- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.341
bencede yerındedır ama tedırgınlık yok degılBence artık yerindedir
Valla bir de ilk çocuk acemilik de var ben daha altını nasıl değiştiricem onu bile bilmiyorum bir de canı acır diye korkarım hemşireler güzelce bakar oğluşuma hastanede :) ilk günden sonrası kolaymış zaten
Doktorunla konuşunca bana da haber verir misin canım merak ediyorum o ne tavsiye edecek
Benim de bu cuma ayrıntılı. İple çekiyorum:)bencede yerındedır ama tedırgınlık yok degılayrıntılıya gıdıcem aynı gunde kendı doktoruma gıdıcem zaten burdada yazarım.14 martta gercı daha cok var paşamı görmeme. resmen gun sayıyorum.nasıl bir aşkla sevılıyormus evlat yenı yenı anlıyorum :) bıde hareketlense nasıl mutlu edecek annesını :) üşengeç kıpırdamıyo heralde hep yatıyor içerde
Ben de molfixin yenidoğan paketini aldım içinde 1 ve 2 numara var birer paket onları stoklamıycam çok kullanılmıyor çünkü, 3 numara dan aldım 2 paket 104lüydü sanırım :)evettbır ıkı pakette cok farketmıyor gıbı ama toplu alınca cok karlı oldu bızde gece 12den sonra aldık eşimle 1 , 2 ve 3 numaradan aldık en cok 3 kullanılıyormus 3 büyük paketten aldık artık bittikçe tamamlarız :) arabası ve bezlerı hazır tosunumun
Canim dogrudur ama ilk 10 hafta yapilan olcumler daha dogrudur. Sonrasinda cocugun genetik ozellikleri girmeye baslar. Oglumda 9 gun once giderdi ve doktor bu cocugun gelisiminin onde oldugunu gosterir basta verdigimiz dogum tarihinj degistirmez dedi. Ve dogum da 42. Haftamin icinde olmustu. :)satimla uyumlu değil zaten cnm geç dollenme oldu benim sanki her geçen gün sata yaklaşıyoruz bu arada doktorun verdiği kağıda göre doğum tarihi de değişmiş oldu ilk 27 temmuz sonra 24 temmuz sonra da 22 temmuz görünüyor artık
Canim ben yeni dogdugunda prima premium care kullaniyorum. Molfiks benim cocuklara pisik yapiyor o yuzden almiyorum. Erkek bebekleri daha cok kilo aliyor. Bence 1 paket 1 numara , 1- 2 paket 2 numara alsan yeter. Stok yapmaya gerek yok nasil olsa satiliyor sonra gerekirse 3 ve 4 numarali bezlerden daha cok alirsin.Günaydın kızlar :)
Herşeyi iyi kötü alıyoyö da bu bez olayına bir giremedimhangi marka alıcam kilolu doğarsa kaç kullanıcam kafamda deli sorular. Bir de kısmet olursa biz hastanedeyken yenidoğan sünneti düşünüyoruz onun için farklı bir bez almamız mı gerekir vb nedenlerle hiç bu konuya dalamadım
Fikri olan deneyimi olan bir yardım etsin
Canim benim iki yigenimde yeni dogan sunneti oldu. Ilk gun bakimida zor degil. Gobekten daha cabik iyilesiyor hatta :)Canım yenidoğan sünneti biraz farklı. Daha avantajlı. Ama sadece ilk kırk günde yapılıyor. Saha çabuk iyileşiyormuş ve farklı bir teknikle yapılıyormuş. Göbeği düştüğünde o da iyileşmiş oluyormuş tamamen. Bir araştır istersen. Bir de ilk gün bakımı tek zor kısmı yenidoğan sünnetinin. Onda da hastanede olacağımız için tedirginolmıycam hemşireler yapacak bakımlarınıbiz biraz araştırdık çok tavsiyr ediliyor bakalım kısmet olursa öyle düşünüyoruz hayırlısı olsun hakkımızda :)
Canım renkli gozlu anne babadan kahverengi çocuk olmaz . Oda renkli gözlü olur . Oda renkli gozlu olacak annesi .kızlar gunaydın :)
hamıle kaldıgım gunlerde hamılelıgı ogrenmeden once ıkı kere kız cocugu gormustum ruyamda :) hep dedım eger hamıleysem kesın erkek olack tersıne cıkar dıye. bılıyosunuz uzun bı cınsıyet karmaşamızın sonucu oglumuz olacagını ogrendıkdun gecede oglumu gordum resmen yuzu hala gozumun onunde aynı babasıydı esımde bende sarısın renklı gozluyuz o da sarısındı ama gozler kahverengıydı işin en enteresanı 4 yaslarında bı cocuktu ıcımden bu kadar buyuk bıseyı nasıl cıkardım nasıl cıktı burdan dıye sordum hep hayır olsun ınsallah.. ruyalarımda cok tatlı cok yakısıklı kendısı nasıl cok merak edıyorum sımdıden :)
beze yatırım yapılıyo resmenBen de molfixin yenidoğan paketini aldım içinde 1 ve 2 numara var birer paket onları stoklamıycam çok kullanılmıyor çünkü, 3 numara dan aldım 2 paket 104lüydü sanırım :)
ay kız ınsallahCanım renkli gozlu anne babadan kahverengi çocuk olmaz . Oda renkli gözlü olur . Oda renkli gozlu olacak annesi .
