- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
- #1.321
Çok güzel canım hayırlı olsun inşlh, ssğlıkla büyüsünKızlar merhaba. İlk tüp bebek denemem. 7.gün değerim: 122
10.gün değerim : 233.7
12.gün değerim : 360 çıktı . 10 gün sonraya kese görmeye çağırdı. Sizce değerlerim nasıl ?
Sağol canım Allah razı olsunÇok güzel canım hayırlı olsun inşlh, ssğlıkla büyüsün
Onu görmek için rahimden parça alıp incelemeye gönderiyorlar canım sende başarısız denemeler düşükler falan varsa yaptır istersen transferden önce
Kızlar merhaba. İlk tüp bebek denemem. 7.gün değerim: 122
10.gün değerim : 233.7
12.gün değerim : 360 çıktı . 10 gün sonraya kese görmeye çağırdı. Sizce değerlerim nasıl ?
Canım rahim kalınlığım kaçtı inan bilmiyorum. 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Benimde ilk denememdi. İnşallah Perşembe günü keseyi de görürsem olumlu sonuçlanacak . İnşallah seninde her şey yolunda gider ve olumlu sonuç alırsın .Merhaba canım kaç tane embryo transfer edildi ? Rahim kalınlığın kaçtı transfer günü bende olucam az kaldı çok heyecanlıyım ilk denememiz olacak
Canım rahim kalınlığım kaçtı inan bilmiyorum. 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Benimde ilk denememdi. İnşallah Perşembe günü keseyi de görürsem olumlu sonuçlanacak . İnşallah seninde her şey yolunda gider ve olumlu sonuç alırsın .
Benim tavsiyem transfer sonrası hastanede yatabildigin kadar yat ben 1 buçuk saat yattım. Sonra o günü evde yatarak geçirdim. Ertesi günden itibaren sürekli yatmadım. Kalktım evin icinde hafif hafif yemeğimi de yaptım ortalığı da topladım ama kendimi yormadan. Yavaş yavaş. Örneğin yemeği ocağa koydum geldim biraz yattım , ortalığı topladim geldim biraz yattım. Hatta iğnelerime bile yürüyerek gittim. Kan akışı için hareket etmek çok önemliymis. Asitli içecekler icmedim
Ben 25 yaşındayım doktorum iki embriyo koydu. Ben ananas bir defa yedim. Bol meyve yedim. Kuru yemiş yedim. Perşembe belli olacak canım . Bakalım kaç kese göreceğiz. Asitli içecek içmedim. Yeşillik yemedim. Özellikle maydanoz vs. Bitki çayı içmedim. Kahve içmedim. Halende bu şekilde devam ediyorum.Çok sağol canım bende yatıyım diyorum o gün dinleneyim nasıl beslendin canım ananas falan yiycem nar suyu içicem benim tek embryo olacakmış canım yaştan ötürü iki tane koymuyor senin ikiside tuttumu
Ben 25 yaşındayım doktorum iki embriyo koydu. Ben ananas bir defa yedim. Bol meyve yedim. Kuru yemiş yedim. Perşembe belli olacak canım . Bakalım kaç kese göreceğiz. Asitli içecek içmedim. Yeşillik yemedim. Özellikle maydanoz vs. Bitki çayı içmedim. Kahve içmedim. Halende bu şekilde devam ediyorum.
Yok canım içme artık kafeinden uzak durun diyorlar ya içme bence. Ben bu süreçte sadece bir fincan türk kahvesi içtimBende 25im canım ama tek embryo olcak ben arada bir kahve içtim transfere bu hafta olcak etkilerim acaba
Yok canım içme artık kafeinden uzak durun diyorlar ya içme bence. Ben bu süreçte sadece bir fincan türk kahvesi içtim
Yok canım ondan bişey olmaz. Çayı ben çok sevdiğim için akşamları yemekten sonra iki bardak içiyorum ama açık içiyorum. Normalde demli içerim . Çok abartmamak lazım yani hem koyu içip hem günde 6-7 bardak filan. Mümkün olduğu kadar az tüketin diyorlarAynen canım bende dikkat ettim çok fazla içmedim misafirliğe gittiğimde içtim bir fincan birşey olmaz herlde artık hiç içmem çayıda kahvaltıda içiyorum onuda içmiyim diyorum
gözün aydın canım benim... Sağlıkla kucağına al yavrularını... sen dörtlü test yaptırdın mıKızlar Merhaba kontrol oldum bugün Rabbim çok şükür ense kalınlığında azalmış 4.3 den 1.9 düştü doktor hersey gayet normal dört çok mutluyum inanin cokk
Yok canım ondan bişey olmaz. Çayı ben çok sevdiğim için akşamları yemekten sonra iki bardak içiyorum ama açık içiyorum. Normalde demli içerim . Çok abartmamak lazım yani hem koyu içip hem günde 6-7 bardak filan. Mümkün olduğu kadar az tüketin diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?