Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Kızlar hepinize iyi akşamlar diliyorum.
Cumadan bu yana yazamadım sizlere.Yerime yeni arkadaş aldılar onu yetiştirmeye odaklandım. Birde o yanımdayken rahat giremiyorum.Gerçi bu zaman zarfında pek güzel haberler okumadım maalesef.
Eylülcüğüm çok üzüldüm Rabbim sabır versin.
Hiram kendine ne olur dikkat et,
Kızlar atladığım varsa şimdiden özür diliyorum. Bu aralar yoğun olduğum için yazmıyorum ve iyi takip edemiyorum.....

Kizlar,bugun biraz tedirginim Bugun ebeye gittik,Allaha sukur bebegin kalbi cok guzel atiyor buyumus dedi... Yanliz daha oncede bahsetmistim,karnimda sertlesmeler ve kasilmalar oluyor diye.. Hatta bazen sanki bebek bi tarafa toplaniyor SIKISTIRIYOR gibi bi his yasiyorum bunu internette arastirdim,erken dogum riski oluyormus normalde bu kasilmalar 30.haftadan sonra oluyormus.. Bugunde bende ebeye sordum,oda aynisini soyledi cok erken boyle kasilmalar icin,kendini cok iyi dinle yat dinlen eger hala devam ediyorsa erken dogum olabilir dedi.. ((( idrar tahlili yaptiralim bi belki idrar yolu iltihapi'da olabilir dedi.. Ama cok tedirgin oldum kizlar yaa. Allahim hepimizin evladini,vakti zamaninda kucagimiza almayi nasip etsin..

Bu hafta bebegin alisverisini tamamlayip artik,dinlenmem gerekiyor..

Kayra,senin herhangi belirtileirn olmusmuydu bu rahim boyu agziyla alakali,kasilmalar filan oluyormuydu?? Bende zaman zaman cok asiri kasilmalar oluyor.. hareketlerimi kisitlayacak derecede cok.. Cok tedirgin oldum ( Allahim hepimizede sorunsuz bir sekilde yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah..

mihriban yat dinlen canım anlattıkların hepsi benim rahatsızlıklarımın aynısı............. kasılmalardan sonra rahim ağzı kısalabiliyor ve açılıyor...allah korusun.................... erken dğum riski diyorlar.ben şimdilik atlattım ama dinlenmek kaydıyla............ yat dinlen bol su iç.süt iç...... mağnezyum verdi bana doktor......

Canlarım ne olur kendinize çok dikkat edin... ınanın yazdıklarınızı okuyunca çok endişeleniyorum. Herkes de bir sorun... Aman yaaaaa...... Allah korusun.........

Canlarım ne olur kendinize çok dikkat edin... İnanın yazdıklarınızı okuyunca çok endişeleniyorum. Herkes de bir sorun... Aman yaaaaa...... Allah korusun.........

Bugunde,ultrason icin gitttim hastaneye bebek masallah iyi hersey yolundaymis.. heryerini kontrol etti,yanliz boyunu filan olcemedi cunki pozisyonu uygun degildi,assagi dogru kafasini gommus gibiydi sanki hayret nasil rahat ediyorsa oyle:)

Kayra.. bugun tekrar sordum,bu kasilmalari ,bu kadinda diyorki eger aksamlari oluyorsa bu normal dedi,ama cok SIK oluyorsa ve uzun suruyorsa tekrar goruselim dedi,bol bol dinlenmek gerekiyormus dedigin gibi.. Ama rahim agzini filan kontrol etmedi.. Belkide kendini yordugun icin oluyordur diyor.. biraz sakin hareket edip,yatman gerekiyor dedi banada.. Bakalim hayirlsii olsun hakkimizda..
Allaha sukur sen atlatmissin,insallah birdaha boyle bi SIKINTI yasamazsin.. Insallah kimse yasaamasin.Cok kotu ... Dun kabus gordum surekli,sanki simdi pskolojikmende daha cok kasiliyor gibi karnim ne biliyim kafatyi yemis gibiiydim dun... Ama Allahima sukur genede icimde kotu bi his yok,yani icimden bi ses korkma birsey olmayacak diyor insallah yanilmam ...

Hiram....

Canim seni cok merak ediyorum,bizleri haberdar et ne olur.. Allahim yardimcin olsun senin ve bebislerin.. Vakti zamaninda gelsinler insalllahh..

canım ben hala yatıyorum her hafta kontrolüm olacakmış inş dayanır yavrularım hiç kıpırdamıyorum bile o kasılmalar bendede oldu aman dikkat edin ben çok dinlenemedim çalıştığım için birde iltihap vardı

Hiram .. canim cok dikkat et,kendine.. Ne gibi onlemler alindi dikis filan atildimi.?? Bende' yarin idrar testi vericem doktoruma,iltihap varmi diye, eger iltihap varsa antibiyotik tedavisine baslatacaklar, iltihapda kasilmaya neden olabiliyormus.. Rabbim sizi korusun insallah,bol bol dinlen tibbi ne gerekiyorsa hepsini yaptir, birsey olmaz insallah..

Kayra...peki sana magnezyum ve dinlenme disinda herhangi birsey yapilmadimi? bende dinlenmeye calisiyorum,ama kendim yemegimi evimi topluyorum acaba onudami yapmasam..?

