- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
ultrason bekleyenlerrr nası dayanıyosunuz ya deliricem meraktan başka şey düşünmeye calısıyorum olmuyooooo:) nası geccek bu üç gün
Korkma bence kesin görürsün. Sen vuslata ereceksin biz daha 4 gün bekleyeceğizBen cuma gidecem bakalım, çok merak ediyorum ama göremem diyede korkuyorum
Hangi yöntemle nerde yaptnz acaba hayrlı olsun bu aradaSagol canım hepimiz inş 5.gun embriyosu 4 temmuz transfer tarihim 10.gun degerim 346 12.gun degerim 881 çıktı doktorum 10 gun snra ultrason onerdi yarın gtcem ama korkuyorum ya keseyi gormezsem diye
OlmaZ mı canım, birçoğumuzun korkulu rüyası valla, ben hergün sabah kalkıyorum, kaysı kaynattım dolaba koydum biraz yiyorum su içiyorum o biraz rahatlatıyor tabi bol suMerhabalar kabızlık çeken var mı transfer den sonra ya ben çok fenayım korkumdan öyle oturup bekliyorum
Komposto öneririmMerhabalar kabızlık çeken var mı transfer den sonra ya ben çok fenayım korkumdan öyle oturup bekliyorum
Bol bol su tüketin, ev yemekleri yiyin, konserve tüketmeyin, kayısı yiyin, aklıma gelenler bunlar, ıkınmak yasak dynce insan korkuyo,bide bana kabız olursam dupalac önerdiler,istersenz alablrsnz.Komposto öneririm
Gecen degerim dusuk diee uzuluyodun sindi bak ultrasyonu bekkiosunn ben cok sanssizim hem gec gordum kesemi birde doktorum 8 haftalik oldumda kalp atisini dinletcem dedi yaa kalan 5 gun gevmioo olcem meraktannultrason bekleyenlerrr nası dayanıyosunuz ya deliricem meraktan başka şey düşünmeye calısıyorum olmuyooooo:) nası geccek bu üç gün
üç günü geçerse duphalac al mutlaka kesin çözüm, ben de başta doğal şeylerle geçsin diye uğraştım ama kar etmedi ilaç aldımMerhabalar kabızlık çeken var mı transfer den sonra ya ben çok fenayım korkumdan öyle oturup bekliyorum
canım benim hala kafama takılıyo değerler de keseyi görsem kalbi duysam rahatlıcam:) gerçi o zaman da yine başka endişeler çıkcak bu yol endişesiz olmuyo sanırsam:) allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimizeGecen degerim dusuk diee uzuluyodun sindi bak ultrasyonu bekkiosunn ben cok sanssizim hem gec gordum kesemi birde doktorum 8 haftalik oldumda kalp atisini dinletcem dedi yaa kalan 5 gun gevmioo olcem meraktann
Canım bnm rezerv azlığım olduğu için estrofem priming uygulandı yumurta toplamada sonra embriyom bi tane oluştu eşimde genetik sıkıntı oldugu için pgt yapıldı hiç umudum yoktu temiz geldi snra çikoltata kistim oldugu için lucrin iğneyle menepoza sokuldum ve transferim ole yapıldı anlayacagın baya bi uğraşmalı oldu bzm ama çok şukur tutundu bna inş sağlıklı ilerler bahceci fulyada yapıldı işlemlerimHangi yöntemle nerde yaptnz acaba hayrlı olsun bu arada
Anladm tsklerCanım bnm rezerv azlığım olduğu için estrofem priming uygulandı yumurta toplamada sonra embriyom bi tane oluştu eşimde genetik sıkıntı oldugu için pgt yapıldı hiç umudum yoktu temiz geldi snra çikoltata kistim oldugu için lucrin iğneyle menepoza sokuldum ve transferim ole yapıldı anlayacagın baya bi uğraşmalı oldu bzm ama çok şukur tutundu bna inş sağlıklı ilerler bahceci fulyada yapıldı işlemlerim
Testle ilgilidir. İdrar testleri yanıltıcı oluyorKan testim pozitif çıktı 22 Temmuz’da 24 Temmuz’da 2 kat artmıştı... bugün idrar testi vardı evde yapıyım dedim negatif çıktı neden acaba içime bi kurt düştü yaa yarın kan testimi yaptırsam
Umarım öyledir belki sabah test yaptırım gidip jel kullanıyorum bugün topak şeklinde jel geldi kahverengiydi birazTestle ilgilidir. İdrar testleri yanıltıcı oluyor
16. Günü 2. Gün embriyosu transfer edildi rahim kalınlığı 9.9 idi. İmzalama kadar kalınlaşıyor merak etmeKızlar adetin kaçıncı günü ve rahim duvarınız kaç mm iken transferiniz yapıldı? Ben şuan 11.gündeyim rahim duvarım henüz 6.7 mm.. Kalınlaşmayacak diye korkuyorum
O bende hala oluyor transferin 18. GunundeyimUmarım öyledir belki sabah test yaptırım gidip jel kullanıyorum bugün topak şeklinde jel geldi kahverengiydi biraz
Kuzum bana tedavi başlangıcında imom başlamam söylendi onu kullanıyorum. Folbilol kullanıyordum daha önceki gebeliklerimde günde 1 kez merkezim bana fok fazla olduğunu söyledi imom başlattılar direkFolik asit kaç mg kullanıyorsunuz arkadaşlar ?
Dediğin şeyi bilmiyorum canim. Bana doktorum 5 mg verdi. Sizinkiler kaç mg merak ettim.Kuzum bana tedavi başlangıcında imom başlamam söylendi onu kullanıyorum. Folbilol kullanıyordum daha önceki gebeliklerimde günde 1 kez merkezim bana fok fazla olduğunu söyledi imom başlattılar direk
Bana doktor ağustosun 15 ini bulur dedi transfer. Çok geç olmaz mı bilemedim. Yani o zamana kadar anca mı kalınlaşacak16. Günü 2. Gün embriyosu transfer edildi rahim kalınlığı 9.9 idi. İmzalama kadar kalınlaşıyor merak etme
O bende hala oluyor transferin 18. Gunundeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?