temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim bazi bayanlar 9 ay cekebiliyor. Bende ozellikle balik kokusuna cok hassasim ve kusmada oluyor.

Benim de oyle canim. Hatta hic gecmedi benim. Hic oyle yogun istifralarim olmadi sukur ama kokulara cok hassasim. Mutfakta yemek yaparken surekli oguruyorum. Yumurta yerken, sut icerken oguruyorum. Sokakta cop kutularinin yanindan gecerken ya da baska kotu kokular olduğunda elim burnumda geziyorum. Boyle devam edicek sanirim cunku benim hic azalma olmadi. Neyse en azindan çıkarmiyorum diyip mutlu oluyorum :)

Benim hala bulanıyo ve hergün en az 1 kere kusuyorum tuvalete elimi yıkamak için bile girsem midem bulanıyo klozet görünce kusuyorum k9 köpeği gibi oldum herşeyin kokusu geliyo herşeye midem bulanıyo sürekli aç hissediyorum açken daha çok bulanıyo biraz bişey yesem bu seferde çok yemişim gibi şişkinlik oluyo yine bulanıyo

Kizlar iyi gceler bugun kucuk tansiyonum hep 4de idi sarmusak yuttum ama hala galsizim ve aksamdan beri adet agrim var dr gitmemek icin direniyorum dogumhaneye sokuyorlar oraya girmek ölum geliyor bana o bagiran kadinlari duydukca aklimi kaybediyorum elbetteki zamni gelince bende bagiricam ama insan baskasindan ayni sanciyi duyunca kotu oluyor zor bi dogum olmustu 7sene gecti hala korkuyorum 18saat sanci cektigim icin bu inş uzun surmez ama kizlar normal dogum cok iyi bisey icin temizleniyor o pis kan gidiyor.

Adet zamanindir canım ondan ağrın vardır . Benim normal doğum şansım yok ilkinde sezeryan olduM ama pis kanı doktor seseryan esnasinda temizliyor .doğru düzgun kanamam olmamisti canım 1 hafta az az gelmişti . Ya bi 2 ayı atlatalım da 30. Haftaları gecelim riskli zamanları şimdi gelmesin veletler yerlerinde kalsınlar

canım sarımsak daha da düşürür tansiyonu. sen tuzlu şeyler ye. ya aslında bağırmak doğumu zorlaştırıyor. önemli olan büyük ihtiyacın gelmiş gibi derin nefes aşıp o nefesi karna baskı yaparak vermek ve ıkınmak. annem hep böyle anlatır. ablamlar da o şekilde aakin sakin doğurrdular. önemli olan panik olmamak. sakin kal daha erken gelmesi için miniğin:)

Canım ben de önceki gün tansiyon problemi yaşadım. Dün doktoruma sordum. Bebeğe birşey olmaz dedi. Onun için tehlikeli olan yüksek olması dedi. Düşünce dinlen yat dedi. Yükselirse 15 i 16 yı geçerse düşmezse gel dedi. Benm de 6-4 5-4 e düştü bi hafta önce. Önceki gün 7-4 düştü. Sorun olmaz öyle zamanlarda hemen yat dinlen dedi.
Not: Doğumla ilgili hiç bir fikrim yok. Anlattıkların beni sadece korkuttu

Son düzenleme:
GOZUNAYDIN CANIM .. SORUNSUZ DVAM EDIN INSALLAH :) DOKTORU NE YAPTIN BU ARADA :)

GOZUNAYDIN CANIM .. SORUNSUZ DVAM EDIN INSALLAH :) DOKTORU NE YAPTIN BU ARADA :)
Sağol canım hepimiz inşallah:)
Doktoru cesaret edemedim değiştirmeye. Çok ilgili takip ediyor doktorum. Arayıp soruyır ağrıların geçti mi diye bile. Sıkıntılar da olunca dedim devam edeyim artık :) hayırlısı olsun

slm kızlar nasılsınız bizde yarın 20 hafta olacaz inşallah ama benim bir sorunum var ben normalde de hap içemeyen biriyim şimdi de içemiyorum küçük olunca zorluyorum ama büyük hapları içemiyorum decavitte onlardan biri kesinlikle yutamıyorum benim gibi olan var mı

Arkadaşlar isim düşünmeye başladınız mı.bizim cinsiyet yeni belli oldu eşim le harıl harıl isim aramaya başladı K

Arkadaşlar isim düşünmeye başladınız mı.bizim cinsiyet yeni belli oldu eşim le harıl harıl isim aramaya başladı K
Ben eşime begendiremiyorum aysima dedim beğenmedi Alya diyorum kızım anan sana alyans diye isim bulmuş diyo ama Alya olacak yüksek ihtimalle :)

Ben eşime begendiremiyorum aysima dedim beğenmedi Alya diyorum kızım anan sana alyans diye isim bulmuş diyo ama Alya olacak yüksek ihtimalle :)
Hahaha ne güldüm ya :) Anan sana alyans diye isim bulmuş mu :) Erkekler bir garip zaten,benim eşim de Ilgın diye tutturmuş,tamam bende Melek koyayım Ilgın Melek olsun ikimizin de gönlü olsun diyorum,bu sefer de bozuluyor sen isim koyarsan o isim kullanılcak nasıl sa çocuk ona alışıcak diyor hahaha bir tripler bir haller, Ilgın ı koydurduğuma şükret sen dedim , Anayım ben anaaa tabi benim koyduğum kullanılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…