Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

ultrason bekleyenlerrr nası dayanıyosunuz ya deliricem meraktan başka şey düşünmeye calısıyorum olmuyooooo:) nası geccek bu üç gün

Baban kalsa Cuma başka yerde baktıracağım ama herkes bekle diyor. Çok zor valla beklemek. Hele bir de tek mi çift mi stresi var ya of diyorum:)

Evde konuşurken bir bebekler gelince diyorum bir bebek gelince :) insan başka bir şey düşünemiyor
Ben cuma gidecem bakalım, çok merak ediyorum ama göremem diyede korkuyorum
Korkma bence kesin görürsün. Sen vuslata ereceksin biz daha 4 gün bekleyeceğiz

Merhabalar kabızlık çeken var mı transfer den sonra ya ben çok fenayım korkumdan öyle oturup bekliyorum

Sagol canım hepimiz inş 5.gun embriyosu 4 temmuz transfer tarihim 10.gun degerim 346 12.gun degerim 881 çıktı doktorum 10 gun snra ultrason onerdi yarın gtcem ama korkuyorum ya keseyi gormezsem diye
Hangi yöntemle nerde yaptnz acaba hayrlı olsun bu arada

Merhabalar kabızlık çeken var mı transfer den sonra ya ben çok fenayım korkumdan öyle oturup bekliyorum
OlmaZ mı canım, birçoğumuzun korkulu rüyası valla, ben hergün sabah kalkıyorum, kaysı kaynattım dolaba koydum biraz yiyorum su içiyorum o biraz rahatlatıyor tabi bol su

ultrason bekleyenlerrr nası dayanıyosunuz ya deliricem meraktan başka şey düşünmeye calısıyorum olmuyooooo:) nası geccek bu üç gün
Gecen degerim dusuk diee uzuluyodun sindi bak ultrasyonu bekkiosunn ben cok sanssizim hem gec gordum kesemi birde doktorum 8 haftalik oldumda kalp atisini dinletcem dedi yaa kalan 5 gun gevmioo olcem meraktann

Gecen degerim dusuk diee uzuluyodun sindi bak ultrasyonu bekkiosunn ben cok sanssizim hem gec gordum kesemi birde doktorum 8 haftalik oldumda kalp atisini dinletcem dedi yaa kalan 5 gun gevmioo olcem meraktann
canım benim hala kafama takılıyo değerler de keseyi görsem kalbi duysam rahatlıcam:) gerçi o zaman da yine başka endişeler çıkcak bu yol endişesiz olmuyo sanırsam:) allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin hepimize

Hangi yöntemle nerde yaptnz acaba hayrlı olsun bu arada
Canım bnm rezerv azlığım olduğu için estrofem priming uygulandı yumurta toplamada sonra embriyom bi tane oluştu eşimde genetik sıkıntı oldugu için pgt yapıldı hiç umudum yoktu temiz geldi snra çikoltata kistim oldugu için lucrin iğneyle menepoza sokuldum ve transferim ole yapıldı anlayacagın baya bi uğraşmalı oldu bzm ama çok şukur tutundu bna inş sağlıklı ilerler bahceci fulyada yapıldı işlemlerim

Kan testim pozitif çıktı 22 Temmuz’da 24 Temmuz’da 2 kat artmıştı... bugün idrar testi vardı evde yapıyım dedim negatif çıktı neden acaba içime bi kurt düştü yaa yarın kan testimi yaptırsam

Anladm tskler

Kızlar adetin kaçıncı günü ve rahim duvarınız kaç mm iken transferiniz yapıldı? Ben şuan 11.gündeyim rahim duvarım henüz 6.7 mm.. Kalınlaşmayacak diye korkuyorum

Kızlar adetin kaçıncı günü ve rahim duvarınız kaç mm iken transferiniz yapıldı? Ben şuan 11.gündeyim rahim duvarım henüz 6.7 mm.. Kalınlaşmayacak diye korkuyorum
16. Günü 2. Gün embriyosu transfer edildi rahim kalınlığı 9.9 idi. İmzalama kadar kalınlaşıyor merak etme
Umarım öyledir belki sabah test yaptırım gidip jel kullanıyorum bugün topak şeklinde jel geldi kahverengiydi biraz
O bende hala oluyor transferin 18. Gunundeyim

Kuzum bana tedavi başlangıcında imom başlamam söylendi onu kullanıyorum. Folbilol kullanıyordum daha önceki gebeliklerimde günde 1 kez merkezim bana fok fazla olduğunu söyledi imom başlattılar direk
Dediğin şeyi bilmiyorum canim. Bana doktorum 5 mg verdi. Sizinkiler kaç mg merak ettim.

16. Günü 2. Gün embriyosu transfer edildi rahim kalınlığı 9.9 idi. İmzalama kadar kalınlaşıyor merak etme

O bende hala oluyor transferin 18. Gunundeyim
Bana doktor ağustosun 15 ini bulur dedi transfer. Çok geç olmaz mı bilemedim. Yani o zamana kadar anca mı kalınlaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…