Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Canım gittim normalde pohtılaşman yok dedi sadece b12 değeri varmış genetik olarak onun yüksekliği pıhtılaşma meyilini artırıyormuş ondan iğne kullanabilirsin bi zararı olmaz dediler ,

Kızlar ikili test için kan verdim bugün ense kalınlığı da 1.05 çıktı normal dedi burun kemiği de görünüyor dedi kanda bir sıkıntı olur mu ki acaba

Merhaba kızlar 23 eylülde dondurulmuş transfer oldum idrar testim pozitif çıktı ilaçlardan dolayı olabilirmi progestan prolutex oksapan estrofem kullanıyorum

Merhaba kızlar 23 eylülde dondurulmuş transfer oldum idrar testim pozitif çıktı ilaçlardan dolayı olabilirmi progestan prolutex oksapan estrofem kullanıyorum
Benim progesteron yüzünden ilk denememde çıkmıştı pozitif ama sadece miratech diye bir Markada çıkmıştı sonra başka markalarla yaptım hiç çıkmadı size de hayırlı olsun kan verin de netleştirin

Canım farklı 2 markayla yaptım evde vardı 2 side pozitif merkezi aradım ilaçlarda hcg yok dedi ama insan inanamıyor hala şoktayım

Evet canım bende öyle biliyorum benimde dondurulmuş olucak Allah’ın izniyle inşallah bizimde ilk denemede tutar

Probleminiz neydi acaba ?
4. Deneme olacaktı yanlış yazmışım görünürde bir problem yoktu aslında bahçecide rahim içinde cd56 hücreleri tespit edildi katil hücrelermiş embriyoya saldırıyormuş onun için serum ve kortizon kullandım ilkinde olmadı ama ikinci de oldu artık nasip ne zamansa o zaman oluyor herhalde çünkü cd56 yı çok problem olarak görmeyen doktorlar da var başka da bir problem yoktu siz de mi bahçeci de tedavi görüyorsunuz

Anladım canım o hücreyi transferden önce göremiyorlarmıymış ben İzmir’de irenbede tedavi görüyorum

Anladım canım o hücreyi transferden önce göremiyorlarmıymış ben İzmir’de irenbede tedavi görüyorum
Onu görmek için rahimden parça alıp incelemeye gönderiyorlar canım sende başarısız denemeler düşükler falan varsa yaptır istersen transferden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…