temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Maşallah canım :) gözünaydın Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Merhabalarr çok merak ettim cinsiyetiniz belli oldu mu

Slm kızlar ben göbeğimin kasintisindan duramıyorum sizin de öyle mı alerji hapı verdi Dr ama fayda etmiyo bide bebisinizin hareketleri nasıl benim gece baya hissediliyor sankim

Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin ins canim benim :) ya ben de kalp atisi duydum ama kizlar biraz uyusuklar iclerinden gelmiyo bakmak bahane arayip durdular bakmamak icin. Nabzimin sesi olabilir mi acaba dedim o duydugum:/
Inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarimiza bebislerimizi. Sanmam nabız sesi olduğunu canım. Kalp atisidir o

Bez stoklayan arkadaşlar varsa bugün e bebekte indirim var göz atın :)
evett bır ıkı pakette cok farketmıyor gıbı ama toplu alınca cok karlı oldu bızde gece 12den sonra aldık eşimle 1 , 2 ve 3 numaradan aldık en cok 3 kullanılıyormus 3 büyük paketten aldık artık bittikçe tamamlarız :) arabası ve bezlerı hazır tosunumun

Bez stoklayan arkadaşlar varsa bugün e bebekte indirim var göz atın :)

Günaydın kızlar :)
Herşeyi iyi kötü alıyoyö da bu bez olayına bir giremedim hangi marka alıcam kilolu doğarsa kaç kullanıcam kafamda deli sorular. Bir de kısmet olursa biz hastanedeyken yenidoğan sünneti düşünüyoruz onun için farklı bir bez almamız mı gerekir vb nedenlerle hiç bu konuya dalamadım
Fikri olan deneyimi olan bir yardım etsin

5 doz mu cokmus baya, bana 2 doz yapicaz demişlerdi. Benim canim tatlidir da biraz sonrasinda cok sıkıntı ceker miyim diye korkuyorum cok aci agri oluyor mu canim?
Herkezde ayni etki yapmiyor canim.bende vurulurken tedirgin oldum sonrasi icin bekledim agricak diye ne agri ne sislik hic bisey olmadi.agri yan etkisi oluyomus zaten,bana yan etki yapmadi heraldeki hic agrimadi.herkezde farkli.

Canım bende tecrubelı bı arkadasımdan akıl aldım yenıdogan 1 paket al dedı 2-5 kılo arası zaten. 2 numaradan 2 paket aldık 3 numaradanda 3 paket.bır pakette 100 küsür var zaten artık eksık olursa devamını alırız dıye dusunduk. prima premıum aldım ben. suan ıcın cevremde herkes memnun tabı bebege gore degısır kullanamazsak etrafmızda bebek cok onlara goturucez artık benım arkadasım subattan dıger subata yetecek kadar almıstı valla oyle boyle stok yapmadı
sünnet ıcın ayrıca bı bez varmı bılmıyorum bızde erkenden dusunuyoruz ama hemn dogumda degıl bıraz vakıt gecsın erkenden halledıcez ınsallah :)

kızlar gunaydın :)
hamıle kaldıgım gunlerde hamılelıgı ogrenmeden once ıkı kere kız cocugu gormustum ruyamda :) hep dedım eger hamıleysem kesın erkek olack tersıne cıkar dıye. bılıyosunuz uzun bı cınsıyet karmaşamızın sonucu oglumuz olacagını ogrendık dun gecede oglumu gordum resmen yuzu hala gozumun onunde aynı babasıydı esımde bende sarısın renklı gozluyuz o da sarısındı ama gozler kahverengıydı işin en enteresanı 4 yaslarında bı cocuktu ıcımden bu kadar buyuk bıseyı nasıl cıkardım nasıl cıktı burdan dıye sordum hep hayır olsun ınsallah.. ruyalarımda cok tatlı cok yakısıklı kendısı nasıl cok merak edıyorum sımdıden :)

Canım yenidoğan sünneti biraz farklı. Daha avantajlı. Ama sadece ilk kırk günde yapılıyor. Saha çabuk iyileşiyormuş ve farklı bir teknikle yapılıyormuş. Göbeği düştüğünde o da iyileşmiş oluyormuş tamamen. Bir araştır istersen. Bir de ilk gün bakımı tek zor kısmı yenidoğan sünnetinin. Onda da hastanede olacağımız için tedirginolmıycam hemşireler yapacak bakımlarını biz biraz araştırdık çok tavsiyr ediliyor bakalım kısmet olursa öyle düşünüyoruz hayırlısı olsun hakkımızda :)

ASLINDA MANTIKLI OLABILIR BENDE BI DOKTORUMLA GORUSEYIM GITTIGIMDE HEM BIZE DE RAHAT OLUR.TABI PİPİ YERINDEYSE HALA BU CINSIYET OLAYI BENIM BUTUN GUVENIMI SARSTI YA BU COCUK NASIL GORUNMEK ISTYORSA OYLE GOSTERIYOR GALIBA KENDINI

ASLINDA MANTIKLI OLABILIR BENDE BI DOKTORUMLA GORUSEYIM GITTIGIMDE HEM BIZE DE RAHAT OLUR.TABI PİPİ YERINDEYSE HALA BU CINSIYET OLAYI BENIM BUTUN GUVENIMI SARSTI YA BU COCUK NASIL GORUNMEK ISTYORSA OYLE GOSTERIYOR GALIBA KENDINI
Bence artık yerindedir
Valla bir de ilk çocuk acemilik de var ben daha altını nasıl değiştiricem onu bile bilmiyorum bir de canı acır diye korkarım hemşireler güzelce bakar oğluşuma hastanede :) ilk günden sonrası kolaymış zaten
Doktorunla konuşunca bana da haber verir misin canım merak ediyorum o ne tavsiye edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…