- 10 Ağustos 2019
- 589
- 200
- 18
- 36
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.221
Ön gorusmede elektrigimiz uydu simdilkk.ekim reglini bekliyorum.aslinda cok heyecanliyim.insallah bebis olur bu kez.siz de remzi beyle tedavide mi hamile kalmistinjz? Daha once sorduysam ksr bakmayin kisiler karisabiliyo bazenHayırlı olsun remzi bey de çok iyi bir doktor
Canim isallah yavrularda ense kalknli disinda ciddi sikintim gorunmuyor gelişimleri guzel ilerliyo fakat ense ölçümü ilk 3.2 sonra 4.3 cikti isallah sorun cikmaz yavrularimdaaBu testler yüzde yüz sonuç vermiyor sonuçta kafana tak a canım Allah’ın izniyle hiçti problem olmaz inşallah
Canım ikiz gebeliklerde ikili tarama yapılmıyor diye okumuştum, ölçümleri doğru yapamadıkları için, nasıl yaptılar yanlış mı biliyorumHatirladim tabiki canim hatirlamammi kziim ve oglum iyi olmaya calisiyolar annelweini uzduler biraz canim 12 hatlakik zeka test duruminda bebekleeimde ense kalinligi cikti 16 haftamizdaamiosentez yada fetal dena yaptircam suan 14+2olduk poskolajim cok bozuk moralim bozuk bilmiomýi
Canim ikili tarama yapılması bana 17 haftada amiosentez yapılacak renkli ultrasyonda tespit edildiCanım ikiz gebeliklerde ikili tarama yapılmıyor diye okumuştum, ölçümleri doğru yapamadıkları için, nasıl yaptılar yanlış mı biliyorum
Hatirladim tabiki canim hatirlamammi kziim ve oglum iyi olmaya calisiyolar annelweini uzduler biraz canim 12 hatlakik zeka test duruminda bebekleeimde ense kalinligi cikti 16 haftamizdaamiosentez yada fetal dena yaptircam suan 14+2olduk poskolajim cok bozuk moralim bozuk bilmiomýi
Bildigi kadaryla ikiz testlerinde bazen yanlislik ola biliyor diye biliyorum canim hakkinizda hayrlisi demek zor ama kendini topla daha henuz emin digildeniz kendini de bebeginide yipratmaHatirladim tabiki canim hatirlamammi kziim ve oglum iyi olmaya calisiyolar annelweini uzduler biraz canim 12 hatlakik zeka test duruminda bebekleeimde ense kalinligi cikti 16 haftamizdaamiosentez yada fetal dena yaptircam suan 14+2olduk poskolajim cok bozuk moralim bozuk bilmiomýi
Ben hamileyim canım daha çok yeni ama tedavi aşamasında 5 tane 5. Gün embriyosu oluşmuştu ilk transferim tutmadı ikincisi tuttuSiz hangi asamadasiniz? Kac embriyonuz oldu opu falan bittiyse?
Insallah saglikla kucaginiza alirsinizBen hamileyim canım daha çok yeni ama tedavi aşamasında 5 tane 5. Gün embriyosu oluşmuştu ilk transferim tutmadı ikincisi tuttu
Yok bn mustafa bahcecinin hastasıydım ama bi kere de remzi hocayla goruşmuştum ordan tanıorum:)Ön gorusmede elektrigimiz uydu simdilkk.ekim reglini bekliyorum.aslinda cok heyecanliyim.insallah bebis olur bu kez.siz de remzi beyle tedavide mi hamile kalmistinjz? Daha once sorduysam ksr bakmayin kisiler karisabiliyo bazen
İnşallah canım içini ferah tut Allah’ın izniyle olur olmazsa da vazgeçmeInsallah saglikla kucaginiza alirsinizbnim bi negatifim oldugu için (baska merkezde) artik olsun diyorum.ocakta transfer edilcek ama bana.bakalim ins olur
Aaaay kuzumm aynı gidiyoruz bir hafta arayla çok şüküür bin şükür bende keseyi gördüm 10 gün sonra gel dedi doktorumKızlar selam, biz bugun keseyi gördük5.hafta dediler. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar.
Hiç bir belirtim, hiç hissiyatım yok. Belirtilerim ne zaman başlar?
Sizler nasılsınız?
6. Hafta bulantılar başladı benimKızlar selam, biz bugun keseyi gördük5.hafta dediler. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar.
Hiç bir belirtim, hiç hissiyatım yok. Belirtilerim ne zaman başlar?
Sizler nasılsınız?
Evett, seninki daha erken cagırmıs benimkine göre. Peşpeşe güzel haberler almaya devam edecegiz insallahAaaay kuzumm aynı gidiyoruz bir hafta arayla çok şüküür bin şükür bende keseyi gördüm 10 gün sonra gel dedi doktorum
Evet kuzumm hepsine devam iğneler jellerEvett, seninki daha erken cagırmıs benimkine göre. Peşpeşe güzel haberler almaya devam edecegiz insallahilaçlara devam mı sende?
Benim midem çok kötü her sabah çıkarıyorum, niye acaba bazısının oluyor bulantı bazısının olmuyorBen 12. Haftayı bitirdim hala belirtim yok :) belirti aramayın. Bir kez bile istifa etmedim
Benim 4. Çocuğum olacak allah nasip ederse. Sadece 2 numarada bulantım olduBenim midem çok kötü her sabah çıkarıyorum, niye acaba bazısının oluyor bulantı bazısının olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?