Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Hayırlı olsun remzi bey de çok iyi bir doktor
Ön gorusmede elektrigimiz uydu simdilkk.ekim reglini bekliyorum.aslinda cok heyecanliyim.insallah bebis olur bu kez.siz de remzi beyle tedavide mi hamile kalmistinjz? Daha once sorduysam ksr bakmayin kisiler karisabiliyo bazen

Bu testler yüzde yüz sonuç vermiyor sonuçta kafana tak a canım Allah’ın izniyle hiçti problem olmaz inşallah
Canim isallah yavrularda ense kalknli disinda ciddi sikintim gorunmuyor gelişimleri guzel ilerliyo fakat ense ölçümü ilk 3.2 sonra 4.3 cikti isallah sorun cikmaz yavrularimdaa

Canım ikiz gebeliklerde ikili tarama yapılmıyor diye okumuştum, ölçümleri doğru yapamadıkları için, nasıl yaptılar yanlış mı biliyorum

Bildigi kadaryla ikiz testlerinde bazen yanlislik ola biliyor diye biliyorum canim hakkinizda hayrlisi demek zor ama kendini topla daha henuz emin digildeniz kendini de bebeginide yipratma

Ben hamileyim canım daha çok yeni ama tedavi aşamasında 5 tane 5. Gün embriyosu oluşmuştu ilk transferim tutmadı ikincisi tuttu
Insallah saglikla kucaginiza alirsiniz bnim bi negatifim oldugu için (baska merkezde) artik olsun diyorum.ocakta transfer edilcek ama bana.bakalim ins olur

Ön gorusmede elektrigimiz uydu simdilkk.ekim reglini bekliyorum.aslinda cok heyecanliyim.insallah bebis olur bu kez.siz de remzi beyle tedavide mi hamile kalmistinjz? Daha once sorduysam ksr bakmayin kisiler karisabiliyo bazen
Yok bn mustafa bahcecinin hastasıydım ama bi kere de remzi hocayla goruşmuştum ordan tanıorum:)

Kızlar selam, biz bugun keseyi gördük 5.hafta dediler. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar.
Hiç bir belirtim, hiç hissiyatım yok. Belirtilerim ne zaman başlar?
Sizler nasılsınız?

Kızlar selam, biz bugun keseyi gördük 5.hafta dediler. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar.
Hiç bir belirtim, hiç hissiyatım yok. Belirtilerim ne zaman başlar?
Sizler nasılsınız?
Aaaay kuzumm aynı gidiyoruz bir hafta arayla çok şüküür bin şükür bende keseyi gördüm 10 gün sonra gel dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…