temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ben normalde de sırt üstü yatamazdim zaten. O yüzden şu anda da yatamiyorim sağ ve sola döne döne yatıyorum

tuctuc canım sen yazınca bi gidiyim bakıyım dedim bim'e. Nasıl olsa ihtiyaç elimin altında bulunsun diye bende aldım hepsinden. Kaliteleri nasıldır kullanmadan anlamayız ama fiyatları inanılmaz uygun geldi bana. Biberonlar bile cam, suluk niyetine kullanırım mesela sağol haber verdiğin için

Ohh gulegule kullanın canım iyi yapmıssın evet fiyatlari cok uygun nevresimin kumasi falanda kotu degil yumusak hosuma gitti benimde.

Kızlar doktora gittim. Çok şükür şeker yokmuş. Su da biraz azalmış. Düzenli takip edicez bu konu önemli dedi. 15 gün sonra tekrar bakıcak. Azalmaya devam etmesi gerek diyor. Ama azalması iyi dedi. Rapor verdi dinlen stresten uzaklaş dedi. Çok mutlu olduk :)
Bu arada sıpam 480 gr ve 25 cm olmuş bir hafta önden gidiyor hala dedi.

Normalde Eksi dondurmaları yemezdim şimdi nasıl seviyorum resmen içim ferahlıyor :)

Canım suyu nasıl ölçüyor
Canım yanlış anlamadıysam bana sordun. Karından Ultrasonla baktı ama nasıl ölçtüğünü bilmiyorum. Karnının gerginliği de azalmış zaten dedi. Hatta geçen ben de eşime söylemiştim göbeğim küçüldü benim dedim gülmüştü

Maşallah yaa kocaman oldular herşey çok güzel desene Aman dinlen bol bol keyfini çıkar tekmelerin :))

Ya benimde hamilelik esnasinda dr fark etmemisti senin alttan muayene ile mi gordu dr yoksa normal ultrasondan bakarken mi?

Sezaryen ile yapmazlar sanirim canim.. Kesi ve disik gerektirmeyen bi operasyondu benim ki. Rahmin durumuna bagli.. Rahimden kamera ile giriliyor canim orada ki bölme perde yada septum olarak adlandirilan fazlaliligi kamera yardimi ile tiraş ediyor bi nevi. Dikis vs hicbisi yok ufak bi operasyon.. Saglikla al da bebegini canim dr la mutlaka gorus gerekirse rahim filmi cektir o fazlaligi aldir. Ilk dogumda erken olmasa bile ikincisinin garantisi yok. Sonucta bildigin birseyin tedbirini almis olursun

Sağol canım çok şükür. :) çok güzel tekmeler atıyor artık dışardan da belli oluyor. Epeyde güçlü vuruyor sıpa :) sabah yerimden sıçradım biran
Ben özellikle Yan yatarken karnım sarsiliyor o kadar hoşuma gidiyor ki hiç bitmesin istiyorum :))

Ben lierac aldım ama 1 haftafır kullanmıyorum bi düzene oturtamıyorum :/
bende oturtamadım tam düzene canım . normalde duştan sonra sürüyorum haftada iki kez felan. hergün sürebilsek iyi olacak aslında. benim karnım kaşınmaya başladı. malum bu çatlaklar kaşıntıyla başlıyor . ilkindende var zaten ekstralar istemiyorum :) artık ne bulursam sürcem. bebe yağı,badem yağı,vazelin. bende almıştım liearac kaybettim bulmam lazım acil :) birde diyorlarki ne yaparsan yap genetikte varsa çatlarsın . suyu bol içmek ve nemlendirmek de önemli ama . o yüzden biz elimizden geleni yapalım artık çatlarsak çatlarız :)

Ben özellikle Yan yatarken karnım sarsiliyor o kadar hoşuma gidiyor ki hiç bitmesin istiyorum :))
Bizimki sırtüstü de iyi sırtüstü yatınca bir hareketler bir showlar oynamaya doyamıyoruz en güzeli de böyle konuşurken cevap verir gibi tekme atması :) geçen hiç hareket etmiyordu hadi oğlum hadi oğlum tık yok. Dedim uyu sen sen doğunca pipini kestircez paat bi tekme elime

Karından bakarken gördü canım. Keseye baktığı ilk muayenede farketti hemen. Hayırlısı olsun ben de halledicem o işi inşallah doğumu bir atlatalım da. Hiç riske girmeye gerek yok dediğin gibi. Çok sağol canım :)

Yaaa kıyamam :))) bak bekletir seni doğmaz yazın ortasında canını okursa görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…