Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

5 eylüle kadar sürem var. bekleyeceğim bakalım. mevla neyler........inşallah neylerse güzel eyler....heleki 5 eylül ultrasonunda daha büyümş olcaklar.. hiç kıyamam çünkü. kuzzum arkadaşımızın 4 üz oldu. sıkma canını bişey olmaz diyor.

Kayracım endişelerinde çok haklısın canım..İnşallah rabbim sana en hayırlı yolu göstersin, Allahım seni bu sınavdan hayırla ve kolaylıkla çıkarsın ..miniklerinle beraber inşallah...

kayracım cnm benim Allah yardımcımız olsun belki kendiliğinden o sonradan gelen ikizler gider çok zor bi durum gerçekten sürekli dua ediyorum senin için inş Rabbim bi çıkış yolu gösterir

canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok zor bir karar rabbim yardımcın olsun sana en hayırlı kararı vermende bitanem inşallah arkadaşların dediği gibi eşinle çok iyi düşünüp taşının bitanem :uhm::a015:

Kayraaaaa coook zor bi karar bu yyaaa.. oooff yaaaaa, ama bildigim kadariyla 11 haftaya kadar zaman oluyormus,insallah senin birsey yapmana gerek kalmazzz,bunu soylemek bile kotu yani canice geliyor hani kendiliginden dussun demek.. Ama gel gorki 4 tanede cokk asiri riskli diyorlar.. Hakkinda hayirlisi olsun insallah.. Allah dogru karari vermende yardimci olsun insallah..

mihribancım ben allahtan gelene razıyım.... onların ölüm iğnesini vurun demek bana canice geliyor.rabbim verdi ondan gelene razıyım. hayırlısı neyse o olsun diyorum....

kayracım....ben tek yatayım dersen yatayım ama 7 kişi olması gerkiyor...........7 kişi aynı gece yatacagız.....ben 2 kişi bulurum ama........topikteki kızlardan ses çıkmadı.............4-5 kişi daha olsa......

Kayracım Allah yardımcın olsun canım. duyunca çok şaşırdım ne düşüneceğimi bilemedim. kendimi senin yerine koyuyorum ve düşünüyorumki kıyamazdım bende. ama senin sağlığın da tehlike altında olursa önce onu düşünmen gerekiyor. herşeyden önce bi kızın var. dualarım seninle arkadaşım hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Rabbim yardımcın olsun.

Canım arkadaşlarım hepinize salam olsun...
Çarşamba günü ani bir kararla yıllık izne çıktım (eşim öyle istedi). Bu süre içinde sizlere yazamadım. Yokluğumda beni soran tüm arkadaşlara sevgiler sunuyorum. Bu arada geçmişe bir göz attım.
Kayracığım Allah yardımcın olsun canım "Rabbim hakkında ne hayırlısı ise onu nasip etsin" bizlere taşıyamayacağımız sorumluluklar yüklemesin Yüce Alllah'ım. Her canlı yazgısıyla geliyor biz buna inanıyoruz...
Nzmyhn sana anlamakla birlikte birazda kızıyorum. Evet çok zor, sağlıklı düşünemiyor insan bulunda farkındayım ama çok salıyorsun kendini... Yapma böyle hem kendini hem eşini hemde bizleri üzme... Kendine biraz zaman ver ve sonra yola devam...
Hiram canım hiç canını sıkma beterin beteri var Rabbim o küçücük masuma dayanma gücü verir inşallah ve sende hayalini kurduğun ikiz bebeğe sağlıkla kavuşursun arkadaşım.
Momiciğim senin olaylara bu denli olgun yaklaşımına bir kez daha hayran kaldım. Benim gözümde çok güçlü bir insansın ınşallah Hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim sana...

Bu arada arkadaşlar bugün ilk kez muayeneye gideceğim. Nasıl heyecanlıyım anlatamam. Biraz da korkuyorum açıkcası... ınşallah hayırlı haberler alırım bana dua edin, sizin duaları beni çok rahatlatıyor, Allah hepimizden razı olsun......

Kiz nerelerdesin sen bir kayboldun pir kayboldun valla :) Iyi masallah senin bebisde baya buyumuss 8 haftalik olmussun..
Canim o korkulari bende hep yasiyorum her ultrasona gidecegim zaman hep acaba hersey yolundami diye bi kaygiyla gidiyorum. Insan zor buldugu zaman daha kaygili oluyor haliyle,gecen doktorum bana cok kizdi bu konuyla ilgili. Yeterr artik tadini cikar hamileliginin bu kaygilari birak,hersey yolunda dedi.. Insallah guzel haberler alirsin canim,bizleride haberdar et, teyzoslarindan ayri birakma yegenimizi,arada takil buralara

mihribancım ben allahtan gelene razıyım.... onların ölüm iğnesini vurun demek bana canice geliyor.rabbim verdi ondan gelene razıyım. hayırlısı neyse o olsun diyorum....

HELAL olsun kiz sana,eger Rabbim verdiyse vardir bundada bir hayr.. Ve sonucta bir cana kiyiliyor yaaa senağlama Helede bizim gibiler icin,hem okadar tedavi gor cocuk olsun diye,sonrada Allah verince yok bu kadar riskli rabbim istemem bu kadarini deyip aldirmak banada cok nankorce ve canice geliyor.. Bilmiyorum belkide yanlis dusunuyorum. Rabbim hakkinda en hayirlisini versin,insallahhh.. Dun esimede bahsettim senden boyle boyle once 3 sonrada 4 tane olmuslar filan diye,oda diyor ne guzel iste o istemis 1 tane Allah vermis 4 tane,hepsi bi defada olur ne guzel diyor :))) Ustelik senin kizada 4 tane birden kardes geliyorrr dusunsene evin nasil senlenecek insallah..

Kayra dorduz bebekleri olan,topik varsa oralara gir bi konus onlarlada neler yasamislar nasil gecmis hamilelikleri ne gibi riskleri olmus falan diye biraz bilgilenirsin...

ALLAH yardımcın olsun inş. arkadaşım zor bir durum ama bunda da var bir hayır BU bir sınav zaten senin düşüncelerine katılmamak elde değil nasıl kıyılır ki bir cana

amandacım hoşgeldin. mihriban haklı sıkma artık kendini tadını çıkart hamileliğin. :CüvCüv::CüvCüv: bak hasta oldun çalıştın ama seninleydi hep yavrun o yüzden bundan sonra için rahat etsin. ama inşallah doktorun da güzel şeyler söylerde onunla da için biraz daha rahatlar.
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz. :1hug:

amandacım hadi hayırlı olsun bebişinle ilk buluşman..........inşaallah dogumunu ve kucagına aldıgın günleride görücez..........tabi bütün hamişlerimizin.....ilk önce mihribanımızın...sonra kayra sonra hiram-burge sonra amanda sonra listemizdeki hamişler sonra eylül...............

Aminn insallah canim,dua edin. birbirimiz icin dualarimizi eksik etmeyelim.. :1hug:

Yaaaa kızlar mütişsiniz, size ne desem az gelir... ıyiki varsınız ve iyiki Rabbim sizinle buluşturdu beni...
Bak şimdi çok duygulandım yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…