temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben de bu cumartesi gittiğimde 11+0 olucak. 11-14. Haftalar arası test yapılıyor yazıyor heryerde ve ben 11+0 ken 12. Haftama girmiş oluyorum değil mi kızlar? Yoksa 12. Haftayı doldurmamız mı gerekiyor?
Ben bugun 10+5dim haftaya yapalım dedi 11 +o olunca 12 hafta oluyo doktora göre ben öyle biliyorum

Son düzenleme:
Kızlaaaaaar... iyi akşamlar.. ben dayanamadım bebiş için ufak tefek bir şeyler aldım.. cinsiyeti henüz göstermediğinden her iki cinsinde giyebileceği renklerden aldım... ayy çok zevkli alması aldıkça almak geldi içimdeeeeennn erken belki ama olsun sonuçta alınacak öyle ya da böyle... teyzesi de bir şeyler almış... neler aldı merak ediyorummmm 10 gün sonra öğreneceğim.. ayyy çok heyecanlı yaaa... bulantı yorgunluk falan kalmadı valla alınca bir şeyler

Selam kızlar. Bugün ikili test için doktora gittim. Sıpam secde pozisyonunda uyuyormuş. ensesini ölçemedi. Biraz gezdik yürüdük geldik bu sefer de yüzünü dönmüş bize yine göremedik :) yani bizim yaramaz ne enseyi ölçtürdü ne cinsiyetini gösterdi. Cinsiyet öğrencez derken ense bile ölçtüremedik kız heralde çok nazlı sıpa kötü yanı pzt tekrar çağırdı yine göstermezse vajinal bakıcaz dedi bu arada 6 cm olmuş sıpam 12+3 görünüyor

Ben de bu cumartesi gittiğimde 11+0 olucak. 11-14. Haftalar arası test yapılıyor yazıyor heryerde ve ben 11+0 ken 12. Haftama girmiş oluyorum değil mi kızlar? Yoksa 12. Haftayı doldurmamız mı gerekiyor?
11+4 de yaptırdım. 11. Haftadan itibaren yapılıyo

Rabbim sağlıklı evlat nasip etsinde kaç tane olduğu önemli değil bacım .

Kimse de illa ikiz olsun demez herhalde bacım

arkadasım sen bana seninki ücüz gibi demişsin ben kendi adıma konustum saglıklı olsunda kaç tane oldugu onemli değil dedim. hiddetli bir mesaj yazmana gerek yoktu .ben sana yardımcı olmak için degerlerimi yazdım yoksa ben artık 13.haftama girdim , ama sen neden ustune alındın anlamadım kendi adıma yazdım oldugum bir cevaptı.

Rabbim sağlıklı evlat nasip etsinde kaç tane olduğu önemli değil bacım .

Kimse de illa ikiz olsun demez herhalde bacım

arkadasım sen bana seninki ücüz gibi demişsin ben kendi adıma konustum saglıklı olsunda kaç tane oldugu onemli değil dedim. hiddetli bir mesaj yazmana gerek yoktu .ben sana yardımcı olmak için degerlerimi yazdım yoksa ben artık 13.haftama girdim , ama sen neden ustune alındın anlamadım kendi adıma yazmış oldugum bir cevaptı.

Hatunlar en son düşme olayından sonra yeterince pimpirikli bi anne olduğumu kabullenerek angeltalk bebek kalp atış zimbirtisini sipariş etmiş bulunuyorum dayanamaadiiiim..... İs yerinde eğil kalk onu yap bunu yap derken icim içimi yiyor her hareketimde kötü mü ettim acep...

Canım sen de mi düştün? Ya bugün bende düştüm buzda kaydım kanama olmadı çok şükür ama yedim bitirdim biraz kendimi.hastaneye gidemedim uzak biraz yalnızdım çok ters oldu doktoru aradım kanaman yoksa korkma dedi aklım orda hala.

Bende aynen senin gibi çok korktum cildirdim böğüre böğüre ağlayarak doktora kostum sonuç olarak doktor suyu gayet iyi kalbide atıyor sıkıntı yok dedi yolladı... Benim içim içimi hala yiyor tabi.. Kıç üstü düstüysen problem olmaz dediler bna karnının üstüne dusmediysen korkma bacım snde.. İnşallah iyi olacak bebislerimiz...

Bikaç örnek listeye baktım ama ben listedeki kadar yemiyorum zaten. Bir tek makarna pilavı kesmem gerek sanırım ama tabii ki diyetisyene gidip danışırım. Teşekkürler :)

Yok karnımın üstüne düşmedim canım direk sırtüstü. Bana da öyle dediler doktorda korkma bişey olmamıştır dedi.ama gidemeyince kendimi yedim işte sağolasın canım ya

Yok karnımın üstüne düşmedim canım direk sırtüstü. Bana da öyle dediler doktorda korkma bişey olmamıştır dedi.ama gidemeyince kendimi yedim işte sağolasın canım ya

O kadar iyi anlıyorum ki sni.. İnsan o kadar kızıyor kendine o kadar kiziyorki... Ah ah.. Kendinin cani bile acimiyor demi.. Yeterli bebek iyi olsun diye düşünüyorsun ama iyi oluyorlar canım anne karni en güvende olduklari yer... Bide artik düşük tehlikesininde çok az olduğu bi döneme geçtik o yüzden korkularım azaldi benim artik kan varmi diye bakmiyorum oyle tirsak tirsak.. Artik tek korkum kalbinin atışı...

Aynen canım belimi vurdum direk aslında ama acısı ağrısı o kadar çok sonra aklıma geldi ki. Tek düşüncem o şu an bende her lavaboya girdiğimde korkarak giriyorum. Aslında haklısın orda güvenliler ama insan düşünmeden edemiyor. O kadar kızdım ki kendime ama içimi rahatlattın biraz canım sağolasın doktora da gidince içim iyice rahatlar inşallah

Ne mutlu acik içini rahatlatabildiysem çok dikkat et kendine dinlenmeye bak ertesi gün fena vuruyor ağrısı düşmenin...

Ne mutlu acik içini rahatlatabildiysem çok dikkat et kendine dinlenmeye bak ertesi gün fena vuruyor ağrısı düşmenin...
İyi geldi konuşmak canım sağol. Evet yarın acısı çıkar bunun belim zaten ağrıyordu varsın bebişler iyi olsun da ağrısını çekeriz sende kendine dikkat et canım :)

Ozele gidiyorum aslinda ama doguda oldugum icin burda cok tecrubeli doktorlar olmuyor gelen gidiyor canim bende 15. Haftaya girdim aslinda bellidir ama gecen hafta doktor soylemedi iki haftaya bir gidiyorum o yuzden bekliyorum benim icimede erkek gibi doguyor ama ilk cocugum kiz olsun daha cok isterdim sanki :) tabiki oncelikle saglikli hayirli bir evlat olsun hep tuzlu yedim ne tatli ne eksi cok merak ediyorum bakalım ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…