- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.241
İyi geceler canm sade soda içmen çok güzel çok faydalı diye biliyorum ben kendimi zorluyorum ama içemiyorumKızlar iyi geceler bi sorum var Size 14 haftalık hamileyim soda içmeden duramıyorum ama sade içiyorum sizce zararlı mı durduramıyorum kendimi ya(
Ay çok saol yaaa gerçekten içim rahatladı bi sorum daha olacak affıniza sığınarak gebelikte agda yaptırmak zararlı mı peki?ilerleyen zamanlarda malum biz çok zorlancaz onun için :)İyi geceler canm sade soda içmen çok güzel çok faydalı diye biliyorum ben kendimi zorluyorum ama içemiyorum
Sade soda içmek faydalı canım. Günde 1 defa icebilirsinKızlar iyi geceler bi sorum var Size 14 haftalık hamileyim soda içmeden duramıyorum ama sade içiyorum sizce zararlı mı durduramıyorum kendimi ya(
Ben agda yaptiriyorum canim. Bi zarari oldugunu sanmiyorumAy çok saol yaaa gerçekten içim rahatladı bi sorum daha olacak affıniza sığınarak gebelikte agda yaptırmak zararlı mı peki?ilerleyen zamanlarda malum biz çok zorlancaz onun için :)
Aynen :) cok gecmis olsun . Bende herhangi bi ilac kullanmadim cektirdikten sonra oh mis rahat. Mümkünse diş adina tum aksilikler bu donemde yakalasin biziBen de bir kanal tedavisi, bir protez yapılıp protezi düşmüş kronik iltihaplı dişimi dün çektirdim. Antibiyotik ve ağrı kesici kullanmadım sadece çekilirken lokal anestezi yapıldı. Sonrası çok rahat :) Çekilirken ürktüm sadece başka bir sıkıntı olmadı. Diş tedavisi görmek için en uygun zaman 2. trimester.
Ayy canım hislerime tercüman olmuşsun :) aslında normali çok istiyorum ama çok da korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.Amin canim sagol :) normal dogum diye basladim yola ama zaman ilerledikce korkuyorum, doktor sen normal yapamazsin sezaryen olmak zorundasın dese diye düşünürken buluyorum kendimi tovbe tovbe :)) direkt kendi istegimle de sezaryen olursam vicdan azabi cekerim denemedim diye o yuzden istemiyorum. Gerci daha cok var doğuma ama ara ara dusunuyorum boyle hamilelik psikolojisiyle. Hayirlisi artik.
Canım günaydın. Bence elektrikli battaniyeyi hemen kaldırmalısın. Hem ısısı zarar hem de elektrik var allah korusun. Hem yarım yüzüstü yatıp hem onu açarsan tam da bebişine gelir. Bence doktoruna sorana kadar kullnma tekrar.Gunaydin kizlar saat 10 bucukta hem ilk tatenoz ignemi olcam hemde kontrole gidicem. Oglusum buyumusmudur acaba.Heyecandan.zaman gecmiyor
Hala geceleri yarim yuz ustu yatiyorum ve elektrikli battaniye acik olmadan uyuyamiyorum umarim bisey olmuyordur . Esim battaniyeyi kapatmami öneriyor ama dinlemiyorum
Amin canim sagol :) normal dogum diye basladim yola ama zaman ilerledikce korkuyorum, doktor sen normal yapamazsin sezaryen olmak zorundasın dese diye düşünürken buluyorum kendimi tovbe tovbe :)) direkt kendi istegimle de sezaryen olursam vicdan azabi cekerim denemedim diye o yuzden istemiyorum. Gerci daha cok var doğuma ama ara ara dusunuyorum boyle hamilelik psikolojisiyle. Hayirlisi artik.
Günaydın kızlar ya benim dün geceden beri bel ağrısıyla birlikte kasiklarimda bi kasılma var ara ara iğne gibi giriyor
Artik kullanmayayim bu kadar kullandigim yeter dimi :)Canım günaydın. Bence elektrikli battaniyeyi hemen kaldırmalısın. Hem ısısı zarar hem de elektrik var allah korusun. Hem yarım yüzüstü yatıp hem onu açarsan tam da bebişine gelir. Bence doktoruna sorana kadar kullnma tekrar.
Oğluşun büyümüştür keşke ben de görsem çok özledim oğluşumu :) güzel haberlerle gel inşallah canım :)
Kararsız kaldım ise geldim kötü hissedersem gidicem canım bel ağrısı vardı benim de bu iğne gibi batmalar bide sık sık olunca canımı sıktıBel ağrım benim de hep var ama kasılma falan doktoruna git canım.
Evett herseyine baktilar ayaklar eller parmaklar kol kemikleri bacak kemikleri kalbine kalp damarlar midesi cigerleri bobrekleri beynine omurfa kemikleri sagda solda bebegi besleyen damarlardaki kan akisina bu arada sol tarafa yatın diyolarya o dogruymus.surekli olmasada sol taraf agarlikli yatcakmisiz.bide kefir ic dedi cok faydaliymis hamililelikte protein acisindan.bebgin durusuna bakiyolar benimki amuda kalmis bas asaga duruyodu bugunQUOTE="KarKralicesi, post: 50273220, member: 16104"]ayyy cok heycanlııııı
Günaydın kızlar..
Dört haftadır vitamin kullanıyorum kan ilacı,decavit ve omega 3 ..tam 3 kilo almışım.bugün 17. Haftaya girdim normal mi sizce ...
Sizde kilo durumu nasıl...
Kararsız kaldım ise geldim kötü hissedersem gidicem canım bel ağrısı vardı benim de bu iğne gibi batmalar bide sık sık olunca canımı sıktı
Kararsız kaldım ise geldim kötü hissedersem gidicem canım bel ağrısı vardı benim de bu iğne gibi batmalar bide sık sık olunca canımı sıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?