Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Amin inşeAllah canım. Cok teşekkür ederim desteyin için..

Anya Mamedova kuzum lekelenme bende de oldu telaş etme. Kullandığımız kan sulandırılırlar da lekelenme yapıyor.
Canım şimdi gittim baktım çok az bir şey kahve renkli gelmiş yine .. Hemşire dedi içme coraspirini . İçmedim bende... kaç gün sürüyor böğle ?

Aynen öyle. Rabbım büyüktür. O ol dedikten sonra ne çare...

canım bende de lekelenme oldu, coraspini kestik. ama ben hibor da kullanıyorum ona devam ettik mesela. pıhtılasma sorunum var hafif. coraspin falan kullanıyorsan doktoruna bi sor istersen ondan olabilir belki

canım bende de lekelenme oldu, coraspini kestik. ama ben hibor da kullanıyorum ona devam ettik mesela. pıhtılasma sorunum var hafif. coraspin falan kullanıyorsan doktoruna bi sor istersen ondan olabilir belki
Sordum canım, içme dedi. Hibor bende kullanıyorum. İnşeAllah devam etmez kanama..

2 gün falan sürdü bende sonra kesildi. Hem benim parlak kırmızı idi seninki kahve rengi aktif kanama değil
Bende ilk kahve sonra kırmızımsı oldu daha sonra kahve gelmeye başladı. İn şe Allah keser bugün. Hakkımızda hayırlısı olsun canım.. Şu an hep dua dinliyorum, içim ferahlıyor.. Kötü şeyler düşünmek istemiyorum.

Hiç kötü düşünme zaten iyi olacak inşlh dualarımız seninle

Günaydın güzel anneler!

Bu sabah adet sancım vardı ve benden koyu kahve lekelenme geldi... Nasıl oluyor sizde lekelenme? bugün 7 ci günüm... Ne yapsam ????
Kafana takma diycem ama ne mumkun kafani dagitacak seyler yap kitap oku film izle annenlerle dedi kodu yap :) en guzeli test gunune iki gun kalmis cabuk gecer

Bu sabah yedim bir dilim acaba onda mı oldu kanama? ((((
Ananas yeme ya kimisi faydali kimisi zararli diyo ben iki hafta falan havuc elma suyu ictim havuc suyu iyi geliyo diyo bide quru uzum findik falan yiyordum simdi transfer sonrasida meyve sebze saglikli seyler yemeye qayret edicem o kadar , ananas limon nane maydonoz bitki cay falan kahve hatda belki cay bile keserim zaten kan azligi oldugu icin cay azaltdim kahvede nerdeyse 4,5 aydir iki kez icmisimdir

Kafana takma diycem ama ne mumkun kafani dagitacak seyler yap kitap oku film izle annenlerle dedi kodu yap :) en guzeli test gunune iki gun kalmis cabuk gecer
)))))))) Allah seni güldürsün dedi-kodu yap İşim hesapp işi kafamı dağılıyor hiç olmazsa..

Ben zaten çay sevmem. İlk demlendiğinde içerim bir bardak o kadar... Kahve de içmiyorum.. Balık et tavuk protein ağırlıklı yiyorum.. söylemesi ayıp olmasın ama bugün 2 ci gün kapızım(((

Ben zaten çay sevmem. İlk demlendiğinde içerim bir bardak o kadar... Kahve de içmiyorum.. Balık et tavuk protein ağırlıklı yiyorum.. söylemesi ayıp olmasın ama bugün 2 ci gün kapızım(((
Bol bol elma erik seftali ye bende tam aksi oldu transfer daha var ama ishal olmusum qaliba meyveyi abartdim

Bol bol elma erik seftali ye bende tam aksi oldu transfer daha var ama ishal olmusum qaliba meyveyi abartdim
Dün akşam yedim inan h,çbir şey yok... Şişimm . Bu arada hiç iştahım da yok.. Yesemde mecbur-zorluyorum kendimi.

Dün akşam yedim inan h,çbir şey yok... Şişimm . Bu arada hiç iştahım da yok.. Yesemde mecbur-zorluyorum kendimi.
Canim burda paylasiyodu arkadaslar kabizlik icin ilac bi sor doktoruna cunki doktorlarin kesinlikle uyariyo kabiz olmama konusunda bende asilam yaptirdigm ay olmustum o kadar agliyodumki ... o yuzden simdiden ishal olayimda kabizliga yer kalmasin pesindeyim :)

canım transferden sonra ben üç gün falan cok kotuydu kabızlık bekledim hep bitkisel şeylerle meyveyle geçsin diye ama geçmedi duphalac aldım... kesin çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…