Ha birde seni NST'ye bagladilarmi..?? Birsey daha soracagim canim,rahim boyu olcumunu nasil yapiliyor vaginalmi?? Yada ultrasondami ??

Benim karnim gene sertlesti tas gibi.. Ayaga kalkacagim zaman zorlaniyorum ilk kalktigim anda yer cekimine maruz kaliyormusum gibi zorlaniyorum.. Oturunca pek birsey yok..

mihribancığım yemeğimi yapıyorum..zaten evim batmıyor.. sadece mutfak süpürüyorum....... haftada birkez eşim yada annem süpürüyor.. ütümüde annem yapıyor... annem uzak havalar soğudu.. gelemzse hafta bir iki kez yardımcı alırım..... sende öyle yap...mutfağı süpürsen yarım saat uzat ayaklarını... yemek yapsan dinlen..... uzun yürüyüşlere çıkma ..... daha doğrusu mecbur olmadıkça dışarı çıkma......

kızlar bende ikiz hamileyim 5 haftalıklar 3 gün önce dr a gittim kalp atışlarını 15 gün sonra duyarız dedi yani 7 haftalık oluyo... benim öğrenmek istediğim 7 haftalıkken ikiz gebeliklerde kalp atışları duyulurmu ikiz hamile olnlar bilirler

kayra.... tamam canim bende oyle yapayim,insallah birsecikler olmaz miniklerimize...Bende benim herife soyleyimde o supursun,ya aslinda garibim onada kiyamiyorum cok yogun calisiyor,geliyor koltuga yigilip kaliyor,ufak tefek seyleri yapiyor aslinda,ama napalim naz degilki bizimkisi,soyleyimde bende yaptiriyim bugun,aslinda benimde ev yukardan assagiya supurulmesi gerekiyor.. Iki kat ya birde,supurgeyi indir cikar o bile yorucu geliyor.. Birde evimin insaati bitseydi benim evimde yoksa kolay koaly batmaz,sadece yedigimiz ictigimiz oluyor.. Ama bu insaat cok pis cikariyor banyoma kadar toz to[prak doluyor .. (

Kayra sen herseyi tamamladin ozaman,aslinda bende cikip herseyini almak istiyorum,ama zaten mobilyasi alinmisti bebek arabasida tamam,box kiyafet banyo,yatak carsaf bibieron gibi seyler alinacak.. Aslinda bir gitsem hepsini alirim.. Ama elim varmiyor( Ya birsey olurda hepsi elimde kalirsa diye cesarert edemiyorum.. Odum kopuyor inanki ((

Kızlar Merhaba,
Bugün güne biraz kötü başladım. Sabah evden işe giderken merdivenlerde düştüm... Serviste de hafif karın ağrıları başlayınca hemen doktoru aradım... Birşey olmamıştır ama yine de gel bir bakalım dedi... Nasıl korktum anlatamam... Doktara gittim hemen ama çok "şükür olumsuz birşey yok" dedi... Sadece düşmenin etkisiyle gerilmiş bebek o nedenle karın ağrısı olmuş...
Bu arada bebeğimin "KIZ" olduğunu öğrendim arkadaşlar... Bende kız annesi olacağım canlarım.....

benim güzel anne adaylarım nasılsınız...artık göbüşler büyümüştür...rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize...arkadaşlar gelincikten haber varmı...ben bugün yoktum...inşallah güzel haberlerle döner....

amandacım geeçmiş olsun canım...nolur çok daha dikkat............................

bulut sağol gülüm...rabbim sizede nasip etsin inşalah....

amanda.... Gecmis olsun canim yaaa.. Allah korusun seni ve bebegini.. Ne guzel bi kiz daha geliyor.Allahim tamamina erdrisin insallah.

Bulut sagolasin canim,sende iyisindir umarim..

Kizlar birsey soracam size....

Bebegimi,ozellikle 2 haftadir cok net ve yogun birsekilde hissediyorum.. Ama dikkatimi ceken,afedersiniz ama assagiya dogru cok tepiyor bu aralar,cok huylaniyorum.. Sizdede boyle oluyormu??

yaaaaaaaaaaa gelincikten haber var mııııııııııııııııııııııııııııııı?????????????????????????????????????????????

canım duamdasın.....Rabbim bizi minik yegenlerimize vaktinde ve saglıkla kavuştursun inşaallah.......bu sabah namazdan sonra kimse yatmasın dua edelim kızlar.

canım minişin hayırlı olsun.....Rabbim hayırlısıyla kızını kjucagına almak nasip etsin......ne olur bastıgın yerede hep bakarak yürü artık.....bizi korkutma...

günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalar.bir haftadır gripten yatıyorum.çok fazla topiği takip edemedim.rahatsız olan arkadaşlara Rabbim acil şifalar versin.bebeklerimizi sağlıklı ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin.

Kayra, Mihriban, Nzmyhn
Canlarım çok sağolun bende dersimi aldım... Artık çok daha dikkatli hareket etmeye çalışıyorum...

Bulutcuğum sağol canım, ufak tefek sorunlar yaşıyoruz zaman zaman ama Allaha şükür iyiz...

Tanyeli çok geçmiş olsun, aman dikkat et zor atlatılıyor grip... Bol bol dinlenmeye ve vitamin almaya çalış...
Arkadaşlar Gelinciği bende çok merak ediyorum... Aslında telefonu var ama arasam mı aramasam mı karar veremedim... Siz ne dersiniz arayayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…