Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Bende ayın 23 üne gün verdi o zaman yaptırıcam sen devlet hastanesinde mi yaptırıcaksın hayırlı haberler inşallah önce ultrason yapacak dimi doktor
Evet canım devlette yaptıracağım ben. Birazdan ogrenecegim detayları yazarım buradan :)

ben de haftaya salı gidicem şuan tam 12 oldum ama bana ikili testle ilgili hiç bişey demedi doktorum. yapar heralde salı günü

Kızlar bende bugün yaptırdım ikili taramayı, çok şükür ense kalınlığımız normal aralıklarda, kan sonuçları iki hafta sonra çıkacak, bu arada doktor çok erken ama kıza benziyor dedi

Kızlar bu gün yakınındaki doktora gittim. Doktor perinatolog gelmediği icin tepecik e yönlendirdi. Cinsiyeti sordum daha çok küçük dedi. Ense kalınlığı gayet ince korkma dedi. Uas nedeniyle yüksek risk çıkabilir korkma dedi. Tepecik kendi hastalarına nifty testini ücretsiz yapıyormuş. Gerekirse ona yönlendirirler seni dedi. Sevindim dışarıda 2500 civarı fiyatı var testin. Yarin tepecike gideceğim nasipse.

S seryu gozun aydın canim çok sevindim :)

İnşlh hepimiz hayırlarla sonuçlarımızı alıp biraz daha rahatlarız

Çok sevindim gözünaydın:) ense kalınlıgı iyiyse zaten bence ikili teste gerek yok yaptırıp kafa karıştırmaya

Canin nasilsin hatirladinmi beni ikizleri ogrendinde birlikte sevinmistik nasil oldun iyisinizdir umarim
Hatirladim tabiki canim hatirlamammi kziim ve oglum iyi olmaya calisiyolar annelweini uzduler biraz canim 12 hatlakik zeka test duruminda bebekleeimde ense kalinligi cikti 16 haftamizdaamiosentez yada fetal dena yaptircam suan 14+2olduk poskolajim cok bozuk moralim bozuk bilmiomýi

Çok sevindim gözünaydın:) ense kalınlıgı iyiyse zaten bence ikili teste gerek yok yaptırıp kafa karıştırmaya
Bu gün ikili test icin tepecik Ege Doğumevine gittim. Doktor önce bilgilerimi aldı. Bu sırada 40 yasında olduğum icin nifty test yapılacağını söyledi. Ardından ultrasonda 10 dakika kadar ölçüm yapıldı. Ense kalınlığı normal burun kemiğini gördü ancak bebis pozisyon almadığı icin olcemedi. Kanımı verdim. Çarşamba sonuç alındıktan sonra nifty icin kan alacaklar. Güzel yanı 2500 gibi bir rakamdan kurtuldum. Kötü yanı ise devlette nifty sonucunda cinsiyet söylenmiyormuş gelişmeleri paylaşırım kızlar

Ne güzel nifty ti ücretsiz yapmaları inşallah hayırlın sonuçlar alırsın

Bu testler yüzde yüz sonuç vermiyor sonuçta kafana tak a canım Allah’ın izniyle hiçti problem olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…