- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.301
Canım gittim normalde pohtılaşman yok dedi sadece b12 değeri varmış genetik olarak onun yüksekliği pıhtılaşma meyilini artırıyormuş ondan iğne kullanabilirsin bi zararı olmaz dediler ,Canim en garantisi hematologun değerlendirmesi. Sonucunu al ona götür. Beni de perinatolog oma yönlendirdi ve iğne kullanmıyorum. Faktör v Leiden mutasyon varsa kullanman lazim diye biliyorum. Ama bu var ya da yok dememiş anlamadım sonucunu
Dondurulmuşlarla şans daha yüksek deniyor canım, benim ilk denemem dondurulmuştuMerhaba bende dondurulmuş transfer olucam ilk denemenizde mi tutmuştu sizin ?
Hayır 3. Deneme de tuttu ama bahçeci de 2. DenememdeMerhaba bende dondurulmuş transfer olucam ilk denemenizde mi tutmuştu sizin ?
Benim progesteron yüzünden ilk denememde çıkmıştı pozitif ama sadece miratech diye bir Markada çıkmıştı sonra başka markalarla yaptım hiç çıkmadı size de hayırlı olsun kan verin de netleştirinMerhaba kızlar 23 eylülde dondurulmuş transfer oldum idrar testim pozitif çıktı ilaçlardan dolayı olabilirmi progestan prolutex oksapan estrofem kullanıyorum
Canım farklı 2 markayla yaptım evde vardı 2 side pozitif merkezi aradım ilaçlarda hcg yok dedi ama insan inanamıyor hala şoktayımBenim progesteron yüzünden ilk denememde çıkmıştı pozitif ama sadece miratech diye bir Markada çıkmıştı sonra başka markalarla yaptım hiç çıkmadı size de hayırlı olsun kan verin de netleştirin
Dondurulmuşlarla şans daha yüksek deniyor canım, benim ilk denemem dondurulmuştu
Hayır 3. Deneme de tuttu ama bahçeci de 2. Denememde
Yasınız 35 altıysa bir sorun olacagini sanmamKızlar ikili test için kan verdim bugün ense kalınlığı da 1.05 çıktı normal dedi burun kemiği de görünüyor dedi kanda bir sıkıntı olur mu ki acaba
Yasınız 35 altıysa bir sorun olacagini sanmam
[/QUOTE. Yaşım 34 çok da küçük değil inşallah bakalım dua dan başka birşey gelmiyor artık onu Allah’a emanet ettim
4. Deneme olacaktı yanlış yazmışım görünürde bir problem yoktu aslında bahçecide rahim içinde cd56 hücreleri tespit edildi katil hücrelermiş embriyoya saldırıyormuş onun için serum ve kortizon kullandım ilkinde olmadı ama ikinci de oldu artık nasip ne zamansa o zaman oluyor herhalde çünkü cd56 yı çok problem olarak görmeyen doktorlar da var başka da bir problem yoktu siz de mi bahçeci de tedavi görüyorsunuzProbleminiz neydi acaba ?
4. Deneme olacaktı yanlış yazmışım görünürde bir problem yoktu aslında bahçecide rahim içinde cd56 hücreleri tespit edildi katil hücrelermiş embriyoya saldırıyormuş onun için serum ve kortizon kullandım ilkinde olmadı ama ikinci de oldu artık nasip ne zamansa o zaman oluyor herhalde çünkü cd56 yı çok problem olarak görmeyen doktorlar da var başka da bir problem yoktu siz de mi bahçeci de tedavi görüyorsunuz
Onu görmek için rahimden parça alıp incelemeye gönderiyorlar canım sende başarısız denemeler düşükler falan varsa yaptır istersen transferden önceAnladım canım o hücreyi transferden önce göremiyorlarmıymış ben İzmir’de irenbede tedavi görüyorum
Çok güzel canım hayırlı olsun inşlh, ssğlıkla büyüsünKızlar merhaba. İlk tüp bebek denemem. 7.gün değerim: 122
10.gün değerim : 233.7
12.gün değerim : 360 çıktı . 10 gün sonraya kese görmeye çağırdı. Sizce değerlerim nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?