- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.761
Canım ben de göbek deliğinin baya altında sağ kadıkta hissediyorum. Ve doktor bana iki farklı nedenden dolayı erken doğum riskin var dedi. Ben de çok kolay ve çok ağlayan biriyim. Ama bu konuda ağlamamaya düşünmemeye çalışıyorum ben bile. Olmayan birşeyi düşünüp hergün ağlarsan çağırırsın. Yapma öyle. Bir riskin olsaydı doktorun zaten söylerdi. Bebeğini boş yere üzüp kendini de şartlama. Ben hergün oğlumla konuşuyorum. Vaktinde gel oğlum diyorum biz seni bekleriz sağlıkla gel diyorum seviyorum. Sen de ağlama bence.
Canım ilk aç gidiyorsun kan veriyorsun. Sonra şeker içiriyorlar bir saat bekleyip tekrar kan veriyorsun. O kadar. Sonuçlarına göre tekrar isteyebiliyor doktorun. Sonuç iyiyse bir defa yetiyor. Yoksa daha yüksek şekerle tekrarlıyor.
bende yeni doğan bez almak istiyorum 48adet var içinde , 3-6 kg yazıyor.bebekler en fazla 4 kilo doğuyor ,olmuyor mu şimdi bu bezler bebeğe .indirim var almak istiyorum ama ne alacağım şimdi kafam karıştıBenimkide 4 kg yakin dogmustu o yuzden bez hemen kucuk geldi :) bizim popiste kocamandi :))
Benimkide 4 kg yakin dogmustu o yuzden bez hemen kucuk geldi :) bizim popiste kocamandi :))
ben de çok ödem oluştu kızlar sizde de var mı
Ya kızlar bişey sorucam özellikle bebeği olan anne arkadaşlarıma. Bebek arabasını kaç yaşına kadar kullandınız? Yani şu açıdan soruyorum 2 yaşında hadi 2,5 yaşında çocuklar artık baya baya yürüyüp koşuyorlar arabaya biniyorlar mı ya? Yani çok pahalı birşey almay değmeyecek gibi hissetmeye başladım:/
3 yasina kadar ihtiyac oluyor. Cocuklar yurumeyi hatta kosmayi ogrensede normal birey kadar yuruyemiyor. Uykusu geliyor vs. Kucakta tasimaktansa araba cok daha rahat ve kullanisli oluyor.Ya kızlar bişey sorucam özellikle bebeği olan anne arkadaşlarıma. Bebek arabasını kaç yaşına kadar kullandınız? Yani şu açıdan soruyorum 2 yaşında hadi 2,5 yaşında çocuklar artık baya baya yürüyüp koşuyorlar arabaya biniyorlar mı ya? Yani çok pahalı birşey almay değmeyecek gibi hissetmeye başladım:/
Tamam canım çok sağol. Bende nisan başı gidicem bakalımCanım ben de göbek deliğinin baya altında sağ kadıkta hissediyorum. Ve doktor bana iki farklı nedenden dolayı erken doğum riskin var dedi. Ben de çok kolay ve çok ağlayan biriyim. Ama bu konuda ağlamamaya düşünmemeye çalışıyorum ben bile. Olmayan birşeyi düşünüp hergün ağlarsan çağırırsın. Yapma öyle. Bir riskin olsaydı doktorun zaten söylerdi. Bebeğini boş yere üzüp kendini de şartlama. Ben hergün oğlumla konuşuyorum. Vaktinde gel oğlum diyorum biz seni bekleriz sağlıkla gel diyorum seviyorum. Sen de ağlama bence.
Canım ilk aç gidiyorsun kan veriyorsun. Sonra şeker içiriyorlar bir saat bekleyip tekrar kan veriyorsun. O kadar. Sonuçlarına göre tekrar isteyebiliyor doktorun. Sonuç iyiyse bir defa yetiyor. Yoksa daha yüksek şekerle tekrarlıyor.
