temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ınsllah bende haftaya öğrenicem tabi doktorum soylerse . bazı doktorlar haftasından once soylemiiyormus . genelde kız cocukları saklıo kendini diyorlar . aslında cok merak etmiyordum cinsiyeti ne diye ama zaman yaklaştıkca insan merak edio .

bı yandan erken ogrenmemekte ıyı acaba degıscekmı dıye dusun dur sımdı

Ayy canım inşallah kız olduğu için saklamıştır :) ay ben baştan beri çok meraktayım :) artık birşeyler almak istiyorum herşeyi sarı yeşil gri kırmızı almaktan sıkıldım beğeniyorum alamıyorum sinir oluyorum:) neyse bilelim sıpamızı adıyla sevelim istiyorum artık :) inşallah öğreniriz artık hayırlısıyla :)

Bizim şansımıza heralde hemen ölçüldü bizimki inşallah haftaya pozisyonu güzel görünür biz o kadar hareketli görünce çok sasirdik doktor çikolata mi yedin çok hareketli bu demişti oyalamadı bizi :)

Ayy canım bana dese kız gibi diye o arada sevindiğim bana yeter çok değişeceğini sanmıyorum bence doktorlar onu kendilerini garantiye almak için söylüyorlar.
ben erkek olacagını dusundugum ıcın ck ınanamadım acıkcası.sadece pipiden değil sanırım kemık yapısınada bakıp soyluyolar sanırım ama erkek derse bı dahakıne şaşırmıcam sen kız istiyordun inşallah gonlunden gecendır :)

he bu arada oğlum surekli bacakları acık yatıyordu hiç kapalı görmedik hep meydandaydı . 11.hafta içindeydik dusun 9 aya kadar hiç saklamadı aksine ablamın cocugu hep sakladı en sonunda kız oldugu anlaşıldı. bende 9.haftada doktora gittiğimde benim velet arkasını dönmus yatıyordu.bir tek o hareketiyle kız olabilir mi acaba diye dusunmeye basladım

Kızlar diş etlerinde sıkıntı yaşayan var mı acabaa
Benimkiler kızardı bayağı belli ve sizi yapıyor bu durumda ne yapmam gerekiyor acaba tuzlu su deniyor ama midem kaldırmıyor ne yapsam ki

Benimkiler kızardı bayağı belli ve sizi yapıyor bu durumda ne yapmam gerekiyor acaba tuzlu su deniyor ama midem kaldırmıyor ne yapsam ki
bnmde sızı oldu ama asıl sorun dişeti kanaması cok fırcalıyorum ama son bır haftadır kanama var.agzıma kan tadı gelıyor resmen

Canım ben yaşıyorum her fırçalamada kanıyor kıpkırmızı oluyor resmen macun. Bir de ben çocuk macunlarından aldım ondan kullanıyorum daha az zararlı madde vardır diye düşünüyorum. Bir de diğer macınların keskin kokusu benim midemi bulandırıyor

Valla bn de bilemiyorum hergün serum yiyom yine tık yok

Ayy hanimlar umarım tez zamanda geçer bulantılar
Sabahları ya da bulantı anında galeta yemeyi denediniz mi ben yataktan kalkmadan yiyorum çok iyi gelior gün içinde de ama susamsiz galeta böyle tatsız tuzsuz marketlerde satılan deneyin bence umarım işe yarar
Tuzsuz beyaz leblebi ya da etimek de tavsiye ederim gazlı içecek ve meyveler daha çok istifra etmenize neden olabilir sanırım

Kızlar bu arada aklınızda bulunsun ben doktorumu doğum için özellikle seçtiğimden dolayı bu konuyu doktorumla konuştum sizin de konuşmanızı tavsiye ederim. Doğumlarımız yaz ayında en çok tatile çıkılan bayram seyran zamanlarına denk geliyor. Doktorunuzla izin programını konuşun. Çünkü izinli olma ihtimalleri var. Bu durumda da hiç bilmediğiniz bir doktorla seçme şansınız olmadan doğuma girmek zorunda kalabilirsiniz bu da o zor zamanda sıkıntınızı artırabilir. Konuya dikkatinizi çekmek istedim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…