kızlar liste ilk sayfada eksik bilgileri olanlar niye söylemiyo bakiyiiimmmmmklava:
zorla kaba kuvvete mecbur bırakıyonuz yaaa adamı........hatimde dagılmıyooooooo.........zorla çıldırtıyonuz.:roflol:......bak geliyom yanınıza............(((55 kiloluk halimle korkun yani benden uyarmadı demeyin)))...........:tomato::tomato:
kızlar aranızda kadıköy acıbadem de tedavi olan varmı?
kayracım yanılmıyorsam caneylom orda tedavi oldu.şimdi hamile........hayırdır ne oldu niye sordunki.....merakettim bak şimdi:sm_confused:kızlar aranızda kadıköy acıbadem de tedavi olan varmı?
canım tamam ozaman sende tefriciyede sayını yaz biz oraya ekleyelimm..canımcım benim tedavi merkezi bursa acıbadem, sonuc temmuz ortasi gibi olur herhalde. ilk denemem. kuran hatminde yer alamam ama tefrice okurum bende.
canım hoşgeldin.....hemen ekleyelim senide mucizelerimizi bekledigimiz listemize...Hanımlar merhabalar hepinize hayırlı cumalar
kabul ederseniz benimde 8 temmuz ilk lucrin günüm olacak
Listeye alırsanız sevinirim.
Hepimiz mucizelerimize önümüzdeki ay kavuşalım inşallah:Saruboceq:
amaannnn hocam seni hemen ekleyim o zaman.....küçücük çocuga fırça atılırmı hiççççmafoldumbenmafoldumben...aşkolsun:umursamaz:ayyyy canım ya hiç böyle tatlı sert fırça yememiştim. Çok güldüm inan. Kendi adıma savunma yapacağım müsait olmadığını düşünüyordum o nedenle konuyu gündeme getirmedim. Hazır sen kendini ele vermişken bilgilerimi yazayım
memorial - temmuz sonu -ilk deneme
Bu kezde listeye eklemezsen fırçayı sen yersin :roflol:
Bizde seni seviyoruz........
OoO masallah herkes selamini vermisss,bi ben kalmisim ... Hepinize hayirli cumalar,dualariniza amiiinnnn... Rabbim evlatlarimizla nice cumalar nasip eder insallaaahh.. Kizlar 10 gun sonra istanbuldayim insallah simdi tam anlamiyla geriye sayim baslamis bulunyor sositososito .
medicana tüp bebek yapacsğim.hakkınd bilginiz varmi.
temmuzda allahın izniyle bende varım.ilk denemeden bebek sahibi olan hiç yokmu
kayracım yanılmıyorsam caneylom orda tedavi oldu.şimdi hamile........hayırdır ne oldu niye sordunki.....merakettim bak şimdi:sm_confused:
eşim için dışarıda başka bir yerde daha sperm tahlili yaptırmaya karar verdik. dışarıda yaptırdığımız sonucu memorial kabul etmeyecek doğal olarak. belki teseye gerk kalmaz umudmuz var. o nedenle acıbademde yapalım bu testi gerekirsede tedaviye orada devam edelim dedik.
herkeze iyi hafta sonları arkadaşlar has. geldim ve bu gece 11 30 çatlatma ignemi vurulacagım pazartesi 11 de yumurtalarım toplanacak hadi dua istiyorum hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?