Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

ben 10. günde kandan öğrendim, iki gün sonra idrar yaptım negatifti. idrar testlerine hiç güvenme, 10. günü bekle kan için cnm

Bekle canım beklemek çok zor eevt ama gününü bekle ve kan ver, idrar testleri hem güvenilir değil hemde heekeste hemen idrarda çıkmıyor, inşlh olumlu sonuçlar alırsın

Canım onu bilmiyorum atayım resmini
Canim en garantisi hematologun değerlendirmesi. Sonucunu al ona götür. Beni de perinatolog oma yönlendirdi ve iğne kullanmıyorum. Faktör v Leiden mutasyon varsa kullanman lazim diye biliyorum. Ama bu var ya da yok dememiş anlamadım sonucunu

ben 10. günde kandan öğrendim, iki gün sonra idrar yaptım negatifti. idrar testlerine hiç güvenme, 10. günü bekle kan için cnm
Bekle canım beklemek çok zor eevt ama gününü bekle ve kan ver, idrar testleri hem güvenilir değil hemde heekeste hemen idrarda çıkmıyor, inşlh olumlu sonuçlar alırsın
Beklemekten başka çare yok zaten. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Sağlıkla gelsin bebekleriniz.

Beklemekten başka çare yok zaten. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Sağlıkla gelsin bebekleriniz.
Ben 8. Gün öğrenmiştim canım idrar testinde ama dondurulmuş embriyolar da yüksek çıkıyormuş sanırım benim tek olmasına rağmen değerim yüksekti ama taze transferlerde daha düşük çıkıyor kız kardeşimin mesela ilk öğrendiğinde 120 di benim 760 dı kişiden kişiye de değişir en garantisi kan sanırım idrar testine takılma

Kızlar kasıklarım çok batıyor ya bugün anlamadım bir sıkıntı mı var ki Cumartesi de doktora gidecem ama bir korkuyorum normal mi acaba siZde de oluyor mu

kızlar bazı değerler yüksek bazısı düşük bi bakabilir misiniz normal mi doktorla konuşamadım bugün

Eklentiler

• Adsız.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 39

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…