Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

hele şükür siteye girebildim..............2 gündür girsemde açmadı sayfaları.........deli etti ya...........
Kızlar çok geç olmuş........yarın yazarım inşaallah............rabbime emanet olun...........

cnm benım slm nasılsın neler yaptın tekrar denemeyı duşunuyormusun tup bebek ayrıca umut tup bebek hastanesınde neden duşunmuyorsun cok ucuz ayrıca ben tek yumurtayıle ve tuplerım tıkalı oldugu halde 11 tane yumurta toplamışlardı enver bey bence ıyı bır dr gıt goruş derım

eylül canım.............nasıl bir haber bu.............ahhhh canım Rabbim sabrını artırsın..................sana bu acıyı azaltacak taze baharlar göndersin inşaallah.........

hayır canım tekrar düşünmüyorum............istesemde düşünemem zaten............borçları öde tekrar para biriktir ooooo................nasip.... mevla görelim neyler...........neylerse güzel eyler..........bir bakarsın birden tedaviye gider olmuşum............şuan hiç bişey diyemem........:a015:

kayracım nasılsın.................bir haber ver...............seni merak ediyorum..........iyisin demi inşaallah..........

mihribanım tefriciyeye degil ama surelere ben katılıurum.....sen liste yap halledelim........

kızlar digerleri nerelerdeler......................sonbahar galiba bizim topigin yapraklarınıda döktü..............

iyice sessizleşti buralar.................................benden size bir parça geliyo.....................veeeeee
tutun kollarımdan düşerim şimdi YALNIZIM DOSTLARIM YALNIZIM YALNIZ:roflol::roflol::roflol:

eylulcum allah sabrını dayanma kolaylığını versin canım.... söyleyecek birşey yok malesef. boğazına taklıyor herşey insanın....

rabbim sana bu acıyı unutturacak sağlıklı kusursuz evladını gönderir tez zamanda inşallah....

kayracım geçmiş olsun canım sende doktorun sözünü dinle o zaman öyle çok yorma kendini de bebeklerini de kendini boşuna riske atma hiç.

dikkat et kendine aman haa....

sağolasın momi cim......... yatıyorum artık evdeyim.eşim bir daha dışarı bile çıkarmayayım diye. kızımın bayramlığından tutta bebeklerin kıyafetlerini biberonlarına varıncaya kadar alışverişi yaptırdı... onları ben olmazsam alamaz diye.... artık ev erzağı içinde liste yaparsın ben alırım dedi. sadece doktordan doktora dışarı çıkıcam oda zaten arabamızla gidiyorum.... artık evdeyim yaniii.. evdede iş yapmıyorum arada annem geliyor eşimde ev temizliğini yapıyor......

iyi iyi ne güzel bak düzeni kurmuşsunuz. bebekler gelince nasıl olsa başını kaşıyacak vaktin olmayacak o yüzden bugünlerin tadını keyfini çıkart bence. kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar, ben geldim sizleri çok özledim,1 haftadır sizlerle paylaşımda bulunamamak çok zor oldu.hepinizde iyisiniz inşallah.
3 tane embriyo transfer edildi ikisinin kalitesi iyi diğeri biraz düşüktü.
bu transferim de çok heyecanlıydım görseydiniz titriyordum heyecandan niye öyle oldum bilmiyorum.
bugün tranferimin 9. günündeyim perşembe günü büyük gün!!! bi garip hallerdeyim ne düşüneceğimi bilemiyorum. hep olumlu düşünmeye çalışyorum ama olmuyor bazende içime bi kurt düşüyor ne yalan söyleyim. dün dayanamadım idrar testi yaptım hataydı biliyorum ama içimde kalmasın diye yaptım negatif çıktı. 8. günde çıkarmıki..bazıları 2. çizgide hafif pembelik felan çıkıyo diyolarya ondan denemek istedim. ama pembe çizgiyi göremedim. üzülmedim desem yalan söylemiş olurum. ama bugün takmıyorum yalnız karnımda şişlik ve ağrı var anlamadığım. transferimden 1 gün sonra başladı bu şişlik dün ve bugün daha fazlaydı. neyse perşembe gününe belli olacak herşey. hayırlısı artık..

kayracım çok geçmiş olsun canım. aman dikkat edesin yat dinlen .doktorun dediği gibi seninki ikiz gebelik tek gebelik gibi olmaz yorma kendini.Rabbim korusun meleklerini...

eylülüm çok üzüldüm gerçekten rabbim sabrını artırsın. bizler ne desek boş ama acını canı gönülden paylaşıyoruz.

allahım ellerimizi boş çevirmeyecek inşallah

Kızlar hepinize selam malesef iyi haber veremiycem çok kötüyüm suyum geldi malesef 1 haftadır yoğun bakımdayım bebeklerim yaşıyor ama suları çok azmış doktor yatacaksın dedi Allaha kalmış tamamen ama umut vermedi yaşadıkları kadar durcaklarmış nolur dua edin bize Allah kimseye vermesin kollarım paramparça oldu serumdan ilaçtan ama olmadı .....

Gelincik hayirli haberleirni alacagiz insaallah canim.. Sabret ,idrar testinede kafayi takma.. belli olmuyor cunki.Hadi hayirlisi..

Hiram..... Canim ne diyorsun sen yaa, cok uzuldumm inanki nasil oldu,kontrollerde filan dikkat cekmedimi boyle bi durum olabilecegi bilinemedimi.. ooof Rabbim iyilik versin insallah birsey olmaz canim yaaa.. Allahimm yavrularinizi size bagislasin ,sabret insallah birsey olmaz canim.Dualarimiz seninle insallah Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip eder vakti zamaninda..

Cok uzuluyorum kizlar boyle haberlere ne olur kendinize iyi bakin.. Allahim hepinizinde iyiiligini versin insallah..

canım geçmiş olsun...... dikkat etkendine..bol bol su iç..... günde 3 litre iç......................... nolur sabır ve dua.....................

Kayra canım nasılsın...inşallah bir yaramazlık yoktur...kendine çok iyi bak havalar da çok soğuk olmaya başladı..birde grip..aman dikkat et...tüm arkadaşlar hepinizde kendinize çok iyi bakın....

Gelincik sakın erkenden yaptığın bu teste kafayı takma.. inşallah perşembe günü bize güzel haberler vereceksin...

Hiram arkadaşım inşallah hayırlısıyla bu durumu atlatacaksın...bebişlerine kavuşacaksın ...kendini çok üzme sabırlı olmaya çalış emin olki bebişlerin hep seninle olacak...

kızlar tedavide olanlara bol şanslar diliyorum rabbim emeklerimizi inşallah boşa çıkarmaz hamişlerimizede hayırlısıyla yavrularını kucaklarına almayı diliyorum ...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

canımmmm ne oldu öyle yaa... strese girdin ondanmı oldu acaba.. inan ne zamandır aklımdasında ders saatlerini bilmediğim için arayamıyorum.. yarın ararım inşallah senii.. Allahım ne olur bişey olmasınnn(

Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Cumadan bu yana yazamadım sizlere.Yerime yeni arkadaş aldılar onu yetiştirmeye odaklandım. Birde o yanımdayken rahat giremiyorum.Gerçi bu zaman zarfında pek güzel haberler okumadım maalesef.
Eylülcüğüm çok üzüldüm Rabbim sabır versin.
Hiram kendine ne olur dikkat et,
Kızlar atladığım varsa şimdiden özür diliyorum. Bu aralar yoğun olduğum için yazmıyorum ve iyi takip edemiyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…