temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben wei-b forsch modelini aldım ama bu 2016 katalogundan daha once bakip begenmistim sonra almak icin gittigimde satilmisti araba allahtan magzanin muduru buldu getirtti.biraz zorlandim bulmakta.simdi 2017 kataloguda cikmis.alman malı sürüsü cok iyi guc uygulamadan gidiyor cok severek aldım. Videosu var linkte ://m.youtube.com/watch?v=5j9NB1LAPWE

Önerin için teşekkür ederim canım linki bir daha gönderir misin bakayım bi

Slm kizlar uzun zamandir giremiyordum biz bugun 17haftalik olduk sizler nasilsiniz doktorum lierac kullanmaya basla dedi eczanede pahali diye biliyorum internetten alacam ama hangi siteden alsam daha guvenilir olur orjinal midir aranizda kullanan netten getirten varsa yardimci olursa cok sevinirim

Araba al diyorsun yani o zaman alternatif araba önerileri alalım
Canim ben chicco lite way kullanmistim. Onun plus modeli cikmis ana kucagini arabada kullanabiliyorsun. Birde casual caddilac var. Bunlar fiyat olarak uygun. Chicco nun avantaji arabada az yer kapliyor sonrasinda da hafif bir araba baston puset gibi rahat kullaniyorsun.

Canim ben hepsiburadadan aldim orjinaldi fiyati da 65 tl gibi biseydi.

Ahh ahh işte hepimizin derdi farklı. Üşümekte sıkıntı doğal olarak. Ama sızlama falan olmuyor dikişlerde korkma canım :) ben sezaryen oldum. İnşallah sağlıkla normal doğum yaparsın canım :)

Evet canim hepsinin farkli farkli ozellikleri var iste.fikir olur en azindan :)

Ahh ahh işte hepimizin derdi farklı. Üşümekte sıkıntı doğal olarak. Ama sızlama falan olmuyor dikişlerde korkma canım :) ben sezaryen oldum. İnşallah sağlıkla normal doğum yaparsın canım :)
Amin canim sagol :) normal dogum diye basladim yola ama zaman ilerledikce korkuyorum, doktor sen normal yapamazsin sezaryen olmak zorundasın dese diye düşünürken buluyorum kendimi tovbe tovbe :)) direkt kendi istegimle de sezaryen olursam vicdan azabi cekerim denemedim diye o yuzden istemiyorum. Gerci daha cok var doğuma ama ara ara dusunuyorum boyle hamilelik psikolojisiyle. Hayirlisi artik.

Canım ben de tam tersi sezeryan korkusu sardı sağlıkla bi avazda doğurmak nasip olsun narkoz almak kesi işi falan beni bayağı korkutuyor şu sıra normal doğum hikayeleri okuyorum ve gerçekten umut veriyor ben de başarabilirim diyorum

Kızlar iyi geceler bi sorum var Size 14 haftalık hamileyim soda içmeden duramıyorum ama sade içiyorum sizce zararlı mı durduramıyorum kendimi ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…