- 31 Temmuz 2019
- 44
- 27
- 18
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Aramıza hoşgeldiniz :)sizin içinde hayırlısı olsun inşallah :)Benimde 26 temmuz, öğrenme tarihim 6 agustos... 2gün var aramızda.
Benim dogal yoldan 4 kaybim var su an bebeklerim donduruldu eylulde transfer olcak insAyın 21 inde kan değerim 50, 24 ünde 108 çıkmıştı bugün sağlık ocağında kan verdim 10,60 düşmüş hastaneyi aradım gelin burda yapalım test dediler
.Benim dogal yoldan 4 kaybim var su an bebeklerim donduruldu eylulde transfer olcak ins
En az 1 adet hatta 2 adette %15 tutunma orani artiyomus.
Çok geçmiş olsun benimde 2 tane dondurulmuş var onları yaptırmam için acaba ne kadar ara vermek gerekli gerçi bende iki üç ay sonra isterim sanırım bakalım hakkımızda hayırlı sı böyleymiş
Adetin 3. Günü başlıyor transfer 18. Güne denk geliyor tabi rahmin kalınlığına göre değişiyor bu durum inş sorun olmaz herşey yolunda giderKizlar ben bugun adet oldum hazr embrion adetin kacinci gunu transfer oluyo? Yaklasik ayin kaci transfer olurumtatil icin bide dugun nedeniyle 3,4 saat aralikli bi yere gitmemis gerekirdi qaliba gidemiycez ve herkes hamile oldugumdan suphelenecek :)
Hakkınızda hayırlısı olsunBugün benim sonuç öğrenme zamanım geldi hem çok istiyorum hem çok korkuyorum sonuçu öğrenmekte. Dua edin kader arkadaşlarım❤
Güzel haberlerle gelirsiniz insallah.Bugün benim sonuç öğrenme zamanım geldi hem çok istiyorum hem çok korkuyorum sonuçu öğrenmekte. Dua edin kader arkadaşlarım❤
İnşallah güzel haberlerinizi alırız..Bugün benim sonuç öğrenme zamanım geldi hem çok istiyorum hem çok korkuyorum sonuçu öğrenmekte. Dua edin kader arkadaşlarım❤
Kan verdiniz mi?inşallah güzel haberler alırsınızBugün benim sonuç öğrenme zamanım geldi hem çok istiyorum hem çok korkuyorum sonuçu öğrenmekte. Dua edin kader arkadaşlarım❤
Bana eşiniz de yanınızda olsun demişlerdiSelam kızlar transfer günü eşimizinde olması şart mı
Verdim bekliyorum sabırsızlıklaKan verdiniz mi?inşallah güzel haberler alırsınız
İnşşşşşKan verdiniz mi?inşallah güzel haberler alırsınız
Taze embriyo ise evet dondurulmuş ise gerek yokSelam kızlar transfer günü eşimizinde olması şart mı
Hiç düşük değil hatta oldukca yüksek niye öyle düşündün ki? Kendini strese sokma mümkün oldukca bebeği de etkiler:) hayırlı olsun canım
Dondurulmuş benm canmTaze embriyo ise evet dondurulmuş ise gerek yok
Transfer gününden önce zaten dondurulmuş olmasa da sperm yumurta toplama gününde veriliyor.Dondurulmuş benm canm
Biz opu günü imzaları attık ama transferdede imza olayı istemezler inşTransfer gününden önce zaten dondurulmuş olmasa da sperm yumurta toplama gününde veriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?