Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

bende rahatsızım... o nedenle giremiyorum..... arada bir bakıyorum.... doktora gidp geliyorum.... bacaklarım ağrıyor... karnım taş gibi oluyor..sürekli kramplar giriyor.... ayağa kalkamıyorum.... doktorum burada değil...onun yerine poliklinikte bakıyolar...sebebinide tam sölemiyorlar.. doktorum gelene kadar yatacakmışım.. servikalim mi incelmiş nolmuş...hiç anlmadım... öğrenince sizede sölerim....allaha emanet olun..

bulurcum geçmiş olsun canım.....allah acil şifalar versin inşallah..

Farkına varamadım canım çünkü bende yoktum. Hafta sonları evde net olmadı için giremiyorum. Dünde işler çok yoğundu yine giremedim. Çok çok geçmiş olsun. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin canım...

Farkına varamadım canım çünkü bende yoktum. Hafta sonları evde net olmadı için giremiyorum. Dünde işler çok yoğundu yine giremedim. Çok çok geçmiş olsun. Allah onları başımızdan eksik etmesin. Rabbim cümlemize sağlık sıhhat versin canım...

Kayracığım canım ya çok geçmiş olsun. Aman ne olur kendine dikkat et... Bilmiyorum şartları ama istersen doktorun gelene kadar başka bir doktora git.. Belki önemli bir sorundur ve hemen müdahale gerektiriyordur.. Bizi de habersiz bırakma olur mu?

kayracığım canım geçmiş olsun...bebişlere ve kendine iyi bak...rabbime emanet olun...

amandacığım canım sağolasın ...evet allah onları başımızdan eksik etmesin...

kızlar sizler nasılsınız...hepiniz inşallah iyidirsiniz. kendinize çok iyi bakın...birde bu grip olayı çıktı aman haaaa dikkat edin....

Bulut..... Allah sifasini versin babanin... Gecmis olsun.. Gercekten herseyin basi saglik,saglik olmayinca hicbirseyin kiymeti yok.. Allahim herkese once saglik versin ..

Kayra... uzuldum yaaa... hele diyorum hic girmiyor kayra nerelerde diye,neyin nesiymi bu ya.Neden ayrintili bi aciklama yapmiyorki ,Allah sifani versin insallah. Allahim hepimize hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin.. Gelismelerden haberdar et... Neyin nesiymis bi internette arastirsaydin belki birseyler bulursun..

Kizlar bende bu bi kac gundur iyi uyuyamiyorum yaa,aslinda bir rahatsizligim yoktur ama,derin dalamiyorum.

Dun gece,cok kotu bir kabus gordum,boyle bi odadayim icerisi karanlik yer yataklari var ben kaynanamin yaninda yatiyorum.. Ama icimde urperti var uykuya dalamiyorum,sonra kaynanama donup diyorumki ne olursun uyumaa beni gelip goturecekler yardim et filan,ama nasil korkuyorum anlatamam. Sonra kaynanam kizim korkma birsey olmaz diyor yok anne gelecekler ben biliyorum diyorum,kizim kim gelecek diyor.. uc harfliler diyorum . Sonra kaynanam ayaga kalkiyor kimse yok bak dedigi anda kendi kendine kapi aciliyor ve iceri giriyorlar .. Ben nefes nefese kaliyorum,Naas Felak okumaya vas+ouprum ama korkudan sureleri birbirne karistiriyorum, yada nefesim yetmiyor bitiremiyorum bi turlu.. SOnra neyse bi anda esim gelip sariliyor korkudan ona sarilip agliyorum.. Sonra birden bi uyandim kan ter icinde kalmisim bir baktim saat 05. birde tuvaletim gelmiski sormayin,budefa korktum tuvalete gitmeye sonra ya Allah bismillah Rabbim var dedim, kalktim tuvalete gittim geldim geri yattim.. Ama bugun gun boyu tuhaftim etkisinden kurtulamadim gibi... :bbo:

internette araştırdım arkadaşlar rahim yetmezliği deniyor buna ..... serviks boyum normalden kısaymış.... daha doğrusu sınırda demişti asistan ......erken doğum riski olabilirmiş.allah korusun..... serklaj yapılabilirmiş.... yani rahim ağzı dikilebilirmiş.....

