- 31 Temmuz 2019
- 44
- 27
- 18
- Konu Sahibi Anya Mamedova
-
Hayırlı olsun cok sevindim darısı başımıza:)Ben kese icin gün sayıyorum. 5. Haftaya girdik. 5+5 Temmuz randevum var. Bekliyoruz:)
Bana niye 4 ağustos dediler yahu:)aynı gün transfer olmuşuz :)Aynı durumdayımBenimde gidip kan veresim geliyor bugün. Heyecandan uyuyamamaya başladım yaklaştıkça. Sonu güzel olsun inşallah ya.
Aynen kuzum hiç bir şey hissetmeden gecti. Transferin ilk iki günü falan göğüs hassasiyeti vardı sonradan kayboldu. Pazartesi falan başladı.TUZCALİ ben hiçbirşey his etmiyorum. Sende de öğle miydi? Sadece karın bölgede şişkinlik var.
Ya evde is de yapamıyorum hiç geçmiyor günlerOff daha 5 gün var keseyi gormeye
Ağustos 6off günler geçmiyor bir türlü.
Teşekkür ederim isteyen herkes en kısa zamanda kavuşsun insallahHıı
Hayırlı olsun cok sevindim darısı başımıza:)
Kaçıncı gün transferiydi?Bana niye 4 ağustos dediler yahu:)aynı gün transfer olmuşuz :)
Hakkımızda hayırlısı canım ya.. 3 ağustos 5 ci gün oluyor kan versem mi acaba?Aynen kuzum hiç bir şey hissetmeden gecti. Transferin ilk iki günü falan göğüs hassasiyeti vardı sonradan kayboldu. Pazartesi falan başladı.
Ya evde is de yapamıyorum hiç geçmiyor günlernasıl geçer bilmiyorum. Haftasonu gelse bir an önce daha hızlı geçiyor haftasonu
5. Gün çok erken değil mi ya. Bence gerek yok 8. Günden önce şakın vermeHakkımızda hayırlısı canım ya.. 3 ağustos 5 ci gün oluyor kan versem mi acaba?
Benim tedavi süreci beş ay sürdü ya,genetikler histeroskopiler falan fln uzadı.dondurulmuş embriyo transfer edildi bana.5. Gün embriyosu sanırımKaçıncı gün transferiydi?
Bende 5.gün donmuş embriyo transferi oldum 24 temmuz. Test tarihim 3 Ağustos yazmışlar. Bence sende o gün baktırabilirsin beşinci günseBenim tedavi süreci beş ay sürdü ya,genetikler histeroskopiler falan fln uzadı.dondurulmuş embriyo transfer edildi bana.5. Gün embriyosu sanırım
Tamam canım öğle yaparım. çok üşüyorum5. Gün çok erken değil mi ya. Bence gerek yok 8. Günden önce şakın verme
Erken sonra istediğin gibi çıkmaz sıkıntı yaşarsın. 10. günü beklesen iyi olur.Hakkımızda hayırlısı canım ya.. 3 ağustos 5 ci gün oluyor kan versem mi acaba?
iyi yapmışsın bol bol dinlen. Ve sabret test günün ne zaman seninTamam canım öğle yaparım. çok üşüyorumişte klimayı kapattırdım))) sürekli oturuyorum ve ayaklarımın altına küçük sandalya koyuyorum..
Allah'ın izniyle 10 ağustosiyi yapmışsın bol bol dinlen. Ve sabret test günün ne zaman senin
Doğrudur can. BekleyelimErken sonra istediğin gibi çıkmaz sıkıntı yaşarsın. 10. günü beklesen iyi olur.
Çok heyecanlı ya:)şu an aynıyız valla, birbirimize destek oluruz burda.tedaviyi nerde oldunuz acaba? İstanbul mu?Bende 5.gün donmuş embriyo transferi oldum 24 temmuz. Test tarihim 3 Ağustos yazmışlar. Bence sende o gün baktırabilirsin beşinci günse
Masallah degerleriniz ikiz gibi Allah tamamina erdirsin insSagol canım hepimiz inş 5.gun embriyosu 4 temmuz transfer tarihim 10.gun degerim 346 12.gun degerim 881 çıktı doktorum 10 gun snra ultrason onerdi yarın gtcem ama korkuyorum ya keseyi gormezsem diye
Muhtemelen ikiz Allah tamamina erdirsin ins16 temmuz 5.gun embriyo transferi m oldu 8. İdrarda 9. Gün betahcg 397 rabbim herkese nasip etsin..
Ben hashimotoyum daha once bebekelrimi kaybettim 2.5un altina dusmeli tsh inay tsh benim de kabusum ya... benim de transfer öncesi bakıldı 1,77 çıktı fayet iyi dedi doktor, sonra transferden 12 gün sonra pozitifi alınca tekrar baktırdım 5,22 çıkmış canım ya... ödüm koptu hemen endokrine koştum sadece 12 günde nası bu kdr fırlar diye... ilaç dozunu artırdık şimdi 3e falan düştü ama yine yüksek gidiyo inş düzene girer benimki de. haşimatoyum ben
Tsk cnm ama ikiz degil tek kese gorundu ultrasonda bi de kalp atılşını duysam tam rahatlıcamMasallah degerleriniz ikiz gibi Allah tamamina erdirsin ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?