temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kizlaar merhaba,bende temmuz annesiyim hayirlisiyla ... Iki gün önce kizim olucagini ögrendim ve isim düşünmeye başladim. Sizler bana bu konuda yardimci olursaniz cook seviniriim...
Ben kiz olursa elvina düşünüyorum cennet cicegi demekmis bu arada lina ismide cok kullaniliyor guzel bir isim

Hem nasıl süpriz oldu :) esim de cok istiyodu zaten ikiz agzi kulaklarindaydi

Hayırlı olsun canım . Allah tamamını erdirsin

ben bir hafta önce aldım gunde 1 defabakıyorum digital gösteriyor daha kalp sesi cıkmıo daha1 bebek buyudugunde net duyuluyormus. . benim içinde kolaylık oldu sende rahat ediceksin canım .gule gule kullan

Canim sunu soyledi zaten herseyden yiyorsundur gerek yok dedi.
Canim bence bi doktoru degistir baska bir doktoruda dene daha basindayiz guvendigin biri ile devam et kan ilacini çoğu doktor gerek gormeyebiliyor ama vitamin ilaci gerekiyor bence cunku ne kadar beslensende folik asiti alamazsin ki hergun belki erken diye vermemistir henuz bazi doktorlar 16. Hatta 20. Haftada vermis arkadaslara

yaaa kızlar benim mide bulantım bitmiş gibiydi , geri gelmeye basladı bugun cıkardım yine napıcam bi de midem cok kotu yanıyor. inanın oturdum 2 limon yedim .benim gibi olan var mı mide bulantısı geri gelmeye baslayan

Yok canim sordum hic yazmiycakmiş bizzat sordum oyle dedi gerek yok dedi ben deyistircem bu doktoru bilgin icin cok sagol bende oyle dusunuyorum simdiden kıranp giriyor zaten pek bisey yiyemiyorum istahim eskisi gibi olmasada kapali.

Benimki de secde pozisyonundaydi canım ikili için gittiğimizde :) ne kadar değişik dimi

Hayırlısı neyse o olsun canım. Yeter ki eli ayağı düzgün sağlıklı olsunlar. Bende hep ilk cocugum kiz olacak benim diye hissediyordum, hislerimde kuvvetlidir aslında ama bu sefer yanılmışım canım :)

Yok canim sordum hic yazmiycakmiş bizzat sordum oyle dedi gerek yok dedi ben deyistircem bu doktoru bilgin icin cok sagol bende oyle dusunuyorum simdiden kıranp giriyor zaten pek bisey yiyemiyorum istahim eskisi gibi olmasada kapali.

Canım folik asit 12.haftaya kadar veriyor genelde.kalsiyum magnezyum çinko içeren hap al bence ben aldım markası solgar. Bebek şimdiden kemiriyor bizi diş kaybetmek istemiyorum.multivitaminden önce önemli olan kalsiyum. Ben sana link yolluyorum umarım yardımcı olurum. Gereken cevapları bulacağına inanıyorum .
http://www.jinekolojivegebelik.com/2010/10/gebelikte-kullanilan-ilaclar-ve.html?m=1

Herkese hayirli sabahlar arkadaslar :) Cok sukur benim sabah bulantilarim yok denecek kadar az gun icinde de ara ara bi yokluyor cok nadir azcik kusuyorum sonra birkac saat rahatim, sukurler olsun bugunlerime, gecen haftalari hatirlamak bile istemiyorum, 6.haftadan 12. Haftaya kadar gun saydim resmen bulantim gecsin diye, rabbim hepimizin yardimcisi olsun, evlatlarimizi saglikla sihhatle kucagimiza alalim insallaaahhh

Canim benim doktorum da yazmadı yazar mı bilmiyorum ilk hamileligimdeki doktorumda yaxmamisti sormuştum hiç gerek yok sen zaten diyet yapıyorsun dengeli besleniyorsun demişti ben şeker için diyet yaptım halen yapıyorum bunda da yazarmi bilmiyorum inşallah sanada banada yazar sadece demir ve folik asit kullanıyorum su an

canım merhaba bız senle aynı gıdıyoruz bnmde dun kontrolum vardı :) bız bı kac gun gerıdeyız sızden. ensesne faln baktı. senınkı iyi olmuş cınsıyetını soylememıs bende tam kesınlesmeden soylemeyın dıcektım kıza benzettım deyıverdı. kesşn değil ama dedi. boyle olunca daha kotu ikilemde kaldık hayırlısı olsun saglıklı olsunlar ınsallah

Sana benim mesajım hiddetli gelmiş olabilir senin mesajın da bana hiddetli geldi özellikle bacım hitabından kaynaklı ben de kötü bişey söylemediğimi düşünüyorum

Merhaba canım:) aslında benim satla ultrason farklı. Öne geçmiş biraz bebişim :) 24.07 görünüyor ultrason kağıtlarında doğum tarihi. Ya biz çok merak ediyoruz :) kız mı istiyordunuz siz? Hayırlısı olsun hakkınızda Allah gönlüne göre versin:)

Bızımde gerıdeydı açığı kapatmış bu sefer :) 26 temmuz dedı dogum tarıhını ortalama. gecen hafta gıttıgımde uyuyordu bızde hıcbısey goremedık bu sefer gıtmeden cay ıctım cıkolata yedım dondü durdu :) ılk cocuk oldugu ıcın farketmez dıye düşünüyoduk ama erkek gıbı gelıyodu hep bna saglıklı olsunlar gerisi önemlı degıl ya gıtmeden cıkolata ye 45 dk once falan :)

Canım ben gitmeden küçük bi olips yemiştim hareketlendirmis baya taklalar atıyordu çok guzel alindi ölçü ben bilmeden yedim ama tavsiye ederim

Kızlar doktorum yürü dedi o arada ben de iki bardak açık çay içtim iki tane de çikolatalı gofret yedim :) ama bu sefer de tam tersine yüzünü döndü bize :) pzt giderken olipsi de deneyim çikolata da yiycem yine bakalım ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…