak tirsak.. Artik tek korkum kalbinin atışı...
Canim sunu soyledi zaten herseyden yiyorsundur gerek yok dedi.Vitamin niye yazmadı peki ? Bişey demedi mi
Aynen canım belimi vurdum direk aslında ama acısı ağrısı o kadar çok sonra aklıma geldi ki. Tek düşüncem o şu an bende her lavaboya girdiğimde korkarak giriyorum. Aslında haklısın orda güvenliler ama insan düşünmeden edemiyor. O kadar kızdım ki kendime ama içimi rahatlattın biraz canım sağolasın doktora da gidince içim iyice rahatlar inşallah
İyi geldi konuşmak canım sağol. Evet yarın acısı çıkar bunun belim zaten ağrıyordu varsın bebişler iyi olsun da ağrısını çekeriz sende kendine dikkat et canım :)Ne mutlu acik içini rahatlatabildiysem çok dikkat et kendine dinlenmeye bak ertesi gün fena vuruyor ağrısı düşmenin...
Hem nasıl süpriz oldu :) esim de cok istiyodu zaten ikiz agzi kulaklarindaydi
Ozele gidiyorum aslinda ama doguda oldugum icin burda cok tecrubeli doktorlar olmuyor gelen gidiyor canim bende 15. Haftaya girdim aslinda bellidir ama gecen hafta doktor soylemedi iki haftaya bir gidiyorum o yuzden bekliyorum benim icimede erkek gibi doguyor ama ilk cocugum kiz olsun daha cok isterdim sanki :) tabiki oncelikle saglikli hayirli bir evlat olsun hep tuzlu yedim ne tatli ne eksi cok merak ediyorum bakalım ne olacak :)Devlete mi gidiyorsun canım? Devlette söylemiyorlar genelde. Benimki valla emin gibi konuştu ama 16. Haftada netlesir dedi. Valla canim bi kere ruyamda bi tatliyi yaparken gordum ama yiyemedim uyaninca yapip aksamina yedim. Ama ondan sonra da ruyamda birisinin hamile bu arkadaşıma kimin uzatıp al ye bunu dediğini ama arkadaşım istemeyip benim nolur bana verin diye yalvardigimi ve yarım limonu o kadar güzel bir şekilde yerken gördüm ki kendimi :) o yüzden tatlı da eksi de ruyamda görüp yedim. Ama sonuç doktor muhtemelen erkek dedi. Çok zor gecmedi benim canım ya. 8. Haftada bulantim başladı ve su ana kadar toplasan 4-5 defa istifra etmişimdir. Ama o bulantilarda bunyeyle alakalı sanırım. Var mi hissettigin senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?