Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Ne güzel üçümüzün de kese için aynı güne randevusu var.
Tüp bebek olayında hastaneler maalesef herşey için bir fatura kesiyorlar. Bize randevu günü için ekstra bir paradan bahsedilmedi.

Çevremdekiler kiloya mi taktın diyor ama bu dönemde çok fazla kilo almakta iyi bir şey değil.
Bencede bende 14 kq aldim:) bibicuk yilda rskiden 46 simdi 59/60 arasi gudiyo eskiden cok zayfdm herkes simdi daha guzelsn diyo ama gecen yil aldgm kiyafetler simdi olmuyo

Canim suanda bende o serumdan kullaniyorum internetde de doktorlardA bazilari iyi baxilar ise yaraamiyo diyolar serunu brb kendm aldm ekstradanda hastand parasi odedim henuz ilk ikissini aldrmslaf bana sen kacini ysptrdin

Kızlar bir şey soracağım size.Ben mi çok fazla ilaç alıyorum yoksa herkes aynı mı?İlaçlarımı sayıyorum sizin için ;
Sabah 2 Akşam 2 Estrofem
Sabah euthyrox (tiroid için)
Vitamin sabah 2 akşam 2
Prograf sabah 1 akşam 1
Vajinal jel sabah1 akşam 1
Corasprin günde 1 kez
Progestan iğne günde bir kez iki ampul kalcadan(mahvoldum buarada morardılar yatamıyorum üstüne)
Clexane 0.6 iğne karından
Benim gibi olan var mı?

Benim 3.gün transferim oldu 2tane embriyo yerleştirildi 7.gün 15dk sonra çok silik idrarda öğrendim 8,tekrar yaptım çıkmadı sabah 2 saat sonra baktım iki çizgi gidip tekrar test aldım ilk5dk içinde çift çizgiyi gördüm kan tahlili yaptırdım heyecanla bekliyorum çoğul gebeliklerde erken belli oluyomuş inşallahh benimkilerde çoğuldur Hayırlısıyla kucağıma alırım ama hala inanamiyorum

Hayırlısı olsun inşeAllah. Testlerde ilk 10 dakika doğrudur, sonrakı dakikalar doğru deyil diyolar. Krndini nasıl his ediyorsun? İlk günler bende sancılar vardı, şu an hiç bir şeyim yok.

Brlki bünyeden aslıdır. Doktorlar daha iyisini biliyor.
Estrofem günde 3 defa
Coraspirin günde 1 defa
Folbiol günde 1 defa
Hibor karından 1 dega
Prolutex karından 1 defa
Progestan kapsul günde 3 defa vajinal... Bu arada midem bulanmaya başladı(((

Herkesin değerleri sorunları farklı olabilir takılma öyle şeylere ben cronone jel sabah akşam vitamin bide bant kullanıyorum

Bencede bende 14 kq aldim:) bibicuk yilda rskiden 46 simdi 59/60 arasi gudiyo eskiden cok zayfdm herkes simdi daha guzelsn diyo ama gecen yil aldgm kiyafetler simdi olmuyo
Ben aldığımız hormonlara bağlıyorum yoksa bu şekilde kilo almak mümkün değil.

Hayırlısı olsun inşeAllah. Testlerde ilk 10 dakika doğrudur, sonrakı dakikalar doğru deyil diyolar. Krndini nasıl his ediyorsun? İlk günler bende sancılar vardı, şu an hiç bir şeyim yok.
Benim göğüslerim sabahları özellikle çok ağrıyodu bide gaz sancısı gibi sancılarım oluyodu onun dışında da hiç belirtim olmadı

Süpermiş kese haberleriyle dolacak o gün.

Kese ile kalp atışı muayenesi arası 10 günü geçmiyorsa iki para alamazlar zaten. 10 gün içinde kontrol sayılıyor çünkü

Ay maşallah. Allah tamamını erdirsin. Sevindim adınıza... Ve sizde ne gibi hisler yaşadınız 12 gün sureçte... her kes farklı yaşıyor.

Ay maşallah. Allah tamamını erdirsin. Sevindim adınıza... Ve sizde ne gibi hisler yaşadınız 12 gün sureçte... her kes farklı yaşıyor.
Benim 10. günüm bugün . Benim 3-4 gündür sadece akşama doğru ortaya çıkan adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrılarım oldu. Hatta adet oldum sandım bir kaç kere wc’ye koşup olmadığını görünce rahatlıyordum. Çok ilginç bir şekilde sabah kayboluyordu ağrılar sadece akşamları ağrıyordu Kendimi de hiç yormadım halbuki. Sadece 10 gün boyunca evde minik minik işler yaptım, yemek yapmak bulaşıkları makineye atmak gibi. Transfer olduğum gibi de kaldırmışlardı beni korkmuştum tutmayacak diye ama yatmakla alakası yokmuş. Hiç akıntı lekelenme olmadı. Transferden sonra ananas avokado, kabak çekirdeği yedim etkilimidir bilmem ama belkide etkili olacağına inanmak da arttırıyordur ihtimali. Ve sonuç pozitif

Hayırlı uğurlu olsun inşlh, allhım tamamına erdirsin

Yediklerinizin tabiki etkisi var anansi transferdne sonra kac gun yediniz?

Merhaba ben en son gebeligimde baya ilac kullanmistim ise yaramisti ama o da kismet olmadi ilaclardan anladigim kadaeiyla tiroit ve kan pihtilasma sorununuz var ama yinede ilac sayisi fazla gibi geldi bana mutlaka seker ve insulin direncinize de baktirin cunku tiroit onlari da tetikliyor. Ayrica karaciger enzimlerinizi de olcturun ilaclarin vucudunuza fazla gelip geldlmedigini ordan anlarsiniz. En zimler zayif ya da yetersiz kaliyosa ilaclar vucudunuza fazla demektir

Maşallah maşallah, Allah her zaman sevindirsin.

Aslında tiroid skntm yok sadece tsh ı normal değerde tutmak ıstyolar 1.85 lerde şu anda( hamilelikte 2 nin altına inmemesi gerekıoms), sabahları ac karnna alıyorum.pıhtlaşma var evet cok ciddi bi değer degl dıo doktorlar ama iğne verdler hoca hiçbişeyi riske atmıyor, bir çok şeye bakıldı cok şükür başka skntım yok,düşüğe gidecek bütün yolları kapamak için elinden geleni yaptı simdiye kdr bakalm nolacak sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…