kayracım seybayın üçüzlerini diyorsun herhalde........gerçekten çok ama çok üzüldüm bende.....ben aslında üçüz topigindeki herkesi tanıyorum....hikayelerini hep takip ediyorum...sanki onlarla birlikte bende hamileymişim gibi okuyup duruyorum...ama hiç bir zaman yazmadım.....yazamadım.............
benim orda ne işim var...onlar kim ben kim diye.....
selam kızlar
yazmasamda pek gelip okuyorum arada. ama hep dediğim gibi iki haftadır işlerim çok yoğundu. arada okuyup sizlerden hableri alıp gidiyordum. iyiyim çok şükür. negatif sonucu çoktan atlattım. bundan sonrası için neler yapacağız rabbim ne gösterecek diye bekliyorum.
dualarımı ediyorum her akşam abdest alıp oturup okuyorum. meryem suresi duymuşsunuzdur belki. diğer kıymetli sureleri de okuyorum rabbim kuran hürmetine gönderir inşallah evladımızı.
nzmyhn niye bu kadar ümitsiz bu kadar karamsarsın. kızlar haklı boş yere üzüp yıpratıyorsun kendini. hadi ama artık. senin gibi inançlı güçlü bir insanın bu kadar kendini salması normal değil yakışmıyor sana. hayatta herşey bizler için. önce elimizden geleni yapalım geresi tevekkül. bırakacağız rabbime o en hayırlısını verecek inşallah.
kafam çok karışık kızlar. bir tanesi ikiye bölünmüş. tek yumurta ikizi. işte o ikizleri doktorumuz redüksiyon yapalım. yani öldürelim diyor. aksi takdirde bu doğum mucizze olur diyor. bende bu gebeliği takip edemem diyor. doktorumuz prof. üniversitede eğer o bakmazsa kimse bakmaz. eskişehir küçük yer. küvez sorunu erken doğum zor diyor. ben bugün gördüm onlar kollarını bacaklarını oynatıyorlar. söylesenize nasıl kıyayım. sizi istemiyorum. diğer ikisini istiyorum nasıl diyeyim.....rabbim sen verdin ama ben istememmi diyeyim.
ufffff kayram uffff.............ilk söylediginde sevinmiştim ama şimdi sevinemiyorum......
üçüzken dördüz.....senin dedigin gibi hepsi ayrı ayrı bir can bir ruh......nasıl kıylır......bence en iyi yol ve hep iyi yol istihare......
kafam çok karışık kızlar. bir tanesi ikiye bölünmüş. tek yumurta ikizi. işte o ikizleri doktorumuz redüksiyon yapalım. yani öldürelim diyor. aksi takdirde bu doğum mucizze olur diyor. bende bu gebeliği takip edemem diyor. doktorumuz prof. üniversitede eğer o bakmazsa kimse bakmaz. eskişehir küçük yer. küvez sorunu erken doğum zor diyor. ben bugün gördüm onlar kollarını bacaklarını oynatıyorlar. söylesenize nasıl kıyayım. sizi istemiyorum. diğer ikisini istiyorum nasıl diyeyim.....rabbim sen verdin ama ben istememmi diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?