Benim de bu cuma ayrıntılı. İple çekiyorum:)
Bizimki de keyfi günde bikere duyarsam ancak tembel bu çocuk
Benimki de aynı canım :) ense kalınlığını ölçemedi ikili için ilk gittiğimizde. Şekerler çikolatalar yürüyüş bana mısın demedibenimkide ultrasonu hic sevmiyo,doktor dediki bazi bebekler kendilerini gosteriyomus oynuyomus bazilarida bole inat oluyomus hic kipirdamiyomus,benimki evde hic durmuyo surekli hareket halinde,ama ultrasona girdimmi hiiiccc kipirdamiyo,doktor okadar rahatsiz etti ben sut ictim elma yedim seker yedim yok hic bozmadi seklini,doktorda bu cocuk cok kararli bi cocuk olcak valla dedi inatci ya ayni babasi
Teşekkür ederim canım dediğin gibi yapayım. Sünnet olunca bir numara büyük bez kullanın yazıyordu nette ondan da kafam karıştı :) kısmet olursa biz de istiyoruz yenidoğan sünneti bakalım baya araştırdım ben de ama deneyimleri duymak içimi rahatlattı yine de :)Canim ben yeni dogdugunda prima premium care kullaniyorum. Molfiks benim cocuklara pisik yapiyor o yuzden almiyorum. Erkek bebekleri daha cok kilo aliyor. Bence 1 paket 1 numara , 1- 2 paket 2 numara alsan yeter. Stok yapmaya gerek yok nasil olsa satiliyor sonra gerekirse 3 ve 4 numarali bezlerden daha cok alirsin.
Yeni dogan sunnetimden sonra doktor pipisinin ustune bant yapistiriyor zaten cok kisa surede geciyor baska birsey kullanmana gerek kalmiyor. Belki doktor batikon tarzi yarayi koruma amacli birseyler verebilir hepsi bu.
Buyukce sunnet daha zor oluyor :)
Sunner yaparken lokal anestazi yapiyorlar. Cocuk sonrasinda da aci hissetmiyor.
Benimki de aynı canım :) ense kalınlığını ölçemedi ikili için ilk gittiğimizde. Şekerler çikolatalar yürüyüş bana mısın demedibaba da ben de inatızdır normal çocuğumun bu hali
Günaydın kızlar :)
Herşeyi iyi kötü alıyoyö da bu bez olayına bir giremedimhangi marka alıcam kilolu doğarsa kaç kullanıcam kafamda deli sorular. Bir de kısmet olursa biz hastanedeyken yenidoğan sünneti düşünüyoruz onun için farklı bir bez almamız mı gerekir vb nedenlerle hiç bu konuya dalamadım
Fikri olan deneyimi olan bir yardım etsin
Sağol canım. :) Ayrı bir bez değil de iyileşene kadar bir beden büyük kullanmakta fayda var diyordu. Bakalım en kötü o zaman için alır gelirler onu da ben düşüneyim lohusa lohusa değil miCanın tercihine göre değişir marka.. Ben molfixi sevmiyorum oğlumda hep sızıntı yaptı. Prima kullandım buna da aldım. 1 adet yeni doğan 1 numara aldım. Eko paket olarak içinde 138 tane olan prima 2 no aldım. Oğlumda 1 kullanamadım hiç. 2 no baya kullandım 30 gün sonra 3 e geçtim onda. Sünnete gelince ayro bir bez yok. Zaten bezib içinde kolat iyileşiyor.ilk çişye bi yanıyor sonra mışıl mışıl uyuyor
Sağol canım. :) Ayrı bir bez değil de iyileşene kadar bir beden büyük kullanmakta fayda var diyordu. Bakalım en kötü o zaman için alır gelirler onu da ben düşüneyim lohusa lohusa değil mi
Merhabalar, hamilelik lekelenmeleri için koruyucu bir ürün kullanan ya da bu konuda doktoruna danışanlarınız var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?