- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.241
Çocuktan çocuğa değişiyor demek ki :)Benim 4. Çocuğum olacak allah nasip ederse. Sadece 2 numarada bulantım oldu
Amin canım teşekkür ederim. Öncelikle kaç haftalık oldun? Bir de daha önceden pıhtılaşmayla alakalı bir problemin var mi? Eğer testlerin normal çıktıysa kullanman manasız. Önlem amaçlı veriyorlar. Bunun son ve en doğru kararını hematolog verir bu aradaÇocuktan çocuğa değişiyor demek ki :)
İnş 4. ‘Yü de sağlıkla kucağına alırsın maşallah sana ,
Bu arada bi şey soracağım canım aspirini sen bırakmıştın değil mi
Benim kahve lekem oluyor takibimi yapan şuan ki doktorum bırak diyor kahve leke kanama sayılır diyor, tüp bebek merkezi bırakma diyor kırmızıya dönmediği sürece korkmadiyor arada bıraktılar beni iki taraf da sorumluluk almak istemiyor mu ne , ne yapacağımı şaşırdım
Canım bu ilk gebelik 7 haftaya girdim , bilmiyorum pıhtılaşmam var mı ilk olduğu için öyle bi şeye bakıtmadık hiçAmin canım teşekkür ederim. Öncelikle kaç haftalık oldun? Bir de daha önceden pıhtılaşmayla alakalı bir problemin var mi? Eğer testlerin normal çıktıysa kullanman manasız. Önlem amaçlı veriyorlar. Bunun son ve en doğru kararını hematolog verir bu arada
Tüp bebek değil mi senin? En başta yapılması gereken test o neden bakılmadı kiCanım bu ilk gebelik 7 haftaya girdim , bilmiyorum pıhtılaşmam var mı ilk olduğu için öyle bi şeye bakıtmadık hiç
Canım tüp bebek evetTüp bebek değil mi senin? En başta yapılması gereken test o neden bakılmadı ki
Çok bilmiyorum ama bence hemotologa git. Varsa böyle bir durum aspirin yetersiz kalabilir. Yoksa da boşuna kullanmış olacaksın.Canım tüp bebek evet
Eşimde de bende de bi sorun yoktu olmayınca yaptırdık ama bizden bu hiç istenmedi bende yaptırana kadar bilmiyordum bınları , hamileyken yapılıyor mu
Şu tüp bebek için gerekli testler listesinde, pıhtılaşma testi de vardı sanırım. Benim öyle bakılmıştı.Canım tüp bebek evet
Eşimde de bende de bi sorun yoktu olmayınca yaptırdık ama bizden bu hiç istenmedi bende yaptırana kadar bilmiyordum bınları , hamileyken yapılıyor mu
Bnimde başıma gldi aynısı cnm lekelenmem olmuştu tup bebek doktorum bırak dmişti takip eden doktorum bırakma demişti bn de onceden genetikte pıhtılaşmayla ilgili bi sorun çıkmadığı için ona guvenip bıraktım bi sorun çıkmadı ama herkeste aynı olcak die bişey yok tabikiÇocuktan çocuğa değişiyor demek ki :)
İnş 4. ‘Yü de sağlıkla kucağına alırsın maşallah sana ,
Bu arada bi şey soracağım canım aspirini sen bırakmıştın değil mi
Benim kahve lekem oluyor takibimi yapan şuan ki doktorum bırak diyor kahve leke kanama sayılır diyor, tüp bebek merkezi bırakma diyor kırmızıya dönmediği sürece korkmadiyor arada bıraktılar beni iki taraf da sorumluluk almak istemiyor mu ne , ne yapacağımı şaşırdım
Ben de hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum göbeği mahvediyor bacaklarıma vuruyorum ben bende de pıhlışma yok ama daha önceki tedavilerimde ya iğne ya hapnkullandım ama bu defa ikisini aynı anda kullandım tesadüf mü bilmiyorum tuttu o yüzden bırakmayı düşünmüyorum ani bebek kayıpları olabiliyor pıhtılaşma tehlikeli sonuna kadar kullanıcam benŞu tüp bebek için gerekli testler listesinde, pıhtılaşma testi de vardı sanırım. Benim öyle bakılmıştı.
