Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Bana doktor ağustosun 15 ini bulur dedi transfer. Çok geç olmaz mı bilemedim. Yani o zamana kadar anca mı kalınlaşacak

Benim yumurtalar adetin 15. Günü toplandı. 1 gün döllenme desen 5 gün de embriyo gelişimi sürse adetin 21. Gününe denk geliyor. Hesabı biradan yapabilirsin

Canım idrarda hiç çıkmayada bilir, arkadaşımın hamileliği boyunca idrarda hiç pozitif çıkmadı kocaman oğlu var

Transfer tarihine göre gebelik hesaplandığında 3 ya da 5 günlük embriyo olması gebelik süresini değiştirir mi ?

Eklentiler

• E1A96C9D-001A-4761-9D47-E1E86A663E38.webp
    27 KB · Görüntüleme: 32
  • E0AFCADD-7DC1-44D0-AFC6-F6ABAC28A81A.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 26
Aynı gün transfer olmuşuz Benim test günüm 3 Ağustos

Ben de lekelenmeler yasıyorum arada. Yoğunluğu nedir peceteye mi geliyor sadece yoksa daha fazla mi? Coraspirin o kestik biz su an yok gibi
Peçeteye geldi ilk koyu kırmızıyla kahverengi arası sonra günlük ped taktım hafif hafif devam etti günlük pede gelen koyu kahve suluydu sonra pıhtı gibi koyu kahve geldi

Kimyasal neyle alakali peki neden oluyormus ? Elimizden geleni yaptik aslinda
Benim amh dusuklugu vardı. 5 dusukten sonra ögrendim. Yumurtalar kalitesiz olduğu icin olduğunu düşündüm tabi. İlk tüpte pozitifi gördüm şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor ama bakacağız bu isler nasip ısı biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…