- 26 Haziran 2019
- 1.153
- 1.024
- 83
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
tpo yüksek canım haşimato olabilir senin de, doktorun ne dedi? tpo yu veya haşimato olmasını zaten cok onemsemiyolar o sadece kronik anlamına geliyoPullanma demek onunla alakalı, ben de diyorum ki ne güzel cildim yenileniyor
Ben ~2 aydır troidlerimde problem olduğunu biliyorum. TPO zaten bende185 ti galiba. Bu konu hakkında yeni bilgi edinmeye başlıyorum.
Doktor hasimato dedi. Şu an ilaç ve glutensiz beslenmeye dikkat ediyorum.tpo yüksek canım haşimato olabilir senin de, doktorun ne dedi? tpo yu veya haşimato olmasını zaten cok onemsemiyolar o sadece kronik anlamına geliyo
gluten de mi etkiliyormuş? hiç bilmiyordum onuDoktor hasimato dedi. Şu an ilaç ve glutensiz beslenmeye dikkat ediyorum.
canım bende hiç bir belirti yok. sıfır. göğüste hassasiyet falan bile yok yani... ona hiç bakma sen, sabret sonucunu bekle :*Arkadaşlar merhaba. Bilenleriniz vardır yarın benim sonuç belli olacak ama bugün çok canım sıkkın. Birkaç gündür dolgun olan göğüslerim dün akşamdan beri resmen küçüldü. Korkuyorum kendimi hep pozitif sonuç almaya hazırlamıştım, şimdi ya olmazsa diyorum. İnanın dünden beri ben ben değilim. Dua edin benim için nolur.
Kuzum tsh yazdık telefon düzeltmiş kafasına görenasıl yağ canım? tsh bende ilk 10 sene önce falan cıktı tam hatırlamıyorum ilk belirtileri neydi ilaç kullanıyorum şuan ama ilaç az geldiğinde veya fazla geldiğinde özellikle gobek karın bolgemde cok fazla dokuntu oluyo siyah atlet komple beyaz beyaz deri döküntüsü oluyo resmen... bence ihmael etmeyin baktırın kızlar geneliğin ilk üç ayında bebeğin tiroid salgısı yokmuş anneninkini kullanıyormuş o yüzden hele ki tiroid geçmişi olanlar mutlaka kontrol ettirmeli
Arkadaşlar merhaba. Bilenleriniz vardır yarın benim sonuç belli olacak ama bugün çok canım sıkkın. Birkaç gündür dolgun olan göğüslerim dün akşamdan beri resmen küçüldü. Korkuyorum kendimi hep pozitif sonuç almaya hazırlamıştım, şimdi ya olmazsa diyorum. İnanın dünden beri ben ben değilim. Dua edin benim için nolur.
bende de hiç belirti yok canım, transfer 11 temmuzdu, ilk randevum 3 ağustosTransfer sonrası hiç bir belirtim Yok pozitif olduğu halde acaba bişey olmuşmudur endişesi yaşıyorum birde ultrason günü transferden kaç gün sonrasına aldınız
Benimde 11 Temmuzbende de hiç belirti yok canım, transfer 11 temmuzdu, ilk randevum 3 ağustos
kalple keseyi bir görürsün muhtemelen aslında iyi olmuş hayırlısı:)beklemek çok zor dimi ya nası sabretcez 9 ay acaba:)Benimde 11 Temmuz ☺ 9 Ağustos’a verdiler banada çok geç geldi bana ama napalım
Gerçekten öyle benide en çok zorlayan şey beklemek oldukalple keseyi bir görürsün muhtemelen aslında iyi olmuş hayırlısı:)beklemek çok zor dimi ya nası sabretcez 9 ay acaba:)
Canim sakin uzulme ve belirtiye kapilma gogus hassasoyeti ilaclarn etkisindende dolayi ola bilr ilac etkisi azaldiysa hassasoyetde azala bilir. Kimilerinden ilactan dolayi bi kac gun kasik agrisi gogus hassasiyeti olub test gunune iki uc gun kala geciyo fakat testi pozitiv kimisinde de tam tersi hassasoyet ve belirtilet artiyo ve yine pozitiv bu yuzden sakin ol ve moralini bozma cocugun suan en ihtiyaci olan sey moral :)Arkadaşlar merhaba. Bilenleriniz vardır yarın benim sonuç belli olacak ama bugün çok canım sıkkın. Birkaç gündür dolgun olan göğüslerim dün akşamdan beri resmen küçüldü. Korkuyorum kendimi hep pozitif sonuç almaya hazırlamıştım, şimdi ya olmazsa diyorum. İnanın dünden beri ben ben değilim. Dua edin benim için nolur.
canım bende hiç bir belirti yok. sıfır. göğüste hassasiyet falan bile yok yani... ona hiç bakma sen, sabret sonucunu bekle :*
Benim daha 2 3 gündür göğüs hassasiyeti başladı takma kafana
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Başka şeyler düşünmeye çalışıyorum, çabalıyorum. Akşam da eve geçmeyip mağazaları dolaşıp oyalanıcam. Biraz yorulur eve gelir uyurum. Yemin ederim tedavi hiç zor değildi ama şu bekleme süreci var ya fecii bir şeymiş.Canim sakin uzulme ve belirtiye kapilma gogus hassasoyeti ilaclarn etkisindende dolayi ola bilr ilac etkisi azaldiysa hassasoyetde azala bilir. Kimilerinden ilactan dolayi bi kac gun kasik agrisi gogus hassasiyeti olub test gunune iki uc gun kala geciyo fakat testi pozitiv kimisinde de tam tersi hassasoyet ve belirtilet artiyo ve yine pozitiv bu yuzden sakin ol ve moralini bozma cocugun suan en ihtiyaci olan sey moral :)
Ben cuma gidecem bakalım, çok merak ediyorum ama göremem diyede korkuyorumultrason bekleyenlerrr nası dayanıyosunuz ya deliricem meraktan başka şey düşünmeye calısıyorum olmuyooooo:) nası geccek bu üç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?