temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İyi geceler canm sade soda içmen çok güzel çok faydalı diye biliyorum ben kendimi zorluyorum ama içemiyorum
Ay çok saol yaaa gerçekten içim rahatladı bi sorum daha olacak affıniza sığınarak gebelikte agda yaptırmak zararlı mı peki?ilerleyen zamanlarda malum biz çok zorlancaz onun için :)

Aynen :) cok gecmis olsun . Bende herhangi bi ilac kullanmadim cektirdikten sonra oh mis rahat. Mümkünse diş adina tum aksilikler bu donemde yakalasin bizi

Gunaydin kizlar saat 10 bucukta hem ilk tatenoz ignemi olcam hemde kontrole gidicem. Oglusum buyumusmudur acaba. Heyecandan.zaman gecmiyor
Hala geceleri yarim yuz ustu yatiyorum ve elektrikli battaniye acik olmadan uyuyamiyorum umarim bisey olmuyordur . Esim battaniyeyi kapatmami öneriyor ama dinlemiyorum

Ayy canım hislerime tercüman olmuşsun :) aslında normali çok istiyorum ama çok da korkuyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.

Canım günaydın. Bence elektrikli battaniyeyi hemen kaldırmalısın. Hem ısısı zarar hem de elektrik var allah korusun. Hem yarım yüzüstü yatıp hem onu açarsan tam da bebişine gelir. Bence doktoruna sorana kadar kullnma tekrar.
Oğluşun büyümüştür keşke ben de görsem çok özledim oğluşumu :) güzel haberlerle gel inşallah canım :)

Ay hayırlısı olsun canım. Bende hep normal bekledim. Her şey normal gitti. 38de bir kasılma oldu karnım taş gibiydi yumuşama olmadı. Acil doktoruma gittim sancı yok açılma yok eş çürümeye başlamış ki bu gelişim tamamlandı demek dedi.. Bebek kilolu 4200 görünüyor daha az ya da fazla olabilir senin de kilon var sezaryen olacaksın sabah 6da doğum dedi. Ben şok. Eve gidip hazırlandım sabah 6da başladılar serum falan verdiler doğru doğuma 8de de doğduk :) işler son anda değişebiliyor. Ben de hep normal olacak sezaryen istemem diyordum. Hatta biri vardı sezaryen istiyor diye ona da demiştim saçmalama ne korkuyorsun diye ama mecbur oldum hayırlısı her şeyin. Bebek ve bizler için sağlıklı hangisiyse o olsun

Günaydın kızlar ya benim dün geceden beri bel ağrısıyla birlikte kasiklarimda bi kasılma var ara ara iğne gibi giriyor

Artik kullanmayayim bu kadar kullandigim yeter dimi :)
En son 6 subatta görmüştüm cok ozledim
Sende en kisa zamanda gorursun insallah canim,
Ultrason hic bitmesin istiyor insan baktikca bakasi geliyor :)
Dün itibari ile 51,5 kilo oldum. Normal kilom 48 di. Ve hic 50 bile olamiyordum sizde durumlar nasil bakim

Kızlar bebegi hissetmiyorum diye dert yaniyorken hafif hafif seyirme gibi hissetmeye basladim. Bazen bi defa bazen 3 4 defa ust uste. Ama dun dikkat ettim hic hissetmedim bugün de tetikteyim.. Normal midir acaba dogru duzgun uyuyamadim bile.

QUOTE="KarKralicesi, post: 50273220, member: 16104"]ayyy cok heycanlııııı
Evett herseyine baktilar ayaklar eller parmaklar kol kemikleri bacak kemikleri kalbine kalp damarlar midesi cigerleri bobrekleri beynine omurfa kemikleri sagda solda bebegi besleyen damarlardaki kan akisina bu arada sol tarafa yatın diyolarya o dogruymus.surekli olmasada sol taraf agarlikli yatcakmisiz.bide kefir ic dedi cok faydaliymis hamililelikte protein acisindan.bebgin durusuna bakiyolar benimki amuda kalmis bas asaga duruyodu bugunyuzunu donmedi ciktim yurudum sut ictim tekrar girdim ugrastirdi beni sıpa.ultrasonu pek sevmiyoruz.bak simdi eve geldim uyandicok fena...yuzunun videodunu cekip verdi bide bi sıkıntımız yok cok sukur saglikliymisiz tezeler.bide plesentanin yetine baktilar rahime yakinmis ama kapatmamis rahmi cok sukur normal dogum istiyorum cunku.insallah ole kalir[/QUOTE]
nekadar sürdü pekim kaç dakka:)

Kararsız kaldım ise geldim kötü hissedersem gidicem canım bel ağrısı vardı benim de bu iğne gibi batmalar bide sık sık olunca canımı sıktı

bende bel ağrısı diye gittim doktora.. taş çıktı.. malesef..
ayırt edememiştim belmi böbrekmi..

Kararsız kaldım ise geldim kötü hissedersem gidicem canım bel ağrısı vardı benim de bu iğne gibi batmalar bide sık sık olunca canımı sıktı

Ara ara iğne batması oluyor ama sık değil. Dikişlerime yakın yerde benim ondan diye düşündüm. Yarın kontrolümde soracağım zaten. Ama çok zorlanırsan bekleme git hemen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…