Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Ayın 21 inde kan değerim 50, 24 ünde 108 çıkmıştı bugün sağlık ocağında kan verdim 10,60 düşmüş hastaneyi aradım gelin burda yapalım test dediler

Gidiyorum bakalım göreblecek myim, biraz ümitsizim ama kısmet olmazsa hafta içi tekrar giderim, yeter ki herşey yolunda olsun, senin nasıl gidiyor
Lekelenme vardı gecti şükür. Gün atıyorum ben de eşimin ısı nedeniyle Pazartesi gidebiliriz merkeze. Pazar belli olacak sende sorun yok di mi

Ayın 21 inde kan değerim 50, 24 ünde 108 çıkmıştı bugün sağlık ocağında kan verdim 10,60 düşmüş hastaneyi aradım gelin burda yapalım test dediler
üzülme sağlıklı olsaydi zaten değer düşmezdi. En kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın insallah

üzülme sağlıklı olsaydi zaten değer düşmezdi. En kısa zamanda sağlıkla kucağına alırsın insallah
Bende öyle diyorum ama pozitif görüp sonra böyle olması çok üzücü hatırlatsan benim idrar sonucumda ilk başta negatifti sen bana üzülme demiştin ismimi değiştirdim belki hatırlamazsın yarın hastaneye gidicem sağlık ocağındakini saymıyorlar biz kendimiz görelim test yapıp dediler

Bazen laboratuvar farklılıkları olabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun canım

Lekelenme vardı gecti şükür. Gün atıyorum ben de eşimin ısı nedeniyle Pazartesi gidebiliriz merkeze. Pazar belli olacak sende sorun yok di mi
İnşlh bir dha olmaz şümdilik iyi çok şükür, bende korkuyorum oğlumda çok kanama geçirdim, inşlh bunda olmaz, hayırlısı ile herşey yolunda gider,

Arkadaşlar 12. günüm beta hcg 194. hamileyim çok şükür. Değer sizce çok mu düşük buna fena halde kafayı takmış durumdayım.
Hiç düşük değil hatta oldukca yüksek niye öyle düşündün ki? Kendini strese sokma mümkün oldukca bebeği de etkiler:) hayırlı olsun canım

Hiç düşük değil hatta oldukca yüksek niye öyle düşündün ki? Kendini strese sokma mümkün oldukca bebeği de etkiler:) hayırlı olsun canım
Ne bileyim buralarda 12. Gün değeri genellikle en az 300 küsür olarak belirtiliyo. Onlarla kıyaslayınca kendi değerim az gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…