Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Aman boşver canım, hamilesin bağırabilirsin kimse darılmasın hem insan merak ediyor ne var bunda,

Ben genetik test yaptırmıştım bu hafta sonuç gelmesi lazım çok heyecanlıyım cinsiyet de öğrencez. haftaya da kontrolüm var özledim bebişimi 2 haftadır görmüyorum iyidir inşallah ❤
Güzel haberler gelecek inşlh insan özlüyor valla, doktordan çıktıktan 5 dk sonra bir daha ne zaman görecem diyorsun

Estağfirullah çok şükür problemsiz bir gebelik yaşıyorum.

Bu arada ben yarin ikili sonucumu alacağım içimde bir korku var ya hadi hayırlısı
ben de dün kontrole gittim, baş popo normalden uzun cıktı 8 cm, ense de 1,7 çıktı burun kemiği oluşmuş dedi. kan verdim bekliyorum. internetten baktım 1.7ye yüksek diyenler olmuş... senin nasıldı

ben de dün kontrole gittim, baş popo normalden uzun cıktı 8 cm, ense de 1,7 çıktı burun kemiği oluşmuş dedi. kan verdim bekliyorum. internetten baktım 1.7ye yüksek diyenler olmuş... senin nasıldı
Benim 1.2 yanlış hatırlamıyorsam. Hastanede kan sonucu bekliyorum ben de. Bakalım ne çıkacak test sonucu

Kızlar günaydın, şu hamilelik takvimi nasıl ekleniyordu? Ben de yapayım artık, uğurlu gelsin süreç güzel ilerlesin insallah

Benim 1.2 yanlış hatırlamıyorsam. Hastanede kan sonucu bekliyorum ben de. Bakalım ne çıkacak test sonucu
senin baya iyiymiş hiç can sıkma bence. risk yüksek bile gelse yaştan dolayı gelir. 1,2 ile down olan hiç gorulmuş duyulmuş bişey değildir canım. baş popo (crl) neydi hatırlıyor musun

Walla kızlar bana dua edin Bebeklerim iyi olsun haftaya amiosentez yapilcak benim bebislerimde ense kalınlığında çıktı yuksek

senin baya iyiymiş hiç can sıkma bence. risk yüksek bile gelse yaştan dolayı gelir. 1,2 ile down olan hiç gorulmuş duyulmuş bişey değildir canım. baş popo (crl) neydi hatırlıyor musun
Crl 60 mm ısı canım. 12+0 da

Bende yas ve biyokimyasal tahlillerin sonucuna bakarak yüksek risk çıktı. 268’de 1 trisomy 21 riski. Plasentadan parça almak istiyorlar yarına gün verdiler. Kardeşim önermiyor normal yasa göre diyor. Doktoruma ulaşamıyorum ne yapacağımı bilemedim. İşlemin %2 dusuklere neden olduğu yazıyor verdikleri kağıtta

Kızlar dün ani bir kanama yaşadım Doktorum kesenin etrafında kanama olmuş dedi çok şükür bebeğim iyi ama ağlamaktan bir hal oldum,
Genetik sonucumda da pıhtılaşmam varmış, iğne verdi doktor ama tüp bebek Doktoru kanaman varken iğneye başlama dedi doktorlar neden farklı konuşuyor arada kalıyorum ve bu durum beni strese sokuyor .pıhtılaşma olduğunda iğneyi annenin sağlığı için veriyoruz dedi bebek için değil dedi tüp bebek Doktoru ,

Pıhtılaşma bozukluğu varsa bebeğe giden kan akışı pıhtı nedeniyle durup bebeğin kalbinin durmasına neden oluyor diye biliyorum. Hangi genlerde pıhtılaşma varmış

nifty yaptırmış mıydın canım ikili cok önemli bi test değil hatta bana doktor direk nifty önerdi onun doğruluk payı daha yüksekmiş bence o bi gelsin ona göre karar ver

nifty yaptırmış mıydın canım ikili cok önemli bi test değil hatta bana doktor direk nifty önerdi onun doğruluk payı daha yüksekmiş bence o bi gelsin ona göre karar ver
Canim normalde bana da nifty yapılacaktı. Ama riskim nifty yapılması icin yüksek çıkmış. O yüzden cvs yapacaklarmış

Canim normalde bana da nifty yapılacaktı. Ama riskim nifty yapılması icin yüksek çıkmış. O yüzden cvs yapacaklarmış
nifty yi sen doğrudan da yapabilirdin hiç ikili yapmadan o zaman nerden bilinecekti ki hiç duymadım ben öyle bişey arandığını, bence nifty yaptır farklı bir hastanede canım... ondan sorna düşünürsün cvs gerekli olursa

Canım çok geçmiş olsun o ikilemi çok iyi biliyorum, rabbim yardım etsin hangi doktorun daha kıdemliyse ona güven ben öyle yapmıştım

Hanımlar mrb. Hamile olanlara sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim. Bende transferin 7.günündeyim. 5.gün embriyosu transfer edildi. Sabah erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Sizler kaçıncı günde öğrendiniz bebeğinizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…