26+5 iken yaptiricam canım ben şeker yuklemesini. Geçen hafta gittim doktora 1 ay sonra yaptir dedi o zamana denk geliyorbaldan_madam
evet kızlar bende yaptırma taraftarıyım yaptırıcam bu aralar.son gıttıgımde doktorum da sordu yaptırcakmısınız dıye. benm aılem de herkes seker hastası ztn rısklı gruptayım.bı arkadasımda aclık tokluk sekerı cok ıyıyken seker yuklemesıyle hamılelık sekerı oldugunu ogrendı dıyete basladı.o aldıgımız sekerı zaten gunluk hayatta kat kat alıyoruz bende kotu bısey olacagını dusunmuyorum onemlı olan varsa sekerın onlemını almak. bu daha zararlı cunku.da ne zaman yaptırılıyor bı fıkrı olan var mı bn doktoruma yaptırıcam dedım ama ılerleyen haftalarda yapılıyor heralde
Canım bende rahimde şekil bozukluğu var. Kalp rahim dedikleri birşey. O erken doğuma sebep olabiliyormuş. Bir de suyum fazla çıktı. Kontrol altına alamazsak o da erken doğum riski dedi. Ağırlık yapıyormuş rahim ağzına. İkisi de aynı etkiyi yaptığı için risk artıyormuş malesef canımCanim neyden dolayi erken dogum riskin varmis?
Sonucun nasıl çıktı canımCanım bende rahimde şekil bozukluğu var. Kalp rahim dedikleri birşey. O erken doğuma sebep olabiliyormuş. Bir de suyum fazla çıktı. Kontrol altına alamazsak o da erken doğum riski dedi. Ağırlık yapıyormuş rahim ağzına. İkisi de aynı etkiyi yaptığı için risk artıyormuş malesef canım
canım biz 1,5 yasına kadar kullandık sonra baston aldık bastonu da 5 yasına kadar kullanıolar cocuk yorulunca oturuoYa kızlar bişey sorucam özellikle bebeği olan anne arkadaşlarıma. Bebek arabasını kaç yaşına kadar kullandınız? Yani şu açıdan soruyorum 2 yaşında hadi 2,5 yaşında çocuklar artık baya baya yürüyüp koşuyorlar arabaya biniyorlar mı ya? Yani çok pahalı birşey almay değmeyecek gibi hissetmeye başladım:/
Sonucun nasıl çıktı canım
Kızlar sonuçlar iyi galiba. Sonuçlar değerler arasında. Doktora yarın göstericem. Şeker çıkmadı sanırım çok şükür.baldan_madam canım şeker yükleme sonucun çıktı mı?
Kızlar sonuçlar iyi galiba. Sonuçlar değerler arasında. Doktora yarın göstericem. Şeker çıkmadı sanırım çok şükür.
Sağol canım. Çok şükür. En azından diyetle uğraşmıycam bu süreçtehadi gözün aydın canım :) değer aralığındaysa sorun olacağını sanmıyorum.. :)
Benim de öyleçok fazla hareket etmiyorkızlar bebeğim üç gündür düzgün hareket etmiyor önce karnımı sarsardi şimdi pek bişey yok ne olcak bilmiyorum
Anladım canım yorulduğu anları da düşünmek lazım.bakalım bunlar nasıl doğacakkk tombik öi normal mi :)
canım ellerim ve ayaklarım şişiyor benim de ayakkabılar zorluyor bazen. ama tuza dikkat ediyorum daha ne yapabilirim bilmiyorum..
benim oğlan 4 yaşına kadar kullandı canım2 Yaşında çocuğu elinden tutup gezdirirken zapdetmek zor oluyor. elinde eşyayla falan hem çocuk hem onlar zor oluyor ben rahat ettim. umarım bunda da kullanırım uzun süre
canım biz 1,5 yasına kadar kullandık sonra baston aldık bastonu da 5 yasına kadar kullanıolar cocuk yorulunca oturuo[/QUOTE teşekkürler cnm cevaplar genelde 4 5 yaşı gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?