Kayra,aman kurban oluyum erkenden onlemini alin,insallah birseycik olmaz.. Rabbim vakti zamaninda dogum yapmayi nasip etsin... Senin icinde dua edelim insallah birseycikler olmaz.Rabbim iyiliginiz versin insallah..

Mihribancığım, içini ferah tut canım, yatarkende bildiğin duarı oku. Rabbim bir daha kötü rüya göstermesin canm...

Kayra canım, doktorun ne zaman gelecekmiş? Ne olur o gelene kadar hiç kalkma iş yapma. ınşallah zamanından çok erken gelmez kızçeler... Sen kendine daha da çok dikkat etmelisin artık... Allah yardımcın olsun canım...

saolasın amandacım doktorum cumartesi geliyor... eğer çok sorun olursa zaten asistanları ilgilenecek..su veye kan gelirse.... iş yapmıyorum... yatıyorum genelde..

saolasın amandacım doktorum cumartesi geliyor... eğer çok sorun olursa zaten asistanları ilgilenecek..su veye kan gelirse.... iş yapmıyorum... yatıyorum genelde..

Canım çok dikkatli ol ne yapılması gerekiyorsa yapılsın bişey olmaz İnşallah çok geçmiş olsun yat canım kendini zorlama Allah yardımcın olsun

Kayra canim gecmis olsun. Allahim insallah tez zamanda sifasini verir. Kendine cok iyi bak...

kayracım geçmiş olsun canım.serklaj rahim ağzına tek bir dikiş.basit bir işlemmiş.benim dr iki kez rahim operasyonu yaptım diye her gidişte kontrol ediyor kısalırsa hemen dikiş atcak.

Kizlar gelincikten haberi olan varmiii???? Kacinci gunu bugun,sonucu ne zaman alacakti... Ve bu arada tefriciyeleri okudunuz?? Duasi yapilmadi sanirim daha?

hele şükür siteye girebildim..............2 gündür girsemde açmadı sayfaları.........deli etti ya...........
kızlar çok geç olmuş........yarın yazarım inşaallah............Rabbime emanet olun...........

İyi canım ya inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin... İş yapma tabii, yatabildiğin kadar yat canım...

Hamis arkadaslar.... daha oncede yazmistim, ama cevap gelmedi...

Bizlerde saglikli hayirli evlatlar, ve kolay dogum icin baslasakmi tefriciye ve meryem surelerine..?? Isteyen varsa katilsin,ben kendim tefriciyeye basladim... Isteyen olursa,hep beraber yapalim ??

Kızlar herkese slm....size kötü hbrim varrrr..çok üzgünüm bebegimi kaybetdim.hatırlarsanız en son ense kalınlıgından bahsetmiştim bi kaç gün sonra dr gittik. Bebegim ölmüştü.yıkıldım.allah sizin çocuklarınızı size bagışlasın....ben çok üzgünüm.bebegim 13.5 haftalıkdı....neyse kendinize iyi bakın arkadaşlar.

eylülüm canım benim..... rabbim sabırlar versin..... ne denirki diyecek söz bulamıyorum.....

arkadaşlar ilginiz için hepinize teşekkür ederim.... bugün doktora gitim... rahim açığım kapanmış ama doktor kendimi çok yorduğumu söyledi.. daha dikkatli olmam gerekiyormuş ikiz tek gibi olmaz çok rahat davranıyorsun dedi........ rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.... ilaçlar verdi düzenli kullanmam gerekmiş......

mihribancım benim biraz tefrciyem kaldı..bitireyim de hep beraber okuyalım inşallah.................

kızlar merhaba uzun suredır gıremedım cnm benım çök geçmış olsun bu arada yorma kendını olurmu bızde bu ay dondurulmuş tek embrıyonul transfer etmeyı kabul ettık adet olmamı beklıyorum olur inş. Bana bol bol dua edın olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…