Hoş bir sorun cıkmadı ama, coraspirin ve oksapar iğne verdiler gene de. 12.haftaya kadar da devam edebilir dediler bugun. Göbegim mosmor oldu oksapardan
Dün gece tekrar konuştum ikisi de bırak diyor ama korkuyorum ya bi şey olursa diye içim hiç rahat değil , pıhtılaşma testi de 1 aya ancak belli oluyormuş 1 ay da uzun bi süre kullansam leke devam ediyor , pıhtılaşma olup olmadığı keseden falan belli olmuyor değil mi? Birde bende bi kaç Gündür burun kanaması var acaba sizlerde oluyor mu daha önce hiç kanamazdı burnum hamilelikten mi acaba,Bnimde başıma gldi aynısı cnm lekelenmem olmuştu tup bebek doktorum bırak dmişti takip eden doktorum bırakma demişti bn de onceden genetikte pıhtılaşmayla ilgili bi sorun çıkmadığı için ona guvenip bıraktım bi sorun çıkmadı ama herkeste aynı olcak die bişey yok tabiki
Bırakın bana kalırsa. Burun kanamanız da aspirinden büyük ihtimalleDün gece tekrar konuştum ikisi de bırak diyor ama korkuyorum ya bi şey olursa diye içim hiç rahat değil , pıhtılaşma testi de 1 aya ancak belli oluyormuş 1 ay da uzun bi süre kullansam leke devam ediyor , pıhtılaşma olup olmadığı keseden falan belli olmuyor değil mi? Birde bende bi kaç Gündür burun kanaması var acaba sizlerde oluyor mu daha önce hiç kanamazdı burnum hamilelikten mi acaba,
Bırakcam canım bugün içmeyeceğimBırakın bana kalırsa. Burun kanamanız da aspirinden büyük ihtimalle
Canım keseden belli olmaz o genlere bakıolar hamilelikte burun kanaması oluo genelde damarlar genişlediği için bide kan sulandırıcıda yapar burun kanamasınıDün gece tekrar konuştum ikisi de bırak diyor ama korkuyorum ya bi şey olursa diye içim hiç rahat değil , pıhtılaşma testi de 1 aya ancak belli oluyormuş 1 ay da uzun bi süre kullansam leke devam ediyor , pıhtılaşma olup olmadığı keseden falan belli olmuyor değil mi? Birde bende bi kaç Gündür burun kanaması var acaba sizlerde oluyor mu daha önce hiç kanamazdı burnum hamilelikten mi acaba,
Bende aynı soruyu soracaktım bugün ikili test sonuçlarını alanlar cinsiyet öğrenenler kimler ben 10+3 oldum bugün Cumartesi ikili test yapılacak cinsiyet için erken değil mikızlar nasılsınız cinsiyet öğrenenler ikili test öğrenenler var mı, ben bugün kontrole gidicem çok heyecanlıyım. sata göre 12+6 oldum. son kontrol 10 +0 dı
erkekse öğrenirsin kızsa biraz daha beklersin canım:) bana 10+0da erkeğe benziyor dediBende aynı soruyu soracaktım bugün ikili test sonuçlarını alanlar cinsiyet öğrenenler kimler ben 10+3 oldum bugün Cumartesi ikili test yapılacak cinsiyet için erken değil mi
ben sizi uzaktan takip ediyorum, hayranim hamilelignize :) :) En düsük bhcg ile harikalar yasiyorsunuz :)Bırakın bana kalırsa. Burun kanamanız da aspirinden büyük ihtimalle
Bende bir tek burda yazabiliyorum cinsiyet merak ediyorum diye millet atmaca gibi ne zaman cinsiyeti ne acaba desem sağlıklı olsun demiyorsun da lafını yapıştırıyor sinir oluyorum herkes önce sağlık ister o ne demek diye azarladım geçen kaynanamı sonra da pişman oldum ama insan bunca uğraştan sonra ister istemez merak ediyorNe yaptınız kızlar, nasıl geçti kontrolleriniz, benim ikişi testim daha çıkmadı haftaya inşlh, cumartesi tüp bebek doktoruna kontrole gidecem bakalım o ne diyecek, inşlh cinsiyet söyler gerçekten merak ediyorum
Ben genetik test yaptırmıştım bu hafta sonuç gelmesi lazım çok heyecanlıyım cinsiyet de öğrencez. haftaya da kontrolüm var özledim bebişimi 2 haftadır görmüyorum iyidir inşallahNe yaptınız kızlar, nasıl geçti kontrolleriniz, benim ikişi testim daha çıkmadı haftaya inşlh, cumartesi tüp bebek doktoruna kontrole gidecem bakalım o ne diyecek, inşlh cinsiyet söyler gerçekten merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?