Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Ya kuzum bak gören görüyor kesesini sıhhatle. S seryu gibi. Bize de günler geçmek bilmiyor. Yatsak kalksak Salı olsa keşke
Off sorma çok heyecanlıyım, her gece yatarken sanki bebiş varmış gibi onunla konuşuyorum. Kim ilk önce haberdar olursa yazsın buraya. İnşallah ikimiz için de herşey yolundadır

Off sorma çok heyecanlıyım, her gece yatarken sanki bebiş varmış gibi onunla konuşuyorum. Kim ilk önce haberdar olursa yazsın buraya. İnşallah ikimiz için de herşey yolundadır♥
Ben iyice havalara girdim valla. Kayınpederim dün alışverişe gidin Eda’ya kıyafet alın diyormuş. Daha şimdiden böyle olursa ben Dokuz ayı kraliçeler gibi geçiririm haha.

Ben iyice havalara girdim valla. Kayınpederim dün alışverişe gidin Eda’ya kıyafet alın diyormuş. Daha şimdiden böyle olursa ben Dokuz ayı kraliçeler gibi geçiririm haha.
Bu kısa sürede kilo aldın mı canım ? Ben ignelerden sonra sistim iyice, tartıda 3 kilo fazla gözüküyorum şu an.

Bu kısa sürede kilo aldın mı canım ? Ben ignelerden sonra sistim iyice, tartıda 3 kilo fazla gözüküyorum şu an.
Kuzum tedaviye başladığımdan beri 2.5 kilo aldım. Bunun 1 kilosu iğne sureci Kalan 1.5 transferden sonra.
Bu arada bugün yemekten sonra içim bulandı biraz. Şiddetli değildi ama ilk kez oldu

Kuzum tedaviye başladığımdan beri 2.5 kilo aldım. Bunun 1 kilosu iğne sureci Kalan 1.5 transferden sonra.
Bu arada bugün yemekten sonra içim bulandı biraz. Şiddetli değildi ama ilk kez oldu
Çevremdekiler kiloya mi taktın diyor ama bu dönemde çok fazla kilo almakta iyi bir şey değil.

Kızlar inanılmaz bel agrim var. Birkaç saattir yatıyorum agriyor oturuyorum agriyor. Bel agrisi çeken oldu mu aranızda

Bizimde 6 ağustos kese randevumuz var. Ben şunu sormak istiyorum. Tüp bebek tedavisi kalp atışını görene kadar değil mi? Gittiğim klinikte kese e kalp atışı için ayrı ayrı randevu almam istendi. Yani 270 Lira muayene ücreti ödeyeceğim. Birde transferde intralipid (bağışıklık güçlendirici) serum vermişlerdi. Transferde verdikleri için kese ve kalp atışı için gittiğimde de vereceklermiş. Tabi o da ücretli 500 TL. Toplamda kese de 770, kalp atışında 770 ücret talep ediliyor. Böyle bir durum yaşayan var mıdır? Bana biraz anormal bir durum gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…