- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.361
Bende bulantı geçmiyor ya hele sabah şu saatler bitmiyor
Kızlar doktorum yürü dedi o arada ben de iki bardak açık çay içtim iki tane de çikolatalı gofret yedim :) ama bu sefer de tam tersine yüzünü döndü bize :) pzt giderken olipsi de deneyim çikolata da yiycem yine bakalım ne olacak :)
bı yandan erken ogrenmemekte ıyı acaba degıscekmı dıye dusun dur sımdıKızlar doktorum yürü dedi o arada ben de iki bardak açık çay içtim iki tane de çikolatalı gofret yedim :) ama bu sefer de tam tersine yüzünü döndü bize :) pzt giderken olipsi de deneyim çikolata da yiycem yine bakalım ne olacak :)
Ayy canım bana dese kız gibi diye o arada sevindiğim bana yeterbı yandan erken ogrenmemekte ıyı acaba degıscekmı dıye dusun dur sımdı
Ayy canım inşallah kız olduğu için saklamıştır :) ay ben baştan beri çok meraktayım :) artık birşeyler almak istiyorum herşeyi sarı yeşil gri kırmızı almaktan sıkıldım beğeniyorum alamıyorum sinir oluyorum:) neyse bilelim sıpamızı adıyla sevelim istiyorum artık :) inşallah öğreniriz artık hayırlısıyla :)ınsllah bende haftaya öğrenicem tabi doktorum soylerse . bazı doktorlar haftasından once soylemiiyormus . genelde kız cocukları saklıo kendini diyorlar . aslında cok merak etmiyordum cinsiyeti ne diye ama zaman yaklaştıkca insan merak edio .
Bizim şansımıza heralde hemen ölçüldü bizimki inşallah haftaya pozisyonu güzel görünür biz o kadar hareketli görünce çok sasirdik doktor çikolata mi yedin çok hareketli bu demişti oyalamadı bizi :)Kızlar doktorum yürü dedi o arada ben de iki bardak açık çay içtim iki tane de çikolatalı gofret yedim :) ama bu sefer de tam tersine yüzünü döndü bize :) pzt giderken olipsi de deneyim çikolata da yiycem yine bakalım ne olacak :)
Ayy canım inşallah kız olduğu için saklamıştır :) ay ben baştan beri çok meraktayım :) artık birşeyler almak istiyorum herşeyi sarı yeşil gri kırmızı almaktan sıkıldım beğeniyorum alamıyorum sinir oluyorum:) neyse bilelim sıpamızı adıyla sevelim istiyorum artık :) inşallah öğreniriz artık hayırlısıyla :)[/QU
canım son zamanlarda bende merak etmeye basladım. artık eşim ,kayınvalidem ben ,görumcem annemler iddıaya giriyorlar. her agızdan bir söz cıkıobana erkek gibi geliyor 2. cocugumda bana göre erkek olcak. eşim kız olacak dio. insallah Rabbim seninde gönlune göre verir ve alısverişlerini de gönul rahatlıgıyla yaparsın
Ayy canım inşallah kız olduğu için saklamıştır :) ay ben baştan beri çok meraktayım :) artık birşeyler almak istiyorum herşeyi sarı yeşil gri kırmızı almaktan sıkıldım beğeniyorum alamıyorum sinir oluyorum:) neyse bilelim sıpamızı adıyla sevelim istiyorum artık :) inşallah öğreniriz artık hayırlısıyla :)[/QU
canım son zamanlarda bende merak etmeye basladım. artık eşim ,kayınvalidem ben ,görumcem annemler iddıaya giriyorlar. her agızdan bir söz cıkıobana erkek gibi geliyor 2. cocugumda bana göre erkek olcak. eşim kız olacak dio. insallah Rabbim seninde gönlune göre verir ve alısverişlerini de gönul rahatlıgıyla yaparsın
ben erkek olacagını dusundugum ıcın ck ınanamadım acıkcası.sadece pipiden değil sanırım kemık yapısınada bakıp soyluyolar sanırım ama erkek derse bı dahakıne şaşırmıcamAyy canım bana dese kız gibi diye o arada sevindiğim bana yeterçok değişeceğini sanmıyorum bence doktorlar onu kendilerini garantiye almak için söylüyorlar.
Ayy canım inşallah kız olduğu için saklamıştır :) ay ben baştan beri çok meraktayım :) artık birşeyler almak istiyorum herşeyi sarı yeşil gri kırmızı almaktan sıkıldım beğeniyorum alamıyorum sinir oluyorum:) neyse bilelim sıpamızı adıyla sevelim istiyorum artık :) inşallah öğreniriz artık hayırlısıyla :)
bnmde sızı oldu ama asıl sorun dişeti kanamasıKızlar diş etlerinde sıkıntı yaşayan var mı acabaa
Benimkiler kızardı bayağı belli ve sizi yapıyor bu durumda ne yapmam gerekiyor acaba tuzlu su deniyor ama midem kaldırmıyor ne yapsam ki
bnmde sızı oldu ama asıl sorun dişeti kanamasıcok fırcalıyorum ama son bır haftadır kanama var.agzıma kan tadı gelıyor resmen
Canım ben yaşıyorum her fırçalamada kanıyor kıpkırmızı oluyor resmen macun. Bir de ben çocuk macunlarından aldım ondan kullanıyorum daha az zararlı madde vardır diye düşünüyorum. Bir de diğer macınların keskin kokusu benim midemi bulandırıyorKızlar diş etlerinde sıkıntı yaşayan var mı acabaa
Benimkiler kızardı bayağı belli ve sizi yapıyor bu durumda ne yapmam gerekiyor acaba tuzlu su deniyor ama midem kaldırmıyor ne yapsam ki
Valla bn de bilemiyorum hergün serum yiyom yine tık yokdun akşam bende cıkardım ve midem cok yanıyor.hararet yapıo buz gibi soda içiyorum içine mandalina limon falan sıkıom bizim halimiz ne olcak bacım yaaa
Valla bn de bilemiyorum hergün serum yiyom yine tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?