Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Geriye 2 gün kaldı ha gayret. Çok merak ediyorum tek bebek mi göreceğim yoksa iki mi. İnşallah herşey yolunda ilerliyordur.
Al benden de o kadar :) benim merkezde tahlil
Sonuçları 1 de falan çıkıyor. Eşimle konuştuk Pazartesi tahlil yaptıracağım. Salı gittiğimde sonucu veririm onlara. Keseyi görür çıkarız

Al benden de o kadar :) benim merkezde tahlil
Sonuçları 1 de falan çıkıyor. Eşimle konuştuk Pazartesi tahlil yaptıracağım. Salı gittiğimde sonucu veririm onlara. Keseyi görür çıkarız
Tekrar mi hcg değerine baktiracaksin ? Ayy neredeyse Pazartesi 1 günümüz kaldı

Anne yüreği işte söz konusu yavrumuz ise gözümüz birşey görmüyor. İyi olacak herşeyi yapalım diyoruz

Günaydın güzel anneler!

Bu sabah adet sancım vardı ve benden koyu kahve lekelenme geldi... Nasıl oluyor sizde lekelenme? bugün 7 ci günüm... Ne yapsam ????

Imkanin varsa su an abdest al oturdugun yerden meryem suresi oku ve anans yemeyi birak bi de surenin tilavet secdesini de yap sonra kanaman gidince
Şuan Yusuf suresini dinliyorum..İşteyim başı açık oturuyorum nasıl olacak olur mu? Tilavet secdesi Meryem suresinde olanı diyorsun dimi?

Şuan Yusuf suresini dinliyorum..İşteyim başı açık oturuyorum nasıl olacak olur mu? Tilavet secdesi Meryem suresinde olanı diyorsun dimi?
Evet tilavet secdesi meryem suresinde oluyo oncelikle icini ferah tut cok fazla hareket etmemeye calis bol bol su ic ayrica kurana dokunmadan abdestsiz okuyabilirsin ama tabi imkanin olsada abdestli okusan sen niyetini salih tut senin bebegin tutunucak sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…