Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Oo kan versen ogrenirsin aslinda canimm ben 9 gun ogrenmistimm
Canim austosun 10 demek istedim simdiden gun sayiyorum 17 gibi kan verirsem cikar herhalde besinci gun embrionu olucak say konusunda doktor bana birakti 2,3 koyalm diye ben ikizlerden cok korkuyorum tasiyaman sonuna kadar saglikli gotmezse diye tedirginim herhalda 2 tane yaptirip geridekiler dondurulcak

Ooo hadi isallah guzel haberlerinle gel yaz buraya isallqh bak merak ederimm

Maşallah maşallah , Allahım tamamını erdirsin. Çok sevindim

Kızlar, tedavi süresince şişlik yaşayan oldu mu? Yarın aksam çatlatma iğnem ve salı opum var. Ben bu akşam bayağı şiştim
Normal mi iğneler döneminde karında şişlik?

Banada zorlu serum yalniz bizim gozetimimizde yaptirmalisiniz soylediler 150tl extradan hasteneye verdim ben dusundumde para icin boylemi yapiyolar

Bende anne olacağımı öğrendiğim gün doktorla konuştuğumda birşey demedi. Sonra ki test için kan verirken hemşire serum yapılacağından bahsetti 500 TL. Hemşire sonucu söylediğinde de randevu almam gerektiğini söyledi o da 270 TL. Böyle olunca para için mi filan dedim ama doktorla konuştuğum da para için olmadığına ikna olduk.
Benim bu ikinci transferimdi. Transfer öncesi bağışıklık sistemimi güçlendirip vücudumun yavrumu kabul etmesinde etkili bir serum olduğunu söylemişti. Yaptırmıştık. Şimdide belki bu serumdan dolayı gebelik oluştu bilemem. Risk almamak için nasıl başladık ise öyle devam etmeliyiz dedi. Bizde ikna olduk. Yavrumla şifa olsun artık

Evet ben zaten kendim istemisdim bu serumuda serumu takma fiyati ekstradan ve cok pahali geldi zaten ucuncu serum hafta sonu pazara denk geldigi icin istedigin yerde yaptir dedi transferden once iki kez ve sinra bi kez olmakla suan uc kez yaptirmam soylendi belkide tutunursa bebegim tekrardan yaptirtirlar bizde ucuncu deneme fakat simdiye kadar hic transfer olmadi doktor bu serum bi kac kez basarisiz transfer olanlara yapiliyo fakat istersen sanada uygulaya biliriz bende zaten ucuncu kez yaptiriyorum risk almayalim simdiden. Yapa bilecegimi her seyi deneyelim dedim :)

Günaydın güzel anneler Bugün hiç bir şişkinliyim yok. Sadece oturduğum yerden kalkarken karın kaslarımda dartınma oluyor. Sizlerde oldu mu hiç böyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…