- 31 Temmuz 2019
- 44
- 27
- 18
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Gözünüzaydın:) bence düşük değil değerinizArkadaşlar 12. günüm beta hcg 194. hamileyim çok şükür. Değer sizce çok mu düşük buna fena halde kafayı takmış durumdayım.
Iyi dusun pozitif ol kalp atisini da tekmelerini de duyucaksin biraz sabir sadeceTsk cnm ama ikiz degil tek kese gorundu ultrasonda bi de kalp atılşını duysam tam rahatlıcam
Benmde 12. Güm değerim 194tü aynıyızArkadaşlar 12. günüm beta hcg 194. hamileyim çok şükür. Değer sizce çok mu düşük buna fena halde kafayı takmış durumdayım.
Yarin gidiyor musunBenmde 12. Güm değerim 194tü aynıyız15. Gün 800 oldu gayet normal hayırlı olsun nşlh
Gidiyorum bakalım göreblecek myim, biraz ümitsizim ama kısmet olmazsa hafta içi tekrar giderim, yeter ki herşey yolunda olsun, senin nasıl gidiyorYarin gidiyor musun
Aynen canım annelik ne kadar sabır gerektiomuş şimdiden anlamaya başladık :) snn kaç hafta?Iyi dusun pozitif ol kalp atisini da tekmelerini de duyucaksin biraz sabir sadece
Lekelenme vardı gecti şükür. Gün atıyorum ben de eşimin ısı nedeniyle Pazartesi gidebiliriz merkeze. Pazar belli olacak sende sorun yok di miGidiyorum bakalım göreblecek myim, biraz ümitsizim ama kısmet olmazsa hafta içi tekrar giderim, yeter ki herşey yolunda olsun, senin nasıl gidiyor
Ayın 21 inde kan değerim 50, 24 ünde 108 çıkmıştı bugün sağlık ocağında kan verdim 10,60 düşmüş hastaneyi aradım gelin burda yapalım test dediler
Bende öyle diyorum ama pozitif görüp sonra böyle olması çok üzücü hatırlatsan benim idrar sonucumda ilk başta negatifti sen bana üzülme demiştin ismimi değiştirdim belki hatırlamazsın yarın hastaneye gidicem sağlık ocağındakini saymıyorlar biz kendimiz görelim test yapıp dedilerüzülme sağlıklı olsaydi zaten değer düşmezdi. En kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın insallah
Bazen laboratuvar farklılıkları olabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun canımBende öyle diyorum ama pozitif görüp sonra böyle olması çok üzücü hatırlatsan benim idrar sonucumda ilk başta negatifti sen bana üzülme demiştin ismimi değiştirdim belki hatırlamazsın yarın hastaneye gidicem sağlık ocağındakini saymıyorlar biz kendimiz görelim test yapıp dediler
İnşlh bir dha olmaz şümdilik iyi çok şükür, bende korkuyorum oğlumda çok kanama geçirdim, inşlh bunda olmaz, hayırlısı ile herşey yolunda gider,Lekelenme vardı gecti şükür. Gün atıyorum ben de eşimin ısı nedeniyle Pazartesi gidebiliriz merkeze. Pazar belli olacak sende sorun yok di mi
Hastane farkı olabilir, inşlh sennledirAyın 21 inde kan değerim 50, 24 ünde 108 çıkmıştı bugün sağlık ocağında kan verdim 10,60 düşmüş hastaneyi aradım gelin burda yapalım test dediler
Amin hayırlısı artık kaderde ne varsa onu yaşıyoruz...Bazen laboratuvar farklılıkları olabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun canım
Evet canım istanbul koç üniv hastahanesinde. İnşallah pozitifleri görürüz yaÇok heyecanlı ya:)şu an aynıyız valla, birbirimize destek oluruz burda.tedaviyi nerde oldunuz acaba? İstanbul mu?
Hiç düşük değil hatta oldukca yüksek niye öyle düşündün ki? Kendini strese sokma mümkün oldukca bebeği de etkiler:) hayırlı olsun canımArkadaşlar 12. günüm beta hcg 194. hamileyim çok şükür. Değer sizce çok mu düşük buna fena halde kafayı takmış durumdayım.
İnşallah inşallah :):)Evet canım istanbul koç üniv hastahanesinde. İnşallah pozitifleri görürüz ya
Çok rahatladım bunu okuyunca. Benimki de katlanarak artsın inşallahBenmde 12. Güm değerim 194tü aynıyız15. Gün 800 oldu gayet normal hayırlı olsun nşlh
Ne bileyim buralarda 12. Gün değeri genellikle en az 300 küsür olarak belirtiliyo. Onlarla kıyaslayınca kendi değerim az gibi geldi.Hiç düşük değil hatta oldukca yüksek niye öyle düşündün ki? Kendini strese sokma mümkün oldukca bebeği de etkiler:) hayırlı olsun canım
Benimde 26 temmuz, öğrenme tarihim 6 agustos... 2gün var aramızda.Herkese merhaba, arkadaşlar benim de trasnferim 24 temmuzda gerçekleşti.Şu an beklemedeyim 4 Ağustos ta kan testi yaptıracağım inşallah güzel haberler alırım.Benim gibi bekleyenler, transferi aynı zamana denk gelenler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?