- 24 Aralık 2014
- 1.364
- 896
- 73
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.341
Ben kiz olursa elvina düşünüyorum cennet cicegi demekmis bu arada lina ismide cok kullaniliyor guzel bir isimKizlaar merhaba,bende temmuz annesiyim hayirlisiyla... Iki gün önce kizim olucagini ögrendim ve isim düşünmeye başladim . Sizler bana bu konuda yardimci olursaniz cook seviniriim...
Hem nasıl süpriz oldu :) esim de cok istiyodu zaten ikiz agzi kulaklarindaydi
Hatunlar en son düşme olayından sonra yeterince pimpirikli bi anne olduğumu kabullenerek angeltalk bebek kalp atış zimbirtisini sipariş etmiş bulunuyorum dayanamaadiiiim..... İs yerinde eğil kalk onu yap bunu yap derken icim içimi yiyor her hareketimde kötü mü ettim acep...
Canim bence bi doktoru degistir baska bir doktoruda dene daha basindayiz guvendigin biri ile devam et kan ilacini çoğu doktor gerek gormeyebiliyor ama vitamin ilaci gerekiyor bence cunku ne kadar beslensende folik asiti alamazsin ki hergun belki erken diye vermemistir henuz bazi doktorlar 16. Hatta 20. Haftada vermis arkadaslaraCanim sunu soyledi zaten herseyden yiyorsundur gerek yok dedi.
Yok canim sordum hic yazmiycakmiş bizzat sordum oyle dedi gerek yok dedi ben deyistircem bu doktoru bilgin icin cok sagol bende oyle dusunuyorum simdiden kıranp giriyor zaten pek bisey yiyemiyorum istahim eskisi gibi olmasada kapali.Canim bence bi doktoru degistir baska bir doktoruda dene daha basindayiz guvendigin biri ile devam et kan ilacini çoğu doktor gerek gormeyebiliyor ama vitamin ilaci gerekiyor bence cunku ne kadar beslensende folik asiti alamazsin ki hergun belki erken diye vermemistir henuz bazi doktorlar 16. Hatta 20. Haftada vermis arkadaslara
Benimki de secde pozisyonundaydi canım ikili için gittiğimizde :) ne kadar değişik dimiSelam kızlar. Bugün ikili test için doktora gittim. Sıpam secde pozisyonunda uyuyormuş.ensesini ölçemedi. Biraz gezdik yürüdük geldik bu sefer de yüzünü dönmüş bize yine göremedik :) yani bizim yaramaz ne enseyi ölçtürdü ne cinsiyetini gösterdi. Cinsiyet öğrencez derken ense bile ölçtüremedik kız heralde çok nazlı sıpa kötü yanı pzt tekrar çağırdı yine göstermezse vajinal bakıcaz dedi bu arada 6 cm olmuş sıpam 12+3 görünüyor
Hayırlısı neyse o olsun canım. Yeter ki eli ayağı düzgün sağlıklı olsunlar. Bende hep ilk cocugum kiz olacak benim diye hissediyordum, hislerimde kuvvetlidir aslında ama bu sefer yanılmışım canım :)Ozele gidiyorum aslinda ama doguda oldugum icin burda cok tecrubeli doktorlar olmuyor gelen gidiyor canim bende 15. Haftaya girdim aslinda bellidir ama gecen hafta doktor soylemedi iki haftaya bir gidiyorum o yuzden bekliyorum benim icimede erkek gibi doguyor ama ilk cocugum kiz olsun daha cok isterdim sanki :) tabiki oncelikle saglikli hayirli bir evlat olsun hep tuzlu yedim ne tatli ne eksi cok merak ediyorum bakalım ne olacak :)
Yok canim sordum hic yazmiycakmiş bizzat sordum oyle dedi gerek yok dedi ben deyistircem bu doktoru bilgin icin cok sagol bende oyle dusunuyorum simdiden kıranp giriyor zaten pek bisey yiyemiyorum istahim eskisi gibi olmasada kapali.
Progestani fitil olarak kullananlar nasil kullaniyorsunuz? Ben iceri çok itmeye korkuyorum dusuk tehlikem var ya zarar gorurse diye. Ne kadar iceri koymak lazım acaba? Bi de ne kadar sure sonra wc ye gidiyorsunuz? Benim sık tuvaletim geldigi icin cok duramiyorum.
yaaa kızlar benim mide bulantım bitmiş gibiydi , geri gelmeye basladı bugun cıkardım yine napıcam bi de midem cok kotu yanıyor. inanın oturdum 2 limon yedim .benim gibi olan var mı mide bulantısı geri gelmeye baslayan
Canim benim doktorum da yazmadı yazar mı bilmiyorum ilk hamileligimdeki doktorumda yaxmamisti sormuştum hiç gerek yok sen zaten diyet yapıyorsun dengeli besleniyorsun demişti ben şeker için diyet yaptım halen yapıyorum bunda da yazarmi bilmiyorum inşallah sanada banada yazar sadece demir ve folik asit kullanıyorum su anYok canim sordum hic yazmiycakmiş bizzat sordum oyle dedi gerek yok dedi ben deyistircem bu doktoru bilgin icin cok sagol bende oyle dusunuyorum simdiden kıranp giriyor zaten pek bisey yiyemiyorum istahim eskisi gibi olmasada kapali.
