Temmuz ay transferleri ve pozitif sonuçlar ...

Bence merkezi ara ilgilenmezlerse acile git. Hemen beta bakarlar hem de muayene ederler
kendi doktorum yok başka bi doktora muayne oldum şimdi ordan geliyorum keseyi gördük henüz kalp atışı yok. kanama için de doktora normal mi kahverengi kanama lekelenme gibi dedim normal değil düşük tehdidi var dio uyuz uyuz konuştu çok canımı sıktı ya

İyi yapmışsın kontrole gitmekle. Tedavi önerdi mi? İstirahat et mutlaka

Bebeği de görmüş kesede çok iyi. Beta bakmadılar mi tekrar. Progestoron ve beta bakılmalı bu durumda
bakmadı canım keseyi gördü içinde oluşum da var kese normal şuan dedi... ben de sordum beta bakılcak mı diye betaya bakmanın bi anlamı yok şuanda dedi, progynex kullanıcaksın dedi. senin lekelenme ne şekildeydi günlük ped doldurucak kdr mı doktorun normal demiş miydi

Hayır benim peceteye geliyordu sadece. Pes dolduracak kadar olmadığını söylediğimde tutunma kanamasıdır dedi doktor. Ama şiddetlenir ve devam ederse kalçadan progestoron veririm demişti.

Betaya bakmanın niye bir anlamı yok ? Bir sorun olsa değer düşmez mi ?
Başka bir doktora gidip muayene olsan ?

Betaya bakmanın niye bir anlamı yok ? Bir sorun olsa değer düşmez mi ?
Başka bir doktora gidip muayene olsan ?
cumartesi kendi doktoruma muayne olucam canım, sorun yok dedi ultrason bulgusu cok normal dedi ama lekelenme gebelikte her zaman için düşük tehdididir dedi normal diyemem dedi....

İdrar yapmayın şakın. Yanıltıcı olabiliyor
10. Gün olacak yarın, içimden geçiyor ama bilmiyorum yarın da yıl dönümümüz:)ilk kez tüp bebek yaptırıyorum, daha önce kendiliğinden hamile kalmştm, adetime bi iki gün önce hep cıkıyordu idrarda yada adet günümde,yani adetim geçmeden idrarda çıkı yordu,bu tüp bebek de nasıl olue bilemiyorum tabi.

Bir arkadaş 10. Gunde idrarda negatifi gördü ve çok üzüldü. 12. Gün kanda pozitifti. İllaki test yapmak istiyorsanız kan testi yaptırın derim

TUZCALİ ben hiçbirşey his etmiyorum. Sende de öğle miydi? Sadece karın bölgede şişkinlik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…