Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Arkadaslar hepinizin kandili mubarek olsun saat farkindan dolayi gec oldu ama yine de yazmak istedim. Umarim Allah herkesin isini kolaylastirir bu aylarda. Gorusmek uzere

gunaydin arkadaslar yeni konu actim ama kimse yanitlamiyor... bende size sorayim dedim.

aranızda hiç Puregon/Gonal F gibi yumurta uyarıcı iğneleri kullanırken lekelenme yada kanama yaşayan oldu mu? Varsa eğer tedaviniz nasıl devam etti? iptal mi oldu?

canım ben kullandım ama öle lekelenmem olmadı bunu doktorun enıyı yanıltlarrrrrrr.............bence problem olmaz.....ınş canım sor bence..................

sordum canım ama onemli degil dedi bir açıklama da yapmadı. kimsede olmuyorken bende niye oluyor onu anlamıyorum. ustelik normalde benim adetim cok duzenlidir yumurtlamam hic sasmaz.. tuplerimde sorun oldugu icin hamile kalamiyorum. ara kanama yada lekelenme hayatımda hic yasamadim neredeyse...
bugun3. gun oldu hala hafif hafif devam ediyor. yarın kontrolüm var zaten ama ne biliyim belki birileri birsey soyler icim rahatlar diye soruyorum. kimse yanıtlayamazsