temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bence bebek arabası için bu kadar para ödemek gereksiz ... bazı modelleri o kadar büyük oluyordu araba bagajina bile sığmıyor. Hele ki anne yalnızken arabayı kaldırmak zorunda olmak ayrı bir mesele beli kopuyor insanın. Arkadaşım 2.500 e aldığı arabayı tavan arasına kaldırıp hafif baston tipi araba aldı en sonunda kullanamadığı için.. kullanışlı ve hafif olmasına dikkat edin bence en önemlisi bu..

Gözün aydın çok sevindim benimde sonuçlarım iyi yinede şekerli şeylerden uzak dur dedi dikkat etmeye çalışıyorum bakalım
Ne güzel canım. Bana da öyle dedi. Normal şekerim düşük çıkmıştı. Yükleme de düşük çıksa bile sen tetikte ol çok dürtme dışardan dedi ben de dikkat etmeye çalışıyorum. En azından üstüste çok pilav makarna tüketmiyorum. Beyaz ekmek şerbetli tatlılar falan yemiyorum. İnşallah sıkıntısız atlatırız canım.

Canim her ikisinden de var elimde :)
Puset hafif oluyor ve tam yatan alinca uzun sure kullanabiliyorsun. Travellarin tekerleri buyuk oluyor ve genelde agir oluyor. Birde cogu bagajda cok yer kapliyor. Tatile cikarken tekerlerini felan cikartip koysan da yinede bagajda yer cok kapliyor. Ama guzel gorunuyor ve surusu daha iyi. Bebek kucukken icinde daha rahat ediyor.

Inşallah canım sütlü tatlı en güzeli ve bulgur pilavı pirinç yerine bol salata her öğünde en sagliklisi yoksa baklavalar börekler neler yemek istiyorum da doğumdan sonra inşallah sabır

Yaa öyle mi canim. Benim de rahmim kalp seklinde. Aşk dolu kızlarız ne olcaak :)))
Ben sezaryen olmustum drum o zaman fark etti ve ben ameliyat oldum rahimde ki perdeyi aldirdim. Bakalim iyi olur ins..

Ben rahmi kalp seklinde olup 40. Haftaya kadar dogurmayanida duydum hic endiselenme sen. Guzel olcak insallah canm

Aynen canım. Benim sorunum belirsizlik zaten. Hamilelikte fark edildi. O yüzden ne boyutta olduğunu bilmiyoruz rahim filmi çekilemediği için. Böyle bir risk var ama olabilir de hiçbişey de olmayabilir yaşayıp görcez dedi. Yapacak bişey yok dua ediyorum allahım vakti zamanı gelince oğlum hazır olunca gönder onu bize diyorum. Ameliyatı doğumdan sonra ayrıca mı yaptılar yoksa sezeryan esnasında mı? Ben de onu merak ediyorum acaba sezeryan olursa birlikte yaparlar mı diye?

Ben de eşime öyle diyorum bak seni ne kadar seviyorum gör rahmim bile kalp şeklinde diyorum

Inşallah canım sütlü tatlı en güzeli ve bulgur pilavı pirinç yerine bol salata her öğünde en sagliklisi yoksa baklavalar börekler neler yemek istiyorum da doğumdan sonra inşallah sabır
Aynen canım doğumdan sonra ne bulursam yiycem. getirin siz süt yapar süt diye kilo falan umrumda değil

Canım bende travel sistem vardı casual cadillac comport ama çok büyük ve kaba arabada çok yer kapliyordu başkasına verdim bi de gunes geliodu cococgun yuzune travellarin gunesligi tam inmiyor ben kendi adima zorlandim.kraft london xl baston aldım. Şimdi çift yönlü anlamayı düşünüyorum bebeğe.

Kizlar size bi tavsiyede bulunucam bu araba pusetleri varya onlarin emniyet kemerini baglamadan evden cikarmayin.
Biraz once bi haber aldim cok uzuldum eltimin kardesinin bebeyi iki haftalik bebek hastaneden cikarken pusetin emniyet kemerini baglamamislar bebek en ufak sarsintida pusetten dusmus ve kafa tası kirilmiş yogun bakimdaymiş cok uzuldum iki haftalik yavrum cani nasil dayancak o aciya icim acidi resmennn.

Arkadaşlar kasıgımın sol tarafında bi agrı var. Nasıl tarif etsem hani koşunca boşluğumuz acır ya aynen öyle. Bu durumu yaşayan var mı?

Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavusur çok uzuldum

Aynen canım doğumdan sonra ne bulursam yiycem. getirin siz süt yapar süt diye kilo falan umrumda değil
kızlar ben aşırı olmasa da tatlı türü şeyler yiyorum ya kesemedim :/ gerçi dondurma falan yiyorum zaten pilav faln yemiyordum normalde de şimdi iş yerinde çıkarsa o da çook nadir yiyorum. ama dondurmaya hayır diyemiyorum özellikle limon ve orman meyveliye =)

Ben de yiyorum canım. Bazen sütlü tatlı yiyorum. Akşamları da canım çok tatlı istiyor onu bastırmak için dondurma yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…