Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Pullanma demek onunla alakalı, ben de diyorum ki ne güzel cildim yenileniyor
Ben ~2 aydır troidlerimde problem olduğunu biliyorum. TPO zaten bende185 ti galiba. Bu konu hakkında yeni bilgi edinmeye başlıyorum.
tpo yüksek canım haşimato olabilir senin de, doktorun ne dedi? tpo yu veya haşimato olmasını zaten cok onemsemiyolar o sadece kronik anlamına geliyo

Arkadaşlar merhaba. Bilenleriniz vardır yarın benim sonuç belli olacak ama bugün çok canım sıkkın. Birkaç gündür dolgun olan göğüslerim dün akşamdan beri resmen küçüldü. Korkuyorum kendimi hep pozitif sonuç almaya hazırlamıştım, şimdi ya olmazsa diyorum. İnanın dünden beri ben ben değilim. Dua edin benim için nolur.

canım bende hiç bir belirti yok. sıfır. göğüste hassasiyet falan bile yok yani... ona hiç bakma sen, sabret sonucunu bekle :*

Kuzum tsh yazdık telefon düzeltmiş kafasına göre

Benim daha 2 3 gündür göğüs hassasiyeti başladı takma kafana

Transfer sonrası hiç bir belirtim Yok pozitif olduğu halde acaba bişey olmuşmudur endişesi yaşıyorum birde ultrason günü transferden kaç gün sonrasına aldınız

kızlar idrar yaparken (yumurta toplamadan beri) bi kasılma oluyo bende... sizde de var mı ya? hala geçmedi tamamen.. yani böyle geçtiği yeri hissediyorum gibi tuhaf bişey

Canim sakin uzulme ve belirtiye kapilma gogus hassasoyeti ilaclarn etkisindende dolayi ola bilr ilac etkisi azaldiysa hassasoyetde azala bilir. Kimilerinden ilactan dolayi bi kac gun kasik agrisi gogus hassasiyeti olub test gunune iki uc gun kala geciyo fakat testi pozitiv kimisinde de tam tersi hassasoyet ve belirtilet artiyo ve yine pozitiv bu yuzden sakin ol ve moralini bozma cocugun suan en ihtiyaci olan sey moral :)

canım bende hiç bir belirti yok. sıfır. göğüste hassasiyet falan bile yok yani... ona hiç bakma sen, sabret sonucunu bekle :*
Benim daha 2 3 gündür göğüs hassasiyeti başladı takma kafana
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Başka şeyler düşünmeye çalışıyorum, çabalıyorum. Akşam da eve geçmeyip mağazaları dolaşıp oyalanıcam. Biraz yorulur eve gelir uyurum. Yemin ederim tedavi hiç zor değildi ama şu bekleme süreci var ya fecii bir şeymiş.

ultrason bekleyenlerrr nası dayanıyosunuz ya deliricem meraktan başka şey düşünmeye calısıyorum olmuyooooo:) nası geccek bu üç gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…