- 10 Haziran 2019
- 423
- 376
- 23
- 41
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Amin inşeAllah canım. Cok teşekkür ederim desteyin için..Evet tilavet secdesi meryem suresinde oluyo oncelikle icini ferah tut cok fazla hareket etmemeye calis bol bol su ic ayrica kurana dokunmadan abdestsiz okuyabilirsin ama tabi imkanin olsada abdestli okusan sen niyetini salih tut senin bebegin tutunucak sana
Rica ederim cnm her zaman icini ferah tut kismetinde yoksa zaten olmazAmin inşeAllah canım. Cok teşekkür ederim desteyin için..
Canım şimdi gittim baktım çok az bir şey kahve renkli gelmiş yine .. Hemşire dedi içme coraspirini . İçmedim bende... kaç gün sürüyor böğle ?Anya Mamedova kuzum lekelenme bende de oldu telaş etme. Kullandığımız kan sulandırılırlar da lekelenme yapıyor.
Aynen öyle. Rabbım büyüktür. O ol dedikten sonra ne çare...Rica ederim cnm her zaman icini ferah tut kismetinde yoksa zaten olmaz
Aynen öyle. Rabbım büyüktür. O ol dedikten sonra ne çare...
Sordum canım, içme dedi. Hibor bende kullanıyorum. İnşeAllah devam etmez kanama..canım bende de lekelenme oldu, coraspini kestik. ama ben hibor da kullanıyorum ona devam ettik mesela. pıhtılasma sorunum var hafif. coraspin falan kullanıyorsan doktoruna bi sor istersen ondan olabilir belki
2 gün falan sürdü bende sonra kesildi. Hem benim parlak kırmızı idi seninki kahve rengi aktif kanama değilCanım şimdi gittim baktım çok az bir şey kahve renkli gelmiş yine .. Hemşire dedi içme coraspirini . İçmedim bende... kaç gün sürüyor böğle ?
Bende ilk kahve sonra kırmızımsı oldu daha sonra kahve gelmeye başladı. İn şe Allah keser bugün. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.. Şu an hep dua dinliyorum, içim ferahlıyor.. Kötü şeyler düşünmek istemiyorum.2 gün falan sürdü bende sonra kesildi. Hem benim parlak kırmızı idi seninki kahve rengi aktif kanama değil
Hiç kötü düşünme zaten iyi olacak inşlh dualarımız seninleBende ilk kahve sonra kırmızımsı oldu daha sonra kahve gelmeye başladı. İn şe Allah keser bugün. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.. Şu an hep dua dinliyorum, içim ferahlıyor.. Kötü şeyler düşünmek istemiyorum.
Kafana takma diycem ama ne mumkunGünaydın güzel anneler!
Bu sabah adet sancım vardı ve benden koyu kahve lekelenme geldi... Nasıl oluyor sizde lekelenme? bugün 7 ci günüm... Ne yapsam ????
Sağol canım benim.. Şimdi ben akşam Heyis gusul almam gerekiyor mu? Namazları kılmam gerekiyor..Hiç kötü düşünme zaten iyi olacak inşlh dualarımız seninle
Ananas yeme ya kimisi faydali kimisi zararli diyo ben iki hafta falan havuc elma suyu ictim havuc suyu iyi geliyo diyo bide quru uzum findik falan yiyordum simdi transfer sonrasida meyve sebze saglikli seyler yemeye qayret edicem o kadar , ananas limon nane maydonoz bitki cay falan kahve hatda belki cay bile keserim zaten kan azligi oldugu icin cay azaltdim kahvede nerdeyse 4,5 aydir iki kez icmisimdirBu sabah yedim bir dilim acaba onda mı oldu kanama? ((((
)))))))) Allah seni güldürsün dedi-kodu yapKafana takma diycem ama ne mumkunkafani dagitacak seyler yap kitap oku film izle annenlerle dedi kodu yap :) en guzeli test gunune iki gun kalmis cabuk gecer
Ben zaten çay sevmem. İlk demlendiğinde içerim bir bardak o kadar... Kahve de içmiyorum.. Balık et tavuk protein ağırlıklı yiyorum.. söylemesi ayıp olmasın ama bugün 2 ci gün kapızım(((Ananas yeme ya kimisi faydali kimisi zararli diyo ben iki hafta falan havuc elma suyu ictim havuc suyu iyi geliyo diyo bide quru uzum findik falan yiyordum simdi transfer sonrasida meyve sebze saglikli seyler yemeye qayret edicem o kadar , ananas limon nane maydonoz bitki cay falan kahve hatda belki cay bile keserim zaten kan azligi oldugu icin cay azaltdim kahvede nerdeyse 4,5 aydir iki kez icmisimdir
Bol bol elma erik seftali ye bende tam aksi oldu transfer daha var ama ishal olmusum qalibaBen zaten çay sevmem. İlk demlendiğinde içerim bir bardak o kadar... Kahve de içmiyorum.. Balık et tavuk protein ağırlıklı yiyorum.. söylemesi ayıp olmasın ama bugün 2 ci gün kapızım(((
Dondurulmuş embriyo mu canım senin belirtin oldu mu benım 6. Günüm hiç belirti yokKızlar gördüm küçük keseyi çok şükür darısı başınıza, erken gitmeyşn ama gerçekten sabahtan beri koşturuyorum,
Dün akşam yedim inan h,çbir şey yok... Şişimm . Bu arada hiç iştahım da yok.. Yesemde mecbur-zorluyorum kendimi.Bol bol elma erik seftali ye bende tam aksi oldu transfer daha var ama ishal olmusum qalibameyveyi abartdim
Canim burda paylasiyodu arkadaslar kabizlik icin ilac bi sor doktoruna cunki doktorlarin kesinlikle uyariyo kabiz olmama konusunda bende asilam yaptirdigm ay olmustum o kadar agliyodumki ...Dün akşam yedim inan h,çbir şey yok... Şişimm . Bu arada hiç iştahım da yok.. Yesemde mecbur-zorluyorum kendimi.
canım transferden sonra ben üç gün falan cok kotuydu kabızlık bekledim hep bitkisel şeylerle meyveyle geçsin diye ama geçmedi duphalac aldım... kesin çözümDün akşam yedim inan h,çbir şey yok... Şişimm . Bu arada hiç iştahım da yok.. Yesemde mecbur-zorluyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?