canım merhaba bız senle aynı gıdıyoruz bnmde dun kontrolum vardı :) bız bı kac gun gerıdeyız sızden. ensesne faln baktı. senınkı iyi olmuş cınsıyetını soylememıs bende tam kesınlesmeden soylemeyın dıcektım kıza benzettım deyıverdı. kesşn değil ama dedi. boyle olunca daha kotu ikilemde kaldıkSelam kızlar. Bugün ikili test için doktora gittim. Sıpam secde pozisyonunda uyuyormuş.ensesini ölçemedi. Biraz gezdik yürüdük geldik bu sefer de yüzünü dönmüş bize yine göremedik :) yani bizim yaramaz ne enseyi ölçtürdü ne cinsiyetini gösterdi. Cinsiyet öğrencez derken ense bile ölçtüremedik kız heralde çok nazlı sıpa kötü yanı pzt tekrar çağırdı yine göstermezse vajinal bakıcaz dedi bu arada 6 cm olmuş sıpam 12+3 görünüyor
Sana benim mesajım hiddetli gelmiş olabilir senin mesajın da bana hiddetli geldi özellikle bacım hitabından kaynaklı ben de kötü bişey söylemediğimi düşünüyorumarkadasım sen bana seninki ücüz gibi demişsin ben kendi adıma konustum saglıklı olsunda kaç tane oldugu onemli değil dedim. hiddetli bir mesaj yazmana gerek yoktu .ben sana yardımcı olmak için degerlerimi yazdım yoksa ben artık 13.haftama girdim , ama sen neden ustune alındın anlamadım kendi adıma yazmış oldugum bir cevaptı.
Hareket mi etti canım nasıl ölçtü enseyi? Dönmedi bizim sıpa :)Benimki de secde pozisyonundaydi canım ikili için gittiğimizde :) ne kadar değişik dimi
Merhaba canım:) aslında benim satla ultrason farklı. Öne geçmiş biraz bebişim :) 24.07 görünüyor ultrason kağıtlarında doğum tarihi. Ya biz çok merak ediyoruz :) kız mı istiyordunuz siz? Hayırlısı olsun hakkınızda Allah gönlüne göre versin:)canım merhaba bız senle aynı gıdıyoruz bnmde dun kontrolum vardı :) bız bı kac gun gerıdeyız sızden. ensesne faln baktı. senınkı iyi olmuş cınsıyetını soylememıs bende tam kesınlesmeden soylemeyın dıcektım kıza benzettım deyıverdı. kesşn değil ama dedi. boyle olunca daha kotu ikilemde kaldıkhayırlısı olsun saglıklı olsunlar ınsallah
Bızımde gerıdeydı açığı kapatmış bu sefer :) 26 temmuz dedı dogum tarıhını ortalama. gecen hafta gıttıgımde uyuyordu bızde hıcbısey goremedık bu sefer gıtmeden cay ıctım cıkolata yedım dondü durdu :) ılk cocuk oldugu ıcın farketmez dıye düşünüyoduk ama erkek gıbı gelıyodu hep bnaMerhaba canım:) aslında benim satla ultrason farklı. Öne geçmiş biraz bebişim :) 24.07 görünüyor ultrason kağıtlarında doğum tarihi. Ya biz çok merak ediyoruz :) kız mı istiyordunuz siz? Hayırlısı olsun hakkınızda Allah gönlüne göre versin:)
Canım ben gitmeden küçük bi olips yemiştim hareketlendirmis baya taklalar atıyordu çok guzel alindi ölçü ben bilmeden yedim ama tavsiye ederimHareket mi etti canım nasıl ölçtü enseyi? Dönmedi bizim sıpa :)
Sana benim mesajım hiddetli gelmiş olabilir senin mesajın da bana hiddetli geldi özellikle bacım hitabından kaynaklı ben de kötü bişey söylemediğimi düşünüyorum
Bızımde gerıdeydı açığı kapatmış bu sefer :) 26 temmuz dedı dogum tarıhını ortalama. gecen hafta gıttıgımde uyuyordu bızde hıcbısey goremedık bu sefer gıtmeden cay ıctım cıkolata yedım dondü durdu :) ılk cocuk oldugu ıcın farketmez dıye düşünüyoduk ama erkek gıbı gelıyodu hep bnasaglıklı olsunlar gerisi önemlı degıl ya gıtmeden cıkolata ye 45 dk once falan :)
Canım ben gitmeden küçük bi olips yemiştim hareketlendirmis baya taklalar atıyordu çok guzel alindi ölçü ben bilmeden yedim ama tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?