- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Bulantı dönemine başladık demek istedin dimi??Canin beliŕtilere aldanma mesela bak gigus hassasiyeyim yok oldu ara arada artik agrilar girioo cunku bulanri donemine basladikk
Al benden de o kadar :) benim merkezde tahlilGeriye 2 gün kaldı ha gayret. Çok merak ediyorum tek bebek mi göreceğim yoksa iki mi. İnşallah herşey yolunda ilerliyordur.
Tekrar mi hcg değerine baktiracaksin ? Ayy neredeyse Pazartesi 1 günümüz kaldıAl benden de o kadar :) benim merkezde tahlil
Sonuçları 1 de falan çıkıyor. Eşimle konuştuk Pazartesi tahlil yaptıracağım. Salı gittiğimde sonucu veririm onlara. Keseyi görür çıkarız
Aslında baktırmamak gerek yok. Ama merkez isterse vakit kaybetmek istemiyorum. Çok isim var Salı günüTekrar mi hcg değerine baktiracaksin ? Ayy neredeyse Pazartesi 1 günümüz kaldı
Anne yüreği işte söz konusu yavrumuz ise gözümüz birşey görmüyor.Evet ben zaten kendim istemisdim bu serumuda serumu takma fiyati ekstradan ve cok pahali geldi zaten ucuncu serum hafta sonu pazara denk geldigi icin istedigin yerde yaptir dedi transferden once iki kez ve sinra bi kez olmakla suan uc kez yaptirmam soylendi belkide tutunursa bebegim tekrardan yaptirtirlar bizde ucuncu deneme fakat simdiye kadar hic transfer olmadi doktor bu serum bi kac kez basarisiz transfer olanlara yapiliyo fakat istersen sanada uygulaya biliriz bende zaten ucuncu kez yaptiriyorum risk almayalim simdiden. Yapa bilecegimi her seyi deneyelim dedim :)
İnşallah yerleşmenin belirtisidir.Günaydın güzel anneler!
Bu sabah adet sancım vardı ve benden koyu kahve lekelenme geldi... Nasıl oluyor sizde lekelenme? bugün 7 ci günüm... Ne yapsam ????
Evet ya sol kasıkta bende de ağrı oluyor.. Nasıl üzüldüysem başıma ağrı geldi.İnşallah yerleşmenin belirtisidir.Benimde sabahtan beri sol kasığımda ağrı var.
İyi bişey mi acabaEvet ya sol kasıkta bende de ağrı oluyor.. Nasıl üzüldüysem başıma ağrı geldi.
Doktoruma da yazdım bakalım ne diyecek?İyi bişey mi acaba
İnşallah güzel şeyler söylerDoktoruma da yazdım bakalım ne diyecek?
Normalmiş.. Kırmızısı bir şeylerde ola bilir pipet kadardan fazla olursa acile gelin diyor. Bilemedim artık ((İnşallah güzel şeyler söyler
İnşallah bişey olmaz kalbini ferah tutNormalmiş.. Kırmızısı bir şeylerde ola bilir pipet kadardan fazla olursa acile gelin diyor. Bilemedim artık ((
İnşeAllah canım. Hakkımızda hayırlısı olsunİnşallah bişey olmaz kalbini ferah tut
5.gunden sonra tuketilmemeli diye duymustum kani olmasi gerekenden daha fazla inceltiyomusAncak ilk günlerde mi tüketile bilinir? Daha sonra olmaz mı?
Bu sabah yedim bir dilim acaba onda mı oldu kanama? ((((5.gunden sonra tuketilmemeli diye duymustum kani olmasi gerekenden daha fazla inceltiyomus
Imkanin varsa su an abdest al oturdugun yerden meryem suresi oku ve anans yemeyi birak bi de surenin tilavet secdesini de yap sonra kanaman gidinceBu sabah yedim bir dilim acaba onda mı oldu kanama? ((((
Şuan Yusuf suresini dinliyorum..İşteyim başı açık oturuyorum nasıl olacak olur mu? Tilavet secdesi Meryem suresinde olanı diyorsun dimi?Imkanin varsa su an abdest al oturdugun yerden meryem suresi oku ve anans yemeyi birak bi de surenin tilavet secdesini de yap sonra kanaman gidince
Evet tilavet secdesi meryem suresinde oluyo oncelikle icini ferah tut cok fazla hareket etmemeye calis bol bol su ic ayrica kurana dokunmadan abdestsiz okuyabilirsin ama tabi imkanin olsada abdestli okusan sen niyetini salih tut senin bebegin tutunucak sanaŞuan Yusuf suresini dinliyorum..İşteyim başı açık oturuyorum nasıl olacak olur mu? Tilavet secdesi Meryem suresinde olanı diyorsun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?