- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.321
Maşallah canım :) gözünaydın Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahKızlaarr bugün nihayet ayrıntılı ultrasonda miniğimin cinsiyetini görebildik:) kızımız geliyomuşayrıntılı ultrasonda çok güzeldi yaa baya baya bebek olmuştu çok heyecan vericiydi çıkar çıkmaz hemen alışverişe koştum tabi
Merhabalarr çok merak ettim cinsiyetiniz belli oldu muValla gösteriyo canım ama dr lar ortak noktada buluşamadı malesef :)) biri %90 kız diğeri %90 erkek dedi :)) bizde 20.haftayı bekliyoruz o zaman netleşir dediler amaaan napalım hayrlısı olsunda biraz daha meraklanırız bizde sıkıntı yok :)
Oldu canım kızmış meğer :)Merhabalarr çok merak ettim cinsiyetiniz belli oldu mu
Tesekkurler cevap icin ben de bazen fazla hissediyorum bazen 2 3 anca oluyor sizin nasil diye merak etmistim :)Günde 2 3 sefer hissediyorum oda çok kısa sürüyo 1,2 pıt pıt vuruyor sonra yok ama kumandayı oynatacak kadar hızlı vuruyor artık
Canim hic endiselenme ben de dun hissedemedim pek buraya yazdim size sordum bugun baya hareketliydi ,gunleri gunlerini tutmuyor yaramazlarin:)Ben iki gündür aksam baya oynuyodu hareketlerini hissediyodum bugun hiç oynamadı
Yok canim ben almadim. Bugun saglik ocagina gittim dinlemek icin onunla ilgili bisi sorucaktim aslinda.. Kafama taktim biraz ilk bebegimi kalp atisi durması ile kaybettigim icin kaygılanıyorum ara ara. Hemsireler ilgisiz ve is yapmak icin isteksizler dinlesekte duyulmaz yada senin damarin sesi olabilir falan dediler. Dinledik duydum ama onlar oyle soyleyince acaba duydugum benim nabzimin sesi mi bebegin mi? Sen de oyle bisi oldu mu
Yüksekse bebegindir. Onlar ilgilenmek istemio canım zor gelio ve moral bozuyorlar. Sen kafana takma bebektir.
Inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucaklarimiza bebislerimizi. Sanmam nabız sesi olduğunu canım. Kalp atisidir oAllah saglikla kucagina almayida nasip etsin ins canim benim :) ya ben de kalp atisi duydum ama kizlar biraz uyusuklar iclerinden gelmiyo bakmak bahane arayip durdular bakmamak icin. Nabzimin sesi olabilir mi acaba dedim o duydugum:/
evettBez stoklayan arkadaşlar varsa bugün e bebekte indirim var göz atın :)
Bez stoklayan arkadaşlar varsa bugün e bebekte indirim var göz atın :)
Günaydın kızlar :)evettbır ıkı pakette cok farketmıyor gıbı ama toplu alınca cok karlı oldu bızde gece 12den sonra aldık eşimle 1 , 2 ve 3 numaradan aldık en cok 3 kullanılıyormus 3 büyük paketten aldık artık bittikçe tamamlarız :) arabası ve bezlerı hazır tosunumun
Herkezde ayni etki yapmiyor canim.bende vurulurken tedirgin oldum sonrasi icin bekledim agricak diye ne agri ne sislik hic bisey olmadi.agri yan etkisi oluyomus zaten,bana yan etki yapmadi heraldeki hic agrimadi.herkezde farkli.5 doz mu cokmus baya, bana 2 doz yapicaz demişlerdi. Benim canim tatlidir da biraz sonrasinda cok sıkıntı ceker miyim diye korkuyorum cok aci agri oluyor mu canim?
Canım bende tecrubelı bı arkadasımdan akıl aldımGünaydın kızlar :)
Herşeyi iyi kötü alıyoyö da bu bez olayına bir giremedimhangi marka alıcam kilolu doğarsa kaç kullanıcam kafamda deli sorular. Bir de kısmet olursa biz hastanedeyken yenidoğan sünneti düşünüyoruz onun için farklı bir bez almamız mı gerekir vb nedenlerle hiç bu konuya dalamadım
Fikri olan deneyimi olan bir yardım etsin
Canım yenidoğan sünneti biraz farklı. Daha avantajlı. Ama sadece ilk kırk günde yapılıyor. Saha çabuk iyileşiyormuş ve farklı bir teknikle yapılıyormuş. Göbeği düştüğünde o da iyileşmiş oluyormuş tamamen. Bir araştır istersen. Bir de ilk gün bakımı tek zor kısmı yenidoğan sünnetinin. Onda da hastanede olacağımız için tedirginolmıycam hemşireler yapacak bakımlarınıCanım bende tecrubelı bı arkadasımdan akıl aldımyenıdogan 1 paket al dedı 2-5 kılo arası zaten. 2 numaradan 2 paket aldık 3 numaradanda 3 paket.bır pakette 100 küsür var zaten artık eksık olursa devamını alırız dıye dusunduk. prima premıum aldım ben. suan ıcın cevremde herkes memnun tabı bebege gore degısır kullanamazsak etrafmızda bebek cok onlara goturucez artık benım arkadasım subattan dıger subata yetecek kadar almıstı valla oyle boyle stok yapmadı
sünnet ıcın ayrıca bı bez varmı bılmıyorum bızde erkenden dusunuyoruz ama hemn dogumda degıl bıraz vakıt gecsın erkenden halledıcez ınsallah :)
Hayırlı olsun kızınızz :) ihtimalleri görünce çok merak etmiştim :)Oldu canım kızmış meğer :)
ASLINDA MANTIKLI OLABILIR BENDE BI DOKTORUMLA GORUSEYIM GITTIGIMDE HEM BIZE DE RAHAT OLUR.TABI PİPİ YERINDEYSE HALACanım yenidoğan sünneti biraz farklı. Daha avantajlı. Ama sadece ilk kırk günde yapılıyor. Saha çabuk iyileşiyormuş ve farklı bir teknikle yapılıyormuş. Göbeği düştüğünde o da iyileşmiş oluyormuş tamamen. Bir araştır istersen. Bir de ilk gün bakımı tek zor kısmı yenidoğan sünnetinin. Onda da hastanede olacağımız için tedirginolmıycam hemşireler yapacak bakımlarınıbiz biraz araştırdık çok tavsiyr ediliyor bakalım kısmet olursa öyle düşünüyoruz hayırlısı olsun hakkımızda :)
Bence artık yerindedirASLINDA MANTIKLI OLABILIR BENDE BI DOKTORUMLA GORUSEYIM GITTIGIMDE HEM BIZE DE RAHAT OLUR.TABI PİPİ YERINDEYSE HALABU CINSIYET OLAYI BENIM BUTUN GUVENIMI SARSTI YA BU COCUK NASIL GORUNMEK ISTYORSA OYLE GOSTERIYOR GALIBA KENDINI
Gunde bir defa surun yaziyo canim uzerinde ama her gun surmuyorum unutuyorum :)Tamam canim bakiyim oraya da gunde kac defa suruyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?