Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

üçüz hamileydi arkadaşım. üçüz hamileler topiğinde tanıştım. telefonunu bile almıştım. doğumu yakın diye. dün akşam doğum yaptı. bebişinin biri öldü. biri de ameliyat geçirdi. çok üzüldüm. gece uyuyamadım. bugünde stres yaptım. kimse de gelmedi topiğe... arkadaş aradım sohbet edecek...

sen nasılsın.

sagol canım seninde mübarek bütün arkadaşlarımıza hayırlı cumalar kayra..

Allah kimsenin başına vermesin.... ultrasona ne zaman gireceksin...

valla ben 25de gircem ama beklemek çok zor insan bu süreçte iyi bişey düşünmeye korkuyor çünkü sonradan hayal kırıklıgına ugramak istemiyosun.şu keseyle kap atışını hayırlısıyla bi duysam dünyalar benim olcak.bide bişey sorcam arkadaşlar mikroenjeksiyon yaptırıpda boş gebelik geçireb var mı.bildigim kadarıyla sperm ve yumurta kalitesinin düşük olanlarda oluyomuş ee bizde hep 1.kalite koyuyolar. işte bende kendimi böyle avutuyorum..

bisey sorcam ya...simdi ben muayne oldum ya...doktor zaten gec geldi...bugün son günüydü...ilk defa gittim o doktora...hemen bakti...bebisimi gördü...sonra tamam dedi...herneyse sonra dedimki 3 tane transfer etmislerdi...öylemi dedi...belki gizlenmistir bitanesi dedi....ama devam bakmadi...öbürü 1 hafta sonra belli olur dedi...

hiram sende nasildi...zaten doktor karnimdan bakti.....

cnm bhcg değerlerin önemli benim 2 katı yerine hep 3 4 katı arttı birde ilk 2 muayenede vajinalde bile tekti sonradan 3. muayenede dopler usgden görüldü 2. kese yani belli olmuyor benim iki bebek arasında 5 günlük fark var

ya kızlar nerdesiniz ya...nzmyhn. amanda.mihriban.momi.ilayda.amerikalı.. terk edildi topik birden yaaa. başka topikmi açtınız ne bilem...

Ben burdayimmm,arada bakiyorum kimse yazmiyorrr :)))..

Neyse benden haberler soyle :

5 gundur mide bulantilarim baya azalmisti bel kasik agrilarim azalmisti,beni bi korku sardi tabi,acaba birseyler yolunda degilmi diye.. Neyseki ultrason gunumde yakindi..
dun ultrasona girdik,ALLAHA sukur hersey yolundaymis.. Bebegim acaipp buyumus,kollar bacaklar belliydi kalbide atiyordu beni muayne eden doktora demistim endiseliyim korkuyorum kaybetmekten diye,sagolsun oda beni baya telkin etti.. Hersey cok yolunda,artik lutfen hamileliginin tadini cikar ve dusuk yapicam korkusuyla gecirme bu guzel donemi,bebegin rahmin hersey cok yolunda dedi.Belirtilerin azalmasi normal 10 haftadsa dedi... Cok sevindimm... Rabbimm bu guzel duygulari tum isteyenlere yasatsin insallah... Bizlerede sag saglim kucagimiza almayi nasip etttsin insallah..

Sen nasilsin kayra ?? ne var ne yok hamilelik nasil gceciyor ??

selamünaleyküm kızlar..................
gelemedim mi desem gelmek istemedim mi desem....ne desem bilemiyorum.......galiba şu aralar ufak bir debresyon halindeyim......atlatıcam inşaallah...........sanki imtihanım sıkılaştı gibi.......ama ben niye bu halde oldugumu biliyorum.......elhamdülillah ilacımıda biliyorum.......uygulamak için daha vakit ertelemezsem inşaallah geçicek.......
hepinizden dua bekliyorum.....lütfen benim için bi kez daha dua ediverin.................

kayracım seybayın üçüzlerini diyorsun herhalde........gerçekten çok ama çok üzüldüm bende.....ben aslında üçüz topigindeki herkesi tanıyorum....hikayelerini hep takip ediyorum...sanki onlarla birlikte bende hamileymişim gibi okuyup duruyorum...ama hiç bir zaman yazmadım.....yazamadım.............
benim orda ne işim var...onlar kim ben kim diye.....

benim orda ne işim var...onlar kim ben kim diye.....

ben bu sözü bir yerden hatırlıyorum.....seninle ilk tanıştığımızda bu sözüne yazmıştım ilk ceabımı. memoriale gitmiştin. onlar kim ben kim diyordun. ben kapalıyım diyordun. bak dediğin gibi olmadı. şimdiki durumuna gelince ...... sen bunu biliyorsunki bu imtihan..... nasıl bir imtihan diyecek birisi değilsin. bak seybayın imtihanına onun yerinde olmak istermiydin. bir bebeğide amelliyattan çıktı. durumu net değil....

şimdi biliyorum ki bu topikteki pozitiflere imreniyorsun. ama biz kimizki. neyin sahibiyiz. herşeyin sahib var biz emanetçiyiz. alıverir mazallah. elimizdekileri...karnımızdakileride büyütüp beslediklerimizde itiraz edecek gücümüz mü var haşa........bak 6 yaşına geldi kızım rabbim uzun hayırlı ömür versin. gücüm yeter mi onun başına hiç bişey getirmemeye...

kul için denmez bu söz ben kimim diye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…