temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim neyden dolayi erken dogum riskin varmis?

Benimkide 4 kg yakin dogmustu o yuzden bez hemen kucuk geldi :) bizim popiste kocamandi :))
bende yeni doğan bez almak istiyorum 48adet var içinde , 3-6 kg yazıyor.bebekler en fazla 4 kilo doğuyor ,olmuyor mu şimdi bu bezler bebeğe .indirim var almak istiyorum ama ne alacağım şimdi kafam karıştı

Ya kızlar bişey sorucam özellikle bebeği olan anne arkadaşlarıma. Bebek arabasını kaç yaşına kadar kullandınız? Yani şu açıdan soruyorum 2 yaşında hadi 2,5 yaşında çocuklar artık baya baya yürüyüp koşuyorlar arabaya biniyorlar mı ya? Yani çok pahalı birşey almay değmeyecek gibi hissetmeye başladım:/

Benimkide 4 kg yakin dogmustu o yuzden bez hemen kucuk geldi :) bizim popiste kocamandi :))

bakalım bunlar nasıl doğacakkk tombik öi normal mi :)

ben de çok ödem oluştu kızlar sizde de var mı

canım ellerim ve ayaklarım şişiyor benim de ayakkabılar zorluyor bazen. ama tuza dikkat ediyorum daha ne yapabilirim bilmiyorum..

benim oğlan 4 yaşına kadar kullandı canım 2 Yaşında çocuğu elinden tutup gezdirirken zapdetmek zor oluyor. elinde eşyayla falan hem çocuk hem onlar zor oluyor ben rahat ettim. umarım bunda da kullanırım uzun süre

kızlar bebeğim üç gündür düzgün hareket etmiyor önce karnımı sarsardi şimdi pek bişey yok ne olcak bilmiyorum

3 yasina kadar ihtiyac oluyor. Cocuklar yurumeyi hatta kosmayi ogrensede normal birey kadar yuruyemiyor. Uykusu geliyor vs. Kucakta tasimaktansa araba cok daha rahat ve kullanisli oluyor.

Tamam canım çok sağol. Bende nisan başı gidicem bakalım

26+5 iken yaptiricam canım ben şeker yuklemesini. Geçen hafta gittim doktora 1 ay sonra yaptir dedi o zamana denk geliyor

Canim neyden dolayi erken dogum riskin varmis?
Canım bende rahimde şekil bozukluğu var. Kalp rahim dedikleri birşey. O erken doğuma sebep olabiliyormuş. Bir de suyum fazla çıktı. Kontrol altına alamazsak o da erken doğum riski dedi. Ağırlık yapıyormuş rahim ağzına. İkisi de aynı etkiyi yaptığı için risk artıyormuş malesef canım

Sonucun nasıl çıktı canım

canım biz 1,5 yasına kadar kullandık sonra baston aldık bastonu da 5 yasına kadar kullanıolar cocuk yorulunca oturuo

Anladım canım yorulduğu anları da düşünmek lazım.

Teşekkürler canım cevaplar 4 5 yaşı gösteriyor genelde

Kızlar sizce bebek arabasında travel sistem nasıl?eşim ısrarla travel sistem alalım diyor.Kullanışlı mıdır?Traveller da çok pahalı.Yoksa pusetve arabayı ayrı ayrı mı almak daha iyi?Aklımda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…