temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızla Kızla bugün sağlık ocağından kan sonucumu aldım. Troidim çok az yüksek çıkmış 9 martta doktora gidince gostericem sonucumu bakalım ne diyecek.

Kizlar ya kendimi pek iyi hissetmiyorum.. Iki gundur uyuyamiyorum. Hep aklim bebekte oynadi mi oynayacak mi diye strese girdim iyice.. Sol tarafıma uzandim sakince hicbisi yok iki gundur. Esimi bekliyorum gelsin acile gidicem bana dua edin lutfen yaa

Kızlar şimdi bişey sorcam komik bi durum aslında ama aranızda horlayan varmı ben çok horluyorum eşim uyuyamıyo yanımda komşular bile duyuyodur çareside yok böyle olup bebeğiyle sorun yaşayan varmı bebek doğunca nasıl aynı odada uyucaz uyuyamazki sürekli uyanır

O karnında sana eşinden daha çok alışıyodur bence. Ona normal gelebilir yani.

Kaçıncı haftadasın ?

Normal bir durum bence, sorun olmaz. :)

Merhabalar, hamilelik lekelenmeleri için koruyucu bir ürün kullanan ya da bu konuda doktoruna danışanlarınız var mı acaba?
Bioderma 50 factor koruyucu kullanıyorum ben. Yaz kış sürmek lazım dediler, spot ışık bile lekelenme yapabiliyormuş. Hele ki son aylar yaza denk geleceği için bol bol sürmek lazım. Bioderma markası hamileler için çok uygun tüm eczaneler onu öneriyor.

Canım kaçıncı haftadasın ki? Sol tarafa uzanınca oynayacak diye bir şey yok. Ben sırtüstü yattığımda oynuyor. Ama hissetmemiş olabilirsin sen. Oynuyordur o mutlaka.

Canim sirt ustu dumduz yat kafanin altinda yastik da olmasin ben en cok o zaman hissediyorum. Canini sikma bence sorun yoktur ben de bazi günler hic duymuyorum.

Kizlar monurol sase tek kullanimlik kullanan varmi aramizda benim engeksiyonum cikmadi idrarda ama hafif yanma oluyor bazen doktor verdi ama bilemedim yaa bebege bir sikintisi olmaz dimi

Canım ne kadarlık oldu tam olarak ılk bebek mi bide ? Dün karnım sancı yapınca aynı endişe benim de içime düşmüştü ama akşama doğru dayanamadım gittim bebeğim çoook güzeldi herşey yolundaydı bu akşam sırt üstü uzandım ellerimi de yukarı uzattım biraz gerilmiş gibi oldum ki tak tak göbeğim attı elimi koydum hemen iki tane de öyle tekme yedim şimdiye kadar hissettiğim hicbiseymis dedim sen de yasicaksin Allah ın izniyle çok güzel bi duygu ben de hep dinledim kendimi bekledim hiçbişey yoktu arada bir pır pır oluyodu emin değildim ama tekme çok başkaymış inşallah yaşayınca anlicaksin sadece sabret herkesin değişiyor

Kizlar monurol sase tek kullanimlik kullanan varmi aramizda benim engeksiyonum cikmadi idrarda ama hafif yanma oluyor bazen doktor verdi ama bilemedim yaa bebege bir sikintisi olmaz dimi
Ben kullandım canım bende enfeksiyon çıktı kendi dr um ve sağlık ocağında ki dr um bir sakıncası olmayacağını söyledi hatta ondan sonra geçmeyince antibiyotik kullandım şimdi iyiyim çok şükür bebeğimde iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…