arkadaşlar nerelerdesiniz kimsecikler yok....kızlar farkındaysanız 5 gündür yokkum...babam mide kanaması geçirdi..annemlerdeydim..çok şükür şuan iyi...rabbim kimseleri hastalıklarlave olumsuz şeylerle sınamasın..sağlık çok önemli..insan biran her şeyi unutuyor...insanlar hastalandıkları zaman sağlıklarının kıymetini anlıyor...rabbim herkese öncelikle sağlık ve mutluluk versin....
arkadaşlar nerelerdesiniz kimsecikler yok....kızlar farkındaysanız 5 gündür yokkum...babam mide kanaması geçirdi..annemlerdeydim..çok şükür şuan iyi...rabbim kimseleri hastalıklarlave olumsuz şeylerle sınamasın..sağlık çok önemli..insan biran her şeyi unutuyor...insanlar hastalandıkları zaman sağlıklarının kıymetini anlıyor...rabbim herkese öncelikle sağlık ve mutluluk versin....
bende rahatsızım... o nedenle giremiyorum..... arada bir bakıyorum.... doktora gidp geliyorum.... bacaklarım ağrıyor... karnım taş gibi oluyor..sürekli kramplar giriyor.... ayağa kalkamıyorum.... doktorum burada değil...onun yerine poliklinikte bakıyolar...sebebinide tam sölemiyorlar.. doktorum gelene kadar yatacakmışım.. servikalim mi incelmiş nolmuş...hiç anlmadım... öğrenince sizede sölerim....allaha emanet olun....
saolasın amandacım doktorum cumartesi geliyor... eğer çok sorun olursa zaten asistanları ilgilenecek..su veye kan gelirse.... iş yapmıyorum... yatıyorum genelde..
bende rahatsızım... o nedenle giremiyorum..... arada bir bakıyorum.... doktora gidp geliyorum.... bacaklarım ağrıyor... karnım taş gibi oluyor..sürekli kramplar giriyor.... ayağa kalkamıyorum.... doktorum burada değil...onun yerine poliklinikte bakıyolar...sebebinide tam sölemiyorlar.. doktorum gelene kadar yatacakmışım.. servikalim mi incelmiş nolmuş...hiç anlmadım... öğrenince sizede sölerim....allaha emanet olun..
bulurcum geçmiş olsun canım.....allah acil şifalar versin inşallah..
internette araştırdım arkadaşlar rahim yetmezliği deniyor buna ..... serviks boyum normalden kısaymış.... daha doğrusu sınırda demişti asistan ......erken doğum riski olabilirmiş.allah korusun..... serklaj yapılabilirmiş.... yani rahim ağzı dikilebilirmiş.....
saolasın amandacım doktorum cumartesi geliyor... eğer çok sorun olursa zaten asistanları ilgilenecek..su veye kan gelirse.... iş yapmıyorum... yatıyorum genelde..
eylülüm canım benim..... Rabbim sabırlar versin..... Ne denirki diyecek söz bulamıyorum.....
Arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ederim.... Bugün doktora gitim... Rahim açığım kapanmış ama doktor kendimi çok yorduğumu söyledi.. Daha dikkatli olmam gerekiyormuş ikiz tek gibi olmaz çok rahat davranıyorsun dedi........ Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.... Ilaçlar verdi düzenli kullanmam gerekmiş......
Mihribancım benim biraz tefrciyem kaldı..bitireyim de hep beraber okuyalım inşallah.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?