Kızlar hepinize selam malesef iyi haber veremiycem çok kötüyüm suyum geldi malesef 1 haftadır yoğun bakımdayım bebeklerim yaşıyor ama suları çok azmış doktor yatacaksın dedi Allaha kalmış tamamen ama umut vermedi yaşadıkları kadar durcaklarmış nolur dua edin bize Allah kimseye vermesin kollarım paramparça oldu serumdan ilaçtan ama olmadı .....
canım duamdasın.....Rabbim bizi minik yegenlerimize vaktinde ve saglıkla kavuştursun inşaallah.......bu sabah namazdan sonra kimse yatmasın dua edelim kızlar.canım ben hala yatıyorum her hafta kontrolüm olacakmış inş dayanır yavrularım hiç kıpırdamıyorum bile o kasılmalar bendede oldu aman dikkat edin ben çok dinlenemedim çalıştığım için birde iltihap vardı
Kızlar Merhaba,
Bugün güne biraz kötü başladım. Sabah evden işe giderken merdivenlerde düştüm... Serviste de hafif karın ağrıları başlayınca hemen doktoru aradım... Birşey olmamıştır ama yine de gel bir bakalım dedi... Nasıl korktum anlatamam... Doktara gittim hemen ama çok "şükür olumsuz birşey yok" dedi... Sadece düşmenin etkisiyle gerilmiş bebek o nedenle karın ağrısı olmuş...
Bu arada bebeğimin "KIZ" olduğunu öğrendim arkadaşlar... Bende kız annesi olacağım canlarım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?