- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.281
1.2 cnm ense. Ya tamamen yasa ve kan değerine bağlı bir risk. Başka bir şey değil yaniCanım ense kalınlığı normaldi senin değil mi
Canım onu bilmiyorum atayım resminiPıhtılaşma bozukluğu varsa bebeğe giden kan akışı pıhtı nedeniyle durup bebeğin kalbinin durmasına neden oluyor diye biliyorum. Hangi genlerde pıhtılaşma varmış
Çok teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun o ikilemi çok iyi biliyorum, rabbim yardım etsin hangi doktorun daha kıdemliyse ona güven ben öyle yapmıştım
ben 10. günde kandan öğrendim, iki gün sonra idrar yaptım negatifti. idrar testlerine hiç güvenme, 10. günü bekle kan için cnmHanımlar mrb. Hamile olanlara sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim. Bende transferin 7.günündeyim. 5.gün embriyosu transfer edildi. Sabah erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Sizler kaçıncı günde öğrendiniz bebeğinizi?
Bekle canım beklemek çok zor eevt ama gününü bekle ve kan ver, idrar testleri hem güvenilir değil hemde heekeste hemen idrarda çıkmıyor, inşlh olumlu sonuçlar alırsınHanımlar mrb. Hamile olanlara sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim. Bende transferin 7.günündeyim. 5.gün embriyosu transfer edildi. Sabah erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Sizler kaçıncı günde öğrendiniz bebeğinizi?
Canim en garantisi hematologun değerlendirmesi. Sonucunu al ona götür. Beni de perinatolog oma yönlendirdi ve iğne kullanmıyorum. Faktör v Leiden mutasyon varsa kullanman lazim diye biliyorum. Ama bu var ya da yok dememiş anlamadım sonucunuCanım onu bilmiyorum atayım resmini
ben 10. günde kandan öğrendim, iki gün sonra idrar yaptım negatifti. idrar testlerine hiç güvenme, 10. günü bekle kan için cnm
Beklemekten başka çare yok zaten. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Sağlıkla gelsin bebekleriniz.Bekle canım beklemek çok zor eevt ama gününü bekle ve kan ver, idrar testleri hem güvenilir değil hemde heekeste hemen idrarda çıkmıyor, inşlh olumlu sonuçlar alırsın
Ben 8. Gün öğrenmiştim canım idrar testinde ama dondurulmuş embriyolar da yüksek çıkıyormuş sanırım benim tek olmasına rağmen değerim yüksekti ama taze transferlerde daha düşük çıkıyor kız kardeşimin mesela ilk öğrendiğinde 120 di benim 760 dı kişiden kişiye de değişir en garantisi kan sanırım idrar testine takılmaBeklemekten başka çare yok zaten. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Sağlıkla gelsin bebekleriniz.
Demir eksikliği gibi görünüyor. Doktor kan hapı verirkızlar bazı değerler yüksek bazısı düşük bi bakabilir misiniz normal mi doktorla konuşamadım bugün
Oh maşallah ,çok sevindim canım senin adınaKızlar Merhaba kontrol oldum bugün Rabbim çok şükür ense kalınlığında azalmış 4.3 den 1.9 düştü doktor hersey gayet normal dört çok mutluyum inanin cokk
Çoook sevındıııımKızlar Merhaba kontrol oldum bugün Rabbim çok şükür ense kalınlığında azalmış 4.3 den 1.9 düştü doktor hersey gayet normal dört çok mutluyum inanin cokk
Oh maşallah maşalllahKızlar Merhaba kontrol oldum bugün Rabbim çok şükür ense kalınlığında azalmış 4.3 den 1.9 düştü doktor hersey gayet normal dört çok mutluyum inanin cokk
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına da alırsın inşallahKızlar Merhaba kontrol oldum bugün Rabbim çok şükür ense kalınlığında azalmış 4.3 den 1.9 düştü doktor hersey gayet normal dört çok mutluyum inanin cokk
Şu tüp bebek için gerekli testler listesinde, pıhtılaşma testi de vardı sanırım. Benim öyle bakılmıştı.
Hoş bir sorun cıkmadı ama, coraspirin ve oksapar iğne verdiler gene de. 12.haftaya kadar da devam edebilir dediler bugun. Göbegim mosmor oldu oksapardan
Ben 8. Gün öğrenmiştim canım idrar testinde ama dondurulmuş embriyolar da yüksek çıkıyormuş sanırım benim tek olmasına rağmen değerim yüksekti ama taze transferlerde daha düşük çıkıyor kız kardeşimin mesela ilk öğrendiğinde 120 di benim 760 dı kişiden kişiye de değişir en garantisi kan sanırım idrar testine takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?