- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Allahım tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKan değerim 7 ye düştü rabbim nasip etmeyince olmuyormuş... Allahım isteyen herkese nasip etsin
Tekrar denemek için biraz toparlamam gerekecekAllahım tez zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben iyice havalara girdim valla. Kayınpederim dün alışverişe gidin Eda’ya kıyafet alın diyormuş. Daha şimdiden böyle olursa ben Dokuz ayı kraliçeler gibi geçiririm haha.Off sorma çok heyecanlıyım, her gece yatarken sanki bebiş varmış gibi onunla konuşuyorum. Kim ilk önce haberdar olursa yazsın buraya. İnşallah ikimiz için de herşey yolundadır♥
Çıktı mı sonuçlar?Verdim bekliyorum sabırsızlıkla
Maşallah. Darısı başımızaKızlar gördüm küçük keseyi çok şükür darısı başınıza, erken gitmeyşn ama gerçekten sabahtan beri koşturuyorum,
Maşallah canım ne güzel. Bende 5 haftalıkken görmüştüm keseyi. Salıya inşallah kalp atışı için gideceğizKızlar gördüm küçük keseyi çok şükür darısı başınıza, erken gitmeyşn ama gerçekten sabahtan beri koşturuyorum,
Bu kısa sürede kilo aldın mı canım ? Ben ignelerden sonra sistim iyice, tartıda 3 kilo fazla gözüküyorum şu an.Ben iyice havalara girdim valla. Kayınpederim dün alışverişe gidin Eda’ya kıyafet alın diyormuş. Daha şimdiden böyle olursa ben Dokuz ayı kraliçeler gibi geçiririm haha.
Kuzum tedaviye başladığımdan beri 2.5 kilo aldım. Bunun 1 kilosu iğne sureci Kalan 1.5 transferden sonra.Bu kısa sürede kilo aldın mı canım ? Ben ignelerden sonra sistim iyice, tartıda 3 kilo fazla gözüküyorum şu an.
Çevremdekiler kiloya mi taktın diyor ama bu dönemde çok fazla kilo almakta iyi bir şey değil.Kuzum tedaviye başladığımdan beri 2.5 kilo aldım. Bunun 1 kilosu iğne sureci Kalan 1.5 transferden sonra.
Bu arada bugün yemekten sonra içim bulandı biraz. Şiddetli değildi ama ilk kez oldu
Haklılar da daha şimdiden bu kadar alırsak ilerisini düşünemiyorum bile. Yememde değişiklik yok ama hareketsizlestim ya ona bağlıyorum ben.Çevremdekiler kiloya mi taktın diyor ama bu dönemde çok fazla kilo almakta iyi bir şey değil.
Benim bir arkadaşım tüp bebekten sonra dogurana kadar bel ağrısı çekmişti.Kızlar inanılmaz bel agrim var. Birkaç saattir yatıyorum agriyor oturuyorum agriyor. Bel agrisi çeken oldu mu aranızda
Resmen felaket tellalı gibisinBenim bir arkadaşım tüp bebekten sonra dogurana kadar bel ağrısı çekmişti.
Arasıra bende de oluyor canım bel ağrısı dnlenince geçiyor sonraKızlar inanılmaz bel agrim var. Birkaç saattir yatıyorum agriyor oturuyorum agriyor. Bel agrisi çeken oldu mu aranızda
Valla ben hamilelik pantolonumu giyiyorumÇevremdekiler kiloya mi taktın diyor ama bu dönemde çok fazla kilo almakta iyi bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?