temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Cuma günü detaylı ultrasonum var benim de canım bol bol görücez inşallah
Ben 6 kilo vermiştim 58 e düştüm hastalıklı gibiydim şimdi de 59 um ama göbüşüm biraz çıktı hamile olduğum anlaşılıyor artık çok şükür sen de zayıfsın çıkmıştır göbüşün

benim göbeğim daha 10. haftada çıktı. Şuan 5 aylık hamileden beterim. bu arada bebekleri ne zaman hissedeceğiz bilgisi olan lütfen bilgilendirsin.

benim göbeğim daha 10. haftada çıktı. Şuan 5 aylık hamileden beterim. bu arada bebekleri ne zaman hissedeceğiz bilgisi olan lütfen bilgilendirsin.
Canım o kişiye göre değişiyor çok erken hisseden de var geç hisseden de :) ben 17. Haftanın sonunda hissettim mesela :) geç olsun güç olmasın napalım :) sen de hissedersin inşallah en kısa zamanda :)

elmol canim merhaba. Sağlık ocagina gidip bebegin kalp atisini duymussun onunla ilgili bisi sorucam sana :)

Bizim saglik ocagindaki hemsireler fazla tembel :) kalp atislarini dinlemek istiyorum diye gitmistim bi ara bozuk dedi. Sonra 21den sonra anca dedi. Sonra baksak bile senin damarinin sesi mi kalp sesi mi anlayamayiz dedi.. Tabi dolayli yoldan bana kaygilandigim zaman hastaneye gitmemi soyledi tabii ki de rahat birakmadim onlari:) bugun aradim geliyorum kalp atisini dinlemeye dedim tmm dedi.. O kadar bihaberler ki herseyden anlatamam.. Simdi baktilar canim kalp atisi gibi duyduk hatta ekranda 135 falan yazdi. Bu cihaz bebegin kalp atimi ile benim damari mi ayirt edemiyor mu yani :/ yani bana biraz fikir verebilir misin sen yaptirdigin icin biraz biliyorsundur belki :)

canım ben 6. haftada vajinal yolla ikisinin kalbini de dinledim. Sanmam ki damar sesi olsun. İkisi birden patır kütür atıyordu maşallah

nekadar sürdü pekim kaç dakka:)[/QUOTE]
30 dak. Sürdü canım

Yok canım damar sesi olur mu bayağı doktorun dinlettigi sesle aynı ses benim de 144 çıktı benden önce aynı haftalarda bi kız vardı onu duyamadi bayağı uğraştı ama yoktu sonra tekrar gel bu cihazlar çok iyi değil dedi ona ben de duyulmaz herhalde dedim ama tak diye buldu yerini kütür kütür sesi de güzeldi :)

bende bel ağrısı diye gittim doktora.. taş çıktı.. malesef..
ayırt edememiştim belmi böbrekmi..
Ay canım yaa düşürdüm bilirim onun nasıl olduğunu ama bu farklı anlıyorum çoğu kişi yaşıyormuş içim rahatladı biraz olsun kötü hissedersem yine de gidicem doktora

Ara ara iğne batması oluyor ama sık değil. Dikişlerime yakın yerde benim ondan diye düşündüm. Yarın kontrolümde soracağım zaten. Ama çok zorlanırsan bekleme git hemen canım
Öyle yapıcam canım kötü hissedersem gidicem beklemem de şuan daha iyiyim sanki

n
Ay canım yaa düşürdüm bilirim onun nasıl olduğunu ama bu farklı anlıyorum çoğu kişi yaşıyormuş içim rahatladı biraz olsun kötü hissedersem yine de gidicem doktora

nasıl düşürceğimide bilmiyorum gebelik öncesi bitkisel çaylarla düşürmüştüm. şimdi bitkisel çayların gebeliğe bi zararı olup olmadığı konusunda tereddütlü olduğumdan su içmekten başka bişey de yapamıyorum.. düşüremezsem nolur onuda bilmiyorum..

Ay canım geçmiş olsun benim taş yarım santimdi bi hafta kadar ağrı çekmiştim bol su içtim sadece ama gitti çok şükür başka bi ek yapmadım he bide kefir içmeye çalış

Cikti cikti gobus baya
Gozun aydin canim uzunca gorceksin ne guzel
Bende simdi hastaneden ciktim . Bebisimiz gayet iyi hala yerinde duramıyor cok hareketli
Ayni babasi bu kadar benzetebilirdim ancak
Kilosunu sordum suan 350 -500 gr arasiymis minnakim

Anladim canim. Ben de duydum ses hatta sag tarafta bebek dr hep saga bakiyo ben de orada hissediyorum zaten. Sag kasığa koyunca gayet guzel ses geliyor sola dogru gittikce ses daha az geliyodu. Ins bi skinti yoktur canim dualarinizi eksik etmeyin ltfn

canım ben 6. haftada vajinal yolla ikisinin kalbini de dinledim. Sanmam ki damar sesi olsun. İkisi birden patır kütür atıyordu maşallah

Masallah canim:) benim 18. Haftam dr kontrolunde duyuyorum zaten ama saglik ocagindaki ses cihazi ile ilk defa baktik hemsirelerde kafami karistirdilar karninda ki damarin sesi olabilir diye :)

Maşallah canım bebişine sağşıkla kucağımıza da alacağımız günleri görürüz inşallah

Aynı benim de öyle canım sağ tarafta doktor da orda bakıyo zaten artık karnım çıktı sağ tarafa doğru çok bariz sol boş gibi sertlik yok içerde öyle belirgin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…