hele şükür siteye girebildim..............2 gündür girsemde açmadı sayfaları.........deli etti ya...........
Kızlar çok geç olmuş........yarın yazarım inşaallah............rabbime emanet olun...........
cnm benım slm nasılsın neler yaptın tekrar denemeyı duşunuyormusun tup bebek ayrıca umut tup bebek hastanesınde neden duşunmuyorsun cok ucuz ayrıca ben tek yumurtayıle ve tuplerım tıkalı oldugu halde 11 tane yumurta toplamışlardı enver bey bence ıyı bır dr gıt goruş derım
Kızlar herkese slm....size kötü hbrim varrrr..çok üzgünüm bebegimi kaybetdim.hatırlarsanız en son ense kalınlıgından bahsetmiştim bi kaç gün sonra dr gittik. Bebegim ölmüştü.yıkıldım.allah sizin çocuklarınızı size bagışlasın....ben çok üzgünüm.bebegim 13.5 haftalıkdı....neyse kendinize iyi bakın arkadaşlar.
bende rahatsızım... o nedenle giremiyorum..... arada bir bakıyorum.... doktora gidp geliyorum.... bacaklarım ağrıyor... karnım taş gibi oluyor..sürekli kramplar giriyor.... ayağa kalkamıyorum.... doktorum burada değil...onun yerine poliklinikte bakıyolar...sebebinide tam sölemiyorlar.. doktorum gelene kadar yatacakmışım.. servikalim mi incelmiş nolmuş...hiç anlmadım... öğrenince sizede sölerim....allaha emanet olun..
bulutcum geçmiş olsun canım.....allah acil şifalar versin inşallah..
Kızlar herkese slm....size kötü hbrim varrrr..çok üzgünüm bebegimi kaybetdim.hatırlarsanız en son ense kalınlıgından bahsetmiştim bi kaç gün sonra dr gittik. Bebegim ölmüştü.yıkıldım.allah sizin çocuklarınızı size bagışlasın....ben çok üzgünüm.bebegim 13.5 haftalıkdı....neyse kendinize iyi bakın arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar, ben geldim sizleri çok özledim,1 haftadır sizlerle paylaşımda bulunamamak çok zor oldu.hepinizde iyisiniz inşallah.
3 tane embriyo transfer edildi ikisinin kalitesi iyi diğeri biraz düşüktü.
bu transferim de çok heyecanlıydım görseydiniz titriyordum heyecandan niye öyle oldum bilmiyorum.
bugün tranferimin 9. günündeyim perşembe günü büyük gün!!! bi garip hallerdeyim ne düşüneceğimi bilemiyorum. hep olumlu düşünmeye çalışyorum ama olmuyor bazende içime bi kurt düşüyor ne yalan söyleyim. dün dayanamadım idrar testi yaptım hataydı biliyorum ama içimde kalmasın diye yaptım negatif çıktı. 8. günde çıkarmıki..bazıları 2. çizgide hafif pembelik felan çıkıyo diyolarya ondan denemek istedim. ama pembe çizgiyi göremedim. üzülmedim desem yalan söylemiş olurum. ama bugün takmıyorum yalnız karnımda şişlik ve ağrı var anlamadığım. transferimden 1 gün sonra başladı bu şişlik dün ve bugün daha fazlaydı. neyse perşembe gününe belli olacak herşey. hayırlısı artık..
Kızlar hepinize selam malesef iyi haber veremiycem çok kötüyüm suyum geldi malesef 1 haftadır yoğun bakımdayım bebeklerim yaşıyor ama suları çok azmış doktor yatacaksın dedi Allaha kalmış tamamen ama umut vermedi yaşadıkları kadar durcaklarmış nolur dua edin bize Allah kimseye vermesin kollarım paramparça oldu serumdan ilaçtan ama olmadı .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?