kızlar hepinize merhabalar....
bende sizlerin arasındayım uzun zamandır hepinizi tek tek takip ediyorum.ama sizlerin dualarının arasında göremiyorum kendimi nedense. bende sizler gibi bu yolda uğraş veren bir arkadaşınızım ...kimin nasıl duası kabul olacağı belli olmaz onun için dualarımız hepimiz için olsun orada arkadaşların isimlerini tek tek sayıyorsunuz bende orada olmak istiyorum banada dua edin lütfen......
bütün güzellikler sizinle olsun canlarım.....
canım sevindim bebeğini gördüğüne o minik kalbin öyle güzel attığına. inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı ve bir ömür acısını görmeden beraber olmayı nasip etsin.
Günaydın arkadaşlar,
Dün bebişimi ilk kez gördüm o kadar minik ki daha 1cm bile değil. Ama yüce Rabbimin kudreti işte o minicik bedende öyle güzel atan bir kalp sesi duydumki şuana kadar duyduğum en güzel sesti. Bebişimin kalbi öyle hızlı ve güzel atıyorduki kelimelerle anlatılamıyor... Allahım tüm anne olmak isteyenlerede bu güzelliği yaşamalarını nasip et, sen bizleri anne olmak lütfündan mahrum etme....
Doktor ve ultrason hesabı ile benim hesabım (sat'a göre) sadece 2 gün oynuyor buda beni çok sevindirdi. Yani bana göre bugün 7+2 haftalık , ultrasona göre 7+0 haftalık gebeyim.
merhabalar arkadaslar,ben sayfa ılk acıldıgında bır adımı yazdım bır daha da yazamadım.hem ısler yogundu hem mısafırler vardı evde hemde tedavım 1 ay ertelenmıstı.sonuc olarak yazdıklarınızı hep takıp ettım.bebıs haberlerıne sevındım,olmayanlara uzuldum, dualar ettım.farketmesenızde yanınızdaydım yanı.allah kımsenın kucagını bos bırakmasın,hepımıze saglıklı sıhhatlı bebısler versın.benım durumum su;20/08/2009 yanı persembe kan testı gunum ama bu sabah bı yaramazlık yapıp ıdrar testı yaptım,dayanamadım napiim?sonuc pozitifti.ne diyorsunuz hamılemıyım ben sımdı?ınanamıyorum da.
Günaydın arkadaşlar,
Dün bebişimi ilk kez gördüm o kadar minik ki daha 1cm bile değil. Ama yüce Rabbimin kudreti işte o minicik bedende öyle güzel atan bir kalp sesi duydumki şuana kadar duyduğum en güzel sesti. Bebişimin kalbi öyle hızlı ve güzel atıyorduki kelimelerle anlatılamıyor... Allahım tüm anne olmak isteyenlerede bu güzelliği yaşamalarını nasip et, sen bizleri anne olmak lütfündan mahrum etme....
Doktor ve ultrason hesabı ile benim hesabım (sat'a göre) sadece 2 gün oynuyor buda beni çok sevindirdi. Yani bana göre bugün 7+2 haftalık , ultrasona göre 7+0 haftalık gebeyim.
merhabalar arkadaslar,ben sayfa ılk acıldıgında bır adımı yazdım bır daha da yazamadım.hem ısler yogundu hem mısafırler vardı evde hemde tedavım 1 ay ertelenmıstı.sonuc olarak yazdıklarınızı hep takıp ettım.bebıs haberlerıne sevındım,olmayanlara uzuldum, dualar ettım.farketmesenızde yanınızdaydım yanı.allah kımsenın kucagını bos bırakmasın,hepımıze saglıklı sıhhatlı bebısler versın.benım durumum su;20/08/2009 yanı persembe kan testı gunum ama bu sabah bı yaramazlık yapıp ıdrar testı yaptım,dayanamadım napiim?sonuc pozitifti.ne diyorsunuz hamılemıyım ben sımdı?ınanamıyorum da.
çok teşekkür ederim inşallah.kliniği aradım şimdi,gebelik testi pozitifse yanılma oranı çok fazla yoktur ama siz yine bir kanda baktırın,idrarda çıktıysa kanda da çıkar dedi hemşire yarın baktıracağım kanda da.inş allah hepimizin yüzüne güler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?