- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.781
Gözün aydın çok sevindim benimde sonuçlarım iyi yinede şekerli şeylerden uzak dur dedi dikkat etmeye çalışıyorum bakalımKızlar sonuçlar iyi galiba. Sonuçlar değerler arasında. Doktora yarın göstericem. Şeker çıkmadı sanırım çok şükür.
Kızlar sizce bebek arabasında travel sistem nasıl?eşim ısrarla travel sistem alalım diyor.Kullanışlı mıdır?Traveller da çok pahalı.Yoksa pusetve arabayı ayrı ayrı mı almak daha iyi?Aklımda deli sorular
Ne güzel canım. Bana da öyle dedi. Normal şekerim düşük çıkmıştı. Yükleme de düşük çıksa bile sen tetikte ol çok dürtme dışardan dediGözün aydın çok sevindim benimde sonuçlarım iyi yinede şekerli şeylerden uzak dur dedi dikkat etmeye çalışıyorum bakalım
Canim her ikisinden de var elimde :)Kızlar sizce bebek arabasında travel sistem nasıl?eşim ısrarla travel sistem alalım diyor.Kullanışlı mıdır?Traveller da çok pahalı.Yoksa pusetve arabayı ayrı ayrı mı almak daha iyi?Aklımda deli sorular
Inşallah canım sütlü tatlı en güzeli ve bulgur pilavı pirinç yerine bol salata her öğünde en sagliklisi yoksa baklavalar börekler neler yemek istiyorum da doğumdan sonra inşallah sabırNe güzel canım. Bana da öyle dedi. Normal şekerim düşük çıkmıştı. Yükleme de düşük çıksa bile sen tetikte ol çok dürtme dışardan dediben de dikkat etmeye çalışıyorum. En azından üstüste çok pilav makarna tüketmiyorum. Beyaz ekmek şerbetli tatlılar falan yemiyorum. İnşallah sıkıntısız atlatırız canım.
Canım bende rahimde şekil bozukluğu var. Kalp rahim dedikleri birşey. O erken doğuma sebep olabiliyormuş. Bir de suyum fazla çıktı. Kontrol altına alamazsak o da erken doğum riski dedi. Ağırlık yapıyormuş rahim ağzına. İkisi de aynı etkiyi yaptığı için risk artıyormuş malesef canım
Aynen canım. Benim sorunum belirsizlik zaten. Hamilelikte fark edildi. O yüzden ne boyutta olduğunu bilmiyoruz rahim filmi çekilemediği için. Böyle bir risk var ama olabilir de hiçbişey de olmayabilir yaşayıp görcez dedi. Yapacak bişey yok dua ediyorum allahım vakti zamanı gelince oğlum hazır olunca gönder onu bize diyorum. Ameliyatı doğumdan sonra ayrıca mı yaptılar yoksa sezeryan esnasında mı? Ben de onu merak ediyorum acaba sezeryan olursa birlikte yaparlar mı diye?Yaa öyle mi canim. Benim de rahmim kalp seklinde. Aşk dolu kızlarız ne olcaak :)))
Ben sezaryen olmustum drum o zaman fark etti ve ben ameliyat oldum rahimde ki perdeyi aldirdim. Bakalim iyi olur ins..
Ben rahmi kalp seklinde olup 40. Haftaya kadar dogurmayanida duydum hic endiselenme sen. Guzel olcak insallah canm
Ben de eşime öyle diyorum bak seni ne kadar seviyorum gör rahmim bile kalp şeklinde diyorumYaa öyle mi canim. Benim de rahmim kalp seklinde. Aşk dolu kızlarız ne olcaak :)))
Ben sezaryen olmustum drum o zaman fark etti ve ben ameliyat oldum rahimde ki perdeyi aldirdim. Bakalim iyi olur ins..
Ben rahmi kalp seklinde olup 40. Haftaya kadar dogurmayanida duydum hic endiselenme sen. Guzel olcak insallah canm
Aynen canım doğumdan sonra ne bulursam yiycem.Inşallah canım sütlü tatlı en güzeli ve bulgur pilavı pirinç yerine bol salata her öğünde en sagliklisi yoksa baklavalar börekler neler yemek istiyorum da doğumdan sonra inşallah sabır
Canım bende travel sistem vardı casual cadillac comport ama çok büyük ve kaba arabada çok yer kapliyordu başkasına verdim bi de gunes geliodu cococgun yuzune travellarin gunesligi tam inmiyor ben kendi adima zorlandim.kraft london xl baston aldım. Şimdi çift yönlü anlamayı düşünüyorum bebeğe.Kızlar sizce bebek arabasında travel sistem nasıl?eşim ısrarla travel sistem alalım diyor.Kullanışlı mıdır?Traveller da çok pahalı.Yoksa pusetve arabayı ayrı ayrı mı almak daha iyi?Aklımda deli sorular
Canim ilk saat ac karna alcaklar sonraki saat sekerli suyu iciceksin birdaha kan alicaklar ucuncu saatin sonundada bir kez daha alinicak toplam uckere uc saat suruyor bu işlem.Bu arada ilk demissin kaç defa oluyor şeker yüklemesi?
Canım o ağrı bende de oluyor ve geçiyor bence rahim genişledikce organları itiyor ondan kaynaklı diye dusunuyorumArkadaşlar kasıgımın sol tarafında bi agrı var. Nasıl tarif etsem hani koşunca boşluğumuz acır ya aynen öyle. Bu durumu yaşayan var mı?
Hadi ya. Tamam canım şimdi anladım sağolCanim ilk saat ac karna alcaklar sonraki saat sekerli suyu iciceksin birdaha kan alicaklar ucuncu saatin sonundada bir kez daha alinicak toplam uckere uc saat suruyor bu işlem.
Canım çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavusur çok uzuldumKizlar size bi tavsiyede bulunucam bu araba pusetleri varya onlarin emniyet kemerini baglamadan evden cikarmayin.
Biraz once bi haber aldim cok uzuldum eltimin kardesinin bebeyi iki haftalik bebek hastaneden cikarken pusetin emniyet kemerini baglamamislar bebek en ufak sarsintida pusetten dusmus ve kafa tası kirilmiş yogun bakimdaymişcok uzuldum iki haftalik yavrum cani nasil dayancak o aciya icim acidi resmennn.
kızlar ben aşırı olmasa da tatlı türü şeyler yiyorum ya kesemedim :/ gerçi dondurma falan yiyorum zaten pilav faln yemiyordum normalde de şimdi iş yerinde çıkarsa o da çook nadir yiyorum. ama dondurmaya hayır diyemiyorum özellikle limon ve orman meyveliye =)Aynen canım doğumdan sonra ne bulursam yiycem.getirin siz süt yapar süt diye kilo falan umrumda değil
Ben de yiyorum canım. Bazen sütlü tatlı yiyorum. Akşamları da canım çok tatlı istiyor onu bastırmak için dondurma yiyorumkızlar ben aşırı olmasa da tatlı türü şeyler yiyorum ya kesemedim :/ gerçi dondurma falan yiyorum zaten pilav faln yemiyordum normalde de şimdi iş yerinde çıkarsa o da çook nadir yiyorum. ama dondurmaya hayır diyemiyorum özellikle limon ve orman meyveliye =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?