temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bencede yerındedır ama tedırgınlık yok degıl ayrıntılıya gıdıcem aynı gunde kendı doktoruma gıdıcem zaten burdada yazarım.14 martta gercı daha cok var paşamı görmeme. resmen gun sayıyorum.nasıl bir aşkla sevılıyormus evlat yenı yenı anlıyorum :) bıde hareketlense nasıl mutlu edecek annesını :) üşengeç kıpırdamıyo heralde hep yatıyor içerde

Benim de bu cuma ayrıntılı. İple çekiyorum:)
Bizimki de keyfi günde bikere duyarsam ancak tembel bu çocuk

Ben de molfixin yenidoğan paketini aldım içinde 1 ve 2 numara var birer paket onları stoklamıycam çok kullanılmıyor çünkü, 3 numara dan aldım 2 paket 104lüydü sanırım :)

Canim dogrudur ama ilk 10 hafta yapilan olcumler daha dogrudur. Sonrasinda cocugun genetik ozellikleri girmeye baslar. Oglumda 9 gun once giderdi ve doktor bu cocugun gelisiminin onde oldugunu gosterir basta verdigimiz dogum tarihinj degistirmez dedi. Ve dogum da 42. Haftamin icinde olmustu. :)

Canim ben yeni dogdugunda prima premium care kullaniyorum. Molfiks benim cocuklara pisik yapiyor o yuzden almiyorum. Erkek bebekleri daha cok kilo aliyor. Bence 1 paket 1 numara , 1- 2 paket 2 numara alsan yeter. Stok yapmaya gerek yok nasil olsa satiliyor sonra gerekirse 3 ve 4 numarali bezlerden daha cok alirsin.
Yeni dogan sunnetimden sonra doktor pipisinin ustune bant yapistiriyor zaten cok kisa surede geciyor baska birsey kullanmana gerek kalmiyor. Belki doktor batikon tarzi yarayi koruma amacli birseyler verebilir hepsi bu.
Buyukce sunnet daha zor oluyor :)
Sunner yaparken lokal anestazi yapiyorlar. Cocuk sonrasinda da aci hissetmiyor.

Canim benim iki yigenimde yeni dogan sunneti oldu. Ilk gun bakimida zor degil. Gobekten daha cabik iyilesiyor hatta :)
Ben kendi oglumada yaptirmak istedim ama dogum yaptigim hastanede bunu yapacak doktor yoktu.

Canım renkli gozlu anne babadan kahverengi çocuk olmaz . Oda renkli gözlü olur . Oda renkli gozlu olacak annesi .

Ben de molfixin yenidoğan paketini aldım içinde 1 ve 2 numara var birer paket onları stoklamıycam çok kullanılmıyor çünkü, 3 numara dan aldım 2 paket 104lüydü sanırım :)
beze yatırım yapılıyo resmen bızde cok almadık bakalım belkı alerjı falan olur dıye artık gelsınde bı kullandıkcada alırız :)

Canım renkli gozlu anne babadan kahverengi çocuk olmaz . Oda renkli gözlü olur . Oda renkli gozlu olacak annesi .
ay kız ınsallah benım esımın anne ve babası esmer cunku. gozlerıde kahverengı :) renk tabı takıntı yapılcak bısey degıl ama bızım gıbı boncuk olsa ne guzel olur :)

Benim de bu cuma ayrıntılı. İple çekiyorum:)
Bizimki de keyfi günde bikere duyarsam ancak tembel bu çocuk
benimkide ultrasonu hic sevmiyo,doktor dediki bazi bebekler kendilerini gosteriyomus oynuyomus bazilarida bole inat oluyomus hic kipirdamiyomus,benimki evde hic durmuyo surekli hareket halinde,ama ultrasona girdimmi hiiiccc kipirdamiyo,doktor okadar rahatsiz etti ben sut ictim elma yedim seker yedim yok hic bozmadi seklini,doktorda bu cocuk cok kararli bi cocuk olcak valla dedi inatci ya ayni babasi

Benimki de aynı canım :) ense kalınlığını ölçemedi ikili için ilk gittiğimizde. Şekerler çikolatalar yürüyüş bana mısın demedi baba da ben de inatızdır normal çocuğumun bu hali

Teşekkür ederim canım dediğin gibi yapayım. Sünnet olunca bir numara büyük bez kullanın yazıyordu nette ondan da kafam karıştı :) kısmet olursa biz de istiyoruz yenidoğan sünneti bakalım baya araştırdım ben de ama deneyimleri duymak içimi rahatlattı yine de :)

Canın tercihine göre değişir marka.. Ben molfixi sevmiyorum oğlumda hep sızıntı yaptı. Prima kullandım buna da aldım. 1 adet yeni doğan 1 numara aldım. Eko paket olarak içinde 138 tane olan prima 2 no aldım. Oğlumda 1 kullanamadım hiç. 2 no baya kullandım 30 gün sonra 3 e geçtim onda. Sünnete gelince ayro bir bez yok. Zaten bezib içinde kolat iyileşiyor.ilk çişye bi yanıyor sonra mışıl mışıl uyuyor

Sağol canım. :) Ayrı bir bez değil de iyileşene kadar bir beden büyük kullanmakta fayda var diyordu. Bakalım en kötü o zaman için alır gelirler onu da ben düşüneyim lohusa lohusa değil mi

Sağol canım. :) Ayrı bir bez değil de iyileşene kadar bir beden büyük kullanmakta fayda var diyordu. Bakalım en kötü o zaman için alır gelirler onu da ben düşüneyim lohusa lohusa değil mi

Ben büyük kullanmadım 3 aylıktı sünnet ve ameliyat olduğunda. Ama iyileşme süreci çok çok kısa oluyor. Hemen iyileşiyorlar..

Ayrıca aşıyı sordum. Ona biz karışamayız yaptır diyorsa sağlık ocağı yaptır dedi. Cuma aşı olacağım ebemizle görüştük bakalım :)

Merhabalar, hamilelik lekelenmeleri için koruyucu bir ürün kullanan ya da bu konuda doktoruna danışanlarınız var mı acaba?

benim daha hiç oluşmadan ben sormadan doktor bu ihtimale karşı solante pregna yı önermişti. ki bende aynı ürünün güneş kremini kullanıyordum zaten faydası olcakmı bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…