Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Yok canım benim hiç hamilelik oluşmadı bir kere aşılamam var ilk defada tüp bebek deniyoruz umarım böyle birşey çıkmaz canım

Merhaba canım kaç tane embryo transfer edildi ? Rahim kalınlığın kaçtı transfer günü bende olucam az kaldı çok heyecanlıyım ilk denememiz olacak

Merhaba canım kaç tane embryo transfer edildi ? Rahim kalınlığın kaçtı transfer günü bende olucam az kaldı çok heyecanlıyım ilk denememiz olacak
Canım rahim kalınlığım kaçtı inan bilmiyorum. 5.gün embriyosu 2 tane transfer edildi. Benimde ilk denememdi. İnşallah Perşembe günü keseyi de görürsem olumlu sonuçlanacak . İnşallah seninde her şey yolunda gider ve olumlu sonuç alırsın .
Benim tavsiyem transfer sonrası hastanede yatabildigin kadar yat ben 1 buçuk saat yattım. Sonra o günü evde yatarak geçirdim. Ertesi günden itibaren sürekli yatmadım. Kalktım evin icinde hafif hafif yemeğimi de yaptım ortalığı da topladım ama kendimi yormadan. Yavaş yavaş. Örneğin yemeği ocağa koydum geldim biraz yattım , ortalığı topladim geldim biraz yattım. Hatta iğnelerime bile yürüyerek gittim. Kan akışı için hareket etmek çok önemliymis. Asitli içecekler icmedim

Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz en yakın zamanda yavrularınızı kucağınıza alırsınız, Kardeşim tüp bebek yaptırdı 14-15 gün oldu. 12.gününde test yaptırdık 320 çıktı, 2 gün sonra 1000 çıktı normal mi sizce? O da uzun zamandır uğraşıyor

Çok sağol canım bende yatıyım diyorum o gün dinleneyim nasıl beslendin canım ananas falan yiycem nar suyu içicem benim tek embryo olacakmış canım yaştan ötürü iki tane koymuyor senin ikiside tuttumu

Çok sağol canım bende yatıyım diyorum o gün dinleneyim nasıl beslendin canım ananas falan yiycem nar suyu içicem benim tek embryo olacakmış canım yaştan ötürü iki tane koymuyor senin ikiside tuttumu
Ben 25 yaşındayım doktorum iki embriyo koydu. Ben ananas bir defa yedim. Bol meyve yedim. Kuru yemiş yedim. Perşembe belli olacak canım . Bakalım kaç kese göreceğiz. Asitli içecek içmedim. Yeşillik yemedim. Özellikle maydanoz vs. Bitki çayı içmedim. Kahve içmedim. Halende bu şekilde devam ediyorum.

Bende 25im canım ama tek embryo olcak ben arada bir kahve içtim transfere bu hafta olcak etkilerim acaba

Aynen canım bende dikkat ettim çok fazla içmedim misafirliğe gittiğimde içtim bir fincan birşey olmaz herlde artık hiç içmem çayıda kahvaltıda içiyorum onuda içmiyim diyorum

Aynen canım bende dikkat ettim çok fazla içmedim misafirliğe gittiğimde içtim bir fincan birşey olmaz herlde artık hiç içmem çayıda kahvaltıda içiyorum onuda içmiyim diyorum
Yok canım ondan bişey olmaz. Çayı ben çok sevdiğim için akşamları yemekten sonra iki bardak içiyorum ama açık içiyorum. Normalde demli içerim . Çok abartmamak lazım yani hem koyu içip hem günde 6-7 bardak filan. Mümkün olduğu kadar az tüketin diyorlar

Kızlar Merhaba kontrol oldum bugün Rabbim çok şükür ense kalınlığında azalmış 4.3 den 1.9 düştü doktor hersey gayet normal dört çok mutluyum inanin cokk
gözün aydın canım benim... Sağlıkla kucağına al yavrularını... sen dörtlü test yaptırdın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…