- 14 Kasım 2016
- 105
- 119
- 23
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.221
Bizim dondurmadılar. Amin inşallah cnm:)Benim de aynen ilk deneme 5.gün embriosu ama genetik test için donduruldu. 1 hafta önde gelişimi herşey yolunda çok şükür. Sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza inşallah :)
Önerin için teşekkür ederim canım linki bir daha gönderir misin bakayım biBen wei-b forsch modelini aldım ama bu 2016 katalogundan daha once bakip begenmistim sonra almak icin gittigimde satilmisti araba allahtan magzanin muduru buldu getirtti.biraz zorlandim bulmakta.simdi 2017 kataloguda cikmis.alman malı sürüsü cok iyi guc uygulamadan gidiyor cok severek aldım. Videosu var linkte ://m.youtube.com/watch?v=5j9NB1LAPWE
Önerin için teşekkür ederim canım linki bir daha gönderir misin bakayım bi
Canim ben chicco lite way kullanmistim. Onun plus modeli cikmis ana kucagini arabada kullanabiliyorsun. Birde casual caddilac var. Bunlar fiyat olarak uygun. Chicco nun avantaji arabada az yer kapliyor sonrasinda da hafif bir araba baston puset gibi rahat kullaniyorsun.Araba al diyorsun yanio zaman alternatif araba önerileri alalım
Canim ben hepsiburadadan aldim orjinaldi fiyati da 65 tl gibi biseydi.Slm kizlar uzun zamandir giremiyordum biz bugun 17haftalik olduk sizler nasilsiniz doktorum lierac kullanmaya basla dedi eczanede pahali diye biliyorum internetten alacam ama hangi siteden alsam daha guvenilir olur orjinal midir aranizda kullanan netten getirten varsa yardimci olursa cok sevinirim
Tek elle kapatılmıyor galiba bebek kucaktayken zorlanırız gibime geldi ama tekerinin 360 derece dönebilmesine bayıldım. Her ürünün iyi ve kötü yanları var galiba artık seçeceğiz birini teşekkür ederim
Haklisin canim cok sicak da kotu ama o aylar cok disarda vakit gecirmezsiniz artik en azindan iyilesene kadar. Bizim de burasi asiri soguk eger sezaryen olursam dikislerim hep sizlicak diye korkuyorum. Yazin bile aksamlari ceketsiz disari cikilmiyor, yaz sadece 2 ay suruyor diger 10 ay titreyerek geciyor maalesef. O yuzden ben dogum yazin olacak diye seviniyorum :)
Kv sağolasın yardımcı olur. Eşim de işe gittiğinde yanlız kalmam. Bakalım bi aklım bi aklımı tutmuyor o gün psikolojimiz nasıl olacak
Evet canim hepsinin farkli farkli ozellikleri var iste.fikir olur en azindan :)Tek elle kapatılmıyor galiba bebek kucaktayken zorlanırız gibime geldi ama tekerinin 360 derece dönebilmesine bayıldım. Her ürünün iyi ve kötü yanları var galiba artık seçeceğiz birini teşekkür ederim
Gözünaydın canımKızlaaaaarrr gözüm aydınbenim kızda başladı pıtpıt vuruşlaraa darısı bekleyen bütün annişlere
Günde 2 3 sefer hissediyorum oda çok kısa sürüyo 1,2 pıt pıt vuruyor sonra yok ama kumandayı oynatacak kadar hızlı vuruyor artıkSelam kizlar size bi sorum olacakti, ayni haftalardayiz genelde bebegin hareketini gunde kac kez hissediyorsunuz ortalama ?
Ben iki gündür aksam baya oynuyodu hareketlerini hissediyodum bugun hiç oynamadıSelam kizlar size bi sorum olacakti, ayni haftalardayiz genelde bebegin hareketini gunde kac kez hissediyorsunuz ortalama ?
Amin canim sagol :) normal dogum diye basladim yola ama zaman ilerledikce korkuyorum, doktor sen normal yapamazsin sezaryen olmak zorundasın dese diye düşünürken buluyorum kendimi tovbe tovbe :)) direkt kendi istegimle de sezaryen olursam vicdan azabi cekerim denemedim diye o yuzden istemiyorum. Gerci daha cok var doğuma ama ara ara dusunuyorum boyle hamilelik psikolojisiyle. Hayirlisi artik.Ahh ahh işte hepimizin derdi farklı. Üşümekte sıkıntı doğal olarak. Ama sızlama falan olmuyor dikişlerde korkma canım :) ben sezaryen oldum. İnşallah sağlıkla normal doğum yaparsın canım :)
Canım ben de tam tersi sezeryan korkusu sardı sağlıkla bi avazda doğurmak nasip olsun narkoz almak kesi işi falan beni bayağı korkutuyor şu sıra normal doğum hikayeleri okuyorum ve gerçekten umut veriyor ben de başarabilirim diyorumAmin canim sagol :) normal dogum diye basladim yola ama zaman ilerledikce korkuyorum, doktor sen normal yapamazsin sezaryen olmak zorundasın dese diye düşünürken buluyorum kendimi tovbe tovbe :)) direkt kendi istegimle de sezaryen olursam vicdan azabi cekerim denemedim diye o yuzden istemiyorum. Gerci daha cok var doğuma ama ara ara dusunuyorum boyle hamilelik psikolojisiyle. Hayirlisi artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?