- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.861
Canim bazi bayanlar 9 ay cekebiliyor. Bende ozellikle balik kokusuna cok hassasim ve kusmada oluyor.Kızlar hala midesi bulanan var mi? Ilk zamanlarda ki kadar yoğun olmasada cok fazla mide bulantim var ya.. Bisi yiyorum kisa bi sure agzimin tadi kendine geliyo ama yedigim seyin tadi agzimdan gidince tekrar başlıyo.. Istifra etmiyorum ama sabahlari yada dolap,cöp yada yoğun kokulara maruz kalinca öğürmeler basliyo. Ve yaklasik 10 gundur bulantilarim var surekli anlamadim gitti valla
Benim de oyle canim. Hatta hic gecmedi benim. Hic oyle yogun istifralarim olmadi sukur ama kokulara cok hassasim. Mutfakta yemek yaparken surekli oguruyorum. Yumurta yerken, sut icerken oguruyorum. Sokakta cop kutularinin yanindan gecerken ya da baska kotu kokular olduğunda elim burnumda geziyorum. Boyle devam edicek sanirim cunku benim hic azalma olmadi. Neyse en azindan çıkarmiyorum diyip mutlu oluyorum :)Kızlar hala midesi bulanan var mi? Ilk zamanlarda ki kadar yoğun olmasada cok fazla mide bulantim var ya.. Bisi yiyorum kisa bi sure agzimin tadi kendine geliyo ama yedigim seyin tadi agzimdan gidince tekrar başlıyo.. Istifra etmiyorum ama sabahlari yada dolap,cöp yada yoğun kokulara maruz kalinca öğürmeler basliyo. Ve yaklasik 10 gundur bulantilarim var surekli anlamadim gitti valla
Benim hala bulanıyo ve hergün en az 1 kere kusuyorum tuvalete elimi yıkamak için bile girsem midem bulanıyo klozet görünce kusuyorum k9 köpeği gibi oldum herşeyin kokusu geliyo herşeye midem bulanıyo sürekli aç hissediyorum açken daha çok bulanıyo biraz bişey yesem bu seferde çok yemişim gibi şişkinlik oluyo yine bulanıyoKızlar hala midesi bulanan var mi? Ilk zamanlarda ki kadar yoğun olmasada cok fazla mide bulantim var ya.. Bisi yiyorum kisa bi sure agzimin tadi kendine geliyo ama yedigim seyin tadi agzimdan gidince tekrar başlıyo.. Istifra etmiyorum ama sabahlari yada dolap,cöp yada yoğun kokulara maruz kalinca öğürmeler basliyo. Ve yaklasik 10 gundur bulantilarim var surekli anlamadim gitti valla
Adet zamanindir canım ondan ağrın vardır . Benim normal doğum şansım yok ilkinde sezeryan olduM ama pis kanı doktor seseryan esnasinda temizliyor .doğru düzgun kanamam olmamisti canım 1 hafta az az gelmişti . Ya bi 2 ayı atlatalım da 30. Haftaları gecelim riskli zamanları şimdi gelmesin veletler yerlerinde kalsınlarKizlar iyi gceler bugun kucuk tansiyonum hep 4de idi sarmusak yuttum ama hala galsizim ve aksamdan beri adet agrim var dr gitmemek icin direniyorum dogumhaneye sokuyorlar oraya girmek ölum geliyor bana o bagiran kadinlari duydukca aklimi kaybediyorum elbetteki zamni gelince bende bagiricam ama insan baskasindan ayni sanciyi duyunca kotu oluyor zor bi dogum olmustu 7sene gecti hala korkuyorum 18saat sanci cektigim icin bu inş uzun surmez ama kizlar normal dogum cok iyi bisey icin temizleniyor o pis kan gidiyor.
İyiymiş fiyatları sağol canımAdana da canım. Adana Cerrahi Tıp Merkezi. doğumu ortadoğu hastanesinde yapacak. sezaryen olacağım fiyat 1000 civarı dedi
Kizlar iyi gceler bugun kucuk tansiyonum hep 4de idi sarmusak yuttum ama hala galsizim ve aksamdan beri adet agrim var dr gitmemek icin direniyorum dogumhaneye sokuyorlar oraya girmek ölum geliyor bana o bagiran kadinlari duydukca aklimi kaybediyorum elbetteki zamni gelince bende bagiricam ama insan baskasindan ayni sanciyi duyunca kotu oluyor zor bi dogum olmustu 7sene gecti hala korkuyorum 18saat sanci cektigim icin bu inş uzun surmez ama kizlar normal dogum cok iyi bisey icin temizleniyor o pis kan gidiyor.
Canım ben de önceki gün tansiyon problemi yaşadım. Dün doktoruma sordum. Bebeğe birşey olmaz dedi. Onun için tehlikeli olan yüksek olması dedi. Düşünce dinlen yat dedi. Yükselirse 15 i 16 yı geçerse düşmezse gel dedi. Benm de 6-4 5-4 e düştü bi hafta önce. Önceki gün 7-4 düştü. Sorun olmaz öyle zamanlarda hemen yat dinlen dedi.Kizlar iyi gceler bugun kucuk tansiyonum hep 4de idi sarmusak yuttum ama hala galsizim ve aksamdan beri adet agrim var dr gitmemek icin direniyorum dogumhaneye sokuyorlar oraya girmek ölum geliyor bana o bagiran kadinlari duydukca aklimi kaybediyorum elbetteki zamni gelince bende bagiricam ama insan baskasindan ayni sanciyi duyunca kotu oluyor zor bi dogum olmustu 7sene gecti hala korkuyorum 18saat sanci cektigim icin bu inş uzun surmez ama kizlar normal dogum cok iyi bisey icin temizleniyor o pis kan gidiyor.
GOZUNAYDIN CANIM .. SORUNSUZ DVAM EDIN INSALLAH :) DOKTORU NE YAPTIN BU ARADA :)Kızlar doktora gittim. Çok şükür şeker yokmuş. Su da biraz azalmış. Düzenli takip edicez bu konu önemli dedi. 15 gün sonra tekrar bakıcak. Azalmaya devam etmesi gerek diyor. Ama azalması iyi dedi. Rapor verdi dinlen stresten uzaklaş dedi. Çok mutlu olduk :)
Bu arada sıpam 480 gr ve 25 cm olmuşbir hafta önden gidiyor hala dedi.
Sağol canım hepimiz inşallah:)GOZUNAYDIN CANIM .. SORUNSUZ DVAM EDIN INSALLAH :) DOKTORU NE YAPTIN BU ARADA :)
Maşallah canımKızımı gördüm çok mutluyum 449 gr olmuşuz boyumuzu söylemedi ultrason kağıdında da fl yok olsun maşallah yine bikaç gün önde çıkıyor :))
TalibizBenim ki var:)))
Geçen hafta perşembe ayrintilida 23 cm 340 gr di güzel kilo almış boyu da uzamistir azcık daha :)Maşallah canım20-23 cm falan olmuştur boyu da bence. Bizim de 480gr-25 cm. Çok yakın gidiyorlar kuzular
Ben eşime begendiremiyorum aysima dedim beğenmedi Alya diyorum kızım anan sana alyans diye isim bulmuş diyo ama Alya olacak yüksek ihtimalle :)Arkadaşlar isim düşünmeye başladınız mı.bizim cinsiyet yeni belli oldu eşim le harıl harıl isim aramaya başladı K
Hahaha ne güldüm ya :) Anan sana alyans diye isim bulmuş mu :) Erkekler bir garip zaten,benim eşim de Ilgın diye tutturmuş,tamam bende Melek koyayım Ilgın Melek olsun ikimizin de gönlü olsun diyorum,bu sefer de bozuluyor sen isim koyarsan o isim kullanılcak nasıl sa çocuk ona alışıcak diyor hahaha bir tripler bir haller, Ilgın ı koydurduğuma şükret sen dedim , Anayım ben anaaa tabi benim koyduğum kullanılacakBen eşime begendiremiyorum aysima dedim beğenmedi Alya diyorum kızım anan sana alyans diye isim bulmuş diyo ama Alya olacak yüksek ihtimalle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?