Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Ay maşallah . Darısı bizlere...
Dualarinizi butun tutun kizlar mucizeye gebe oluyo insan unmadinizanda 3 gun tek ebrio en iyi kalite transferim oldum ve belirtilerbheekeste oldu gibi kasik agrisi ve haasasiyetdi 9 kan 34.06 12 gun kan tesrim 126.09 3gun araylaydi 15 gun 313.03 19 gun 893.63 veee 9 gun sonra keseyi gordumgunki kan sonucum 7559.69 ve kalp atosini 6 agistosta duymak icin can atarken dayanamayip baska doktoruma giddigimde tek kese ve iki minik kalp atisim allahim heoinize kavustursun isallah sakin kandegeeim dusuk die moral bozmayin kizlar adet gunu gectikten sonra okadar hizli katliyoki inanamiyosunuz

Banada zorlu serum yalniz bizim gozetimimizde yaptirmalisiniz soylediler 150tl extradan hasteneye verdim ben dusundumde para icin boylemi yapiyolar

Canım çok sevindim ikiz mi senin ki. Bilmiyordum. Gözünaydın olsun inşallah. Kalp atışı duydun mu
Evet canim ikiz oldunu kalp atisini duydumda ogrendimm ikitane atan bi kalp var dedi doktorum cok sasordik esimle agladik sarilip cok mutlu oldumm tek yumurta ikizlerim olucak hayirlisiyla

Evet canim ikiz oldunu kalp atisini duydumda ogrendimm ikitane atan bi kalp var dedi doktorum cok sasordik esimle agladik sarilip cok mutlu oldumm tek yumurta ikizlerim olucak hayirlisiyla
Normalde sali gunu kendi doktorumda randevum vardi dayanamadik esimle gitdik doktoraa 7 hafta 2 günlük dedi 17 mart dogum olacakmis gelirmiki 17 mart

Maşallah canım. Rabbim tamamına erdirsin. Çok mutlu oldum kendim kadar inan. Bende 6 Ağustos ta gideceğim kalp atışı için. Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlarla gelirim senin gibi

Normalde sali gunu kendi doktorumda randevum vardi dayanamadik esimle gitdik doktoraa 7 hafta 2 günlük dedi 17 mart dogum olacakmis gelirmiki 17 mart
Gelir inşallah sağlıcakla. Kalbimizi serin tutalım. Çok şükür bu kadar da oldu ya devamı da gelir inşallah. Belirtilerin nasıl bulantın başladı mı

Maşallah canım. Rabbim tamamına erdirsin. Çok mutlu oldum kendim kadar inan. Bende 6 Ağustos ta gideceğim kalp atışı için. Hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlarla gelirim senin gibi
Zaten seninle ayniyis biz dimi bende gidicem gene saligunu sende tek kesemi gorundu canim benimki yusyuvarlak bi kesemis vardi

Gelir inşallah sağlıcakla. Kalbimizi serin tutalım. Çok şükür bu kadar da oldu ya devamı da gelir inşallah. Belirtilerin nasıl bulantın başladı mı
Inanirmisin oluyorum ve asiri suan mida yanmam ve nulantim vat ilk asermemide istedim kocamdansiyah incir ama bulamadi beyaz aldim 29 gun sonra gelirmiş dio antalyadan getirte cem yoksa dedi bende 29 gun beklerim beyazla idare edeyim dedim ay her istedimibyapmasi cok hosuma gidioo

Zaten seninle ayniyis biz dimi bende gidicem gene saligunu sende tek kesemi gorundu canim benimki yusyuvarlak bi kesemis vardi
Aynen çok yakınız zaten seninle tarih olarak. Bende de iki kese göründü ama birisi tam gelişmemiş gibi doktor. Kalp atışı için geldiğinizde netleşir dedi doktor. Salı belli olacak inşallah.

Ne güzel benimde başladı bulantım ama çok değil. Kokulara karşı aşırı hassasım sadece. Eskiden sevdiğim birkaç kokudan şimdi nefret ediyorum. Hatırlamak bile midemin bulanmasına sebep oluyor

Aynen çok yakınız zaten seninle tarih olarak. Bende de iki kese göründü ama birisi tam gelişmemiş gibi doktor. Kalp atışı için geldiğinizde netleşir dedi doktor. Salı belli olacak inşallah.
Ay hasi islah ikisininde sesini duyarsın ben neyapicam sanada soliyim seskayidi yapti kalp atislarimi flasa yukletdik oyuncaj bi bebegin icine koyvas duhmeye bastikca seslerini duycam

Canim kac yildir bekliyosunuz? Vallah bende hak ediyosun o bebek icin tahminim yapmadigin kalmamistir biraksinda 9 ay naz yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…