temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize.
Ayni sıkıntı bende de var ne yazık ki Birkaç gündür hiç keyfim yok bu yüzden..
Nasıl oldun şimdi? Ne dedi hemşireler?
Daha iyiyim canım. Bugün biraz stresli bir gün. Öğlen yemeğe götürdü eşim. Biraz tuzlu yedim. Biraz da moral oldu. Başımın dönmesi geçti en azından. Çok sağol. Sana da geçmiş olsun. Dikkat et ani düşmeler tehlikeli oluyor. Bir de çok halsizlik yapıyor.

Canım ben de yeni iyileşir gibi oldum daha kötü halde tekrar geri geldi çalışıyorum çok zorlanıyorum limon rahatlatıyor Evet ama devamlı da icilmiyo ki herşey

Teşekkür ederim canım. İlaç da kullanamıyoruz mecbur dinlenerek atlatıcaz artık sağol
Canım ıhlamur kaynat içine elma dilimle portakal koy bi dilim ayva koy bi dilim güzelce dinlendir ve iç İnan çok iyi geliyor bende hamileliğimin ilk haftalarında çok kötü grip olmuştum sağolsun annem yaptı içtim bol bol. Ayrıca çok iyi dinlen terlemeye çalış Allah korusun ateşin falan çıkarsa bebeğe zararı var kendine dikkat et. Allah şifa versin.

ben oğlumda 1 numara hiç kullanamadım direk 2den başlamıştım.. ablam 1 numara almış o yüden 1 paket 22 tanelik var. 2 numara aldım yine bem :) oğlum 3850 doğmuştu.. doğal olarak 1 olmadı popişe :)
Benimkide 4 kg yakin dogmustu o yuzden bez hemen kucuk geldi :) bizim popiste kocamandi :))

Arkadaşlar bu arada geçen hafta doktora gitmiştim üçlü tarama için ama bebişim cinsiyetini sakladı bizden göremedik ve o gün ögrendim ki plasenta Rahime çok yakınmış dua edin nolur inşallah yukarı çekilmiştir ve bebeğimin cinsiyetini görebiliriz. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hamile olanlara da sağlık sıhhat versin

Canim benim de o haftalar oyleydi 21. haftada detayli ultrasona girdim yukari cikmis dedi doktor, normal haline gelmis. Ama yine de dikkat et zorlama kendini dedi. Bazen birilerinden bisey istemek zor geliyo kendim yapmaya calisiyorum, dun mesela damacanayi ittirdim sonrasinda biraz agrim oldu agladim neden yapiyorum boyle diye. Kendimizi zorlamamamiz lazim sen de dikkat et, seninki de yukari cikar insallah.

Çok teşekkür ederim canım :)
İnşallah senin bebişim de iyidir ve cinsiyetini gösterir bu sefer :)

İnşallah canım ya. Vallahi ne yalan söyleyeyim ben evde oturup dinlenmeyi çok seviyorum ama malum evi temizlemeden olmuyor e her gün yemek de yapıyorum bazen spor olsun diye müzik açıp oynuyorum hafif hareketler yaparak. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…