- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Omega canım icinde folik asit de dahil bir sürü vitamin var. Devlet karşılamıyor. O yüzden ücretli alıyorum. Daha önce kullandığım da 5 mg imişDediğin şeyi bilmiyorum canim. Bana doktorum 5 mg verdi. Sizinkiler kaç mg merak ettim.
Bana doktor ağustosun 15 ini bulur dedi transfer. Çok geç olmaz mı bilemedim. Yani o zamana kadar anca mı kalınlaşacak
Canım idrarda hiç çıkmayada bilir, arkadaşımın hamileliği boyunca idrarda hiç pozitif çıkmadıKan testim pozitif çıktı 22 Temmuz’da 24 Temmuz’da 2 kat artmıştı... bugün idrar testi vardı evde yapıyım dedim negatif çıktı neden acaba içime bi kurt düştü yaa yarın kan testimi yaptırsam
Silik çizgi oluşmuş ama yinede değerim ne kadar arttı diye kan testi yaptırırım belkiCanım idrarda hiç çıkmayada bilir, arkadaşımın hamileliği boyunca idrarda hiç pozitif çıkmadıkocaman oğlu var
Ben de lekelenmeler yasıyorum arada. Yoğunluğu nedir peceteye mi geliyor sadece yoksa daha fazla mi? Coraspirin o kestik biz su an yok gibiKızlar bugun 5+1 kahverengiyle kırmızı arası kanamam var bunu yaşayan var mı
Değiştirir tabi yumurta toplamakta göre hesapla istersenTransfer tarihine göre gebelik hesaplandığında 3 ya da 5 günlük embriyo olması gebelik süresini değiştirir mi ?
Bu sayfaya göre yaptigimda 5+5 cikiyor. https://flo.health/de/werkzeuge/geburtsterminrechner-ivf-kryotransferDeğiştirir tabi yumurta toplamakta göre hesapla istersen
Almancam sıfır ama işaretlerinin alan muhtemelen yumurta toplama tarihi diye düşünüp hesapladım doğru ciktiBu sayfaya göre yaptigimda 5+5 cikiyor. https://flo.health/de/werkzeuge/geburtsterminrechner-ivf-kryotransfer
Aynı gün transfer olmuşuzHerkese merhaba, arkadaşlar benim de trasnferim 24 temmuzda gerçekleşti.Şu an beklemedeyim 4 Ağustos ta kan testi yaptıracağım inşallah güzel haberler alırım.Benim gibi bekleyenler, transferi aynı zamana denk gelenler var mı?
Allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Çok falı ayadasın çok iyi biliyorum.Tup bebekle hamile oldugumu sonra kimyasal gebeligimin oldugunu ogrendim yikildik nasip
Amin insallahh.. Herkese versin Rabbim . Sizlere de kucaginiza almayi sapsaglikli bir gebelik gecirmeyi nasip etsin Rabbim insallah.. Fali ayadasin yazmissiniz onu anlayamadim mazur gorun..Allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Çok falı ayadasın çok iyi biliyorum.
Sen kusura bakma çok yaşadım kimyasalı demiştim ama telefon farklı duzeltmisFa
Amin insallahh.. Herkese versin Rabbim . Sizlere de kucaginiza almayi sapsaglikli bir gebelik gecirmeyi nasip etsin Rabbim insallah.. Fali ayadasin yazmissiniz onu anlayamadim mazur gorun..
Kimyasal neyle alakali peki neden oluyormus ? Elimizden geleni yaptik aslindaSen kusura bakma çok yaşadım kimyasalı demiştim ama telefon farklı duzeltmis
Peçeteye geldi ilk koyu kırmızıyla kahverengi arası sonra günlük ped taktım hafif hafif devam etti günlük pede gelen koyu kahve suluydu sonra pıhtı gibi koyu kahve geldiBen de lekelenmeler yasıyorum arada. Yoğunluğu nedir peceteye mi geliyor sadece yoksa daha fazla mi? Coraspirin o kestik biz su an yok gibi
Benim amh dusuklugu vardı. 5 dusukten sonra ögrendim. Yumurtalar kalitesiz olduğu icin olduğunu düşündüm tabi. İlk tüpte pozitifi gördüm şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor ama bakacağız bu isler nasip ısı biraz daKimyasal neyle alakali peki neden oluyormus ? Elimizden geleni yaptik aslinda
Peçeteye geldi ilk koyu kırmızıyla kahverengi arası sonra günlük ped taktım hafif hafif devam etti günlük pede gelen koyu kahve suluydu sonra pıhtı gibi koyu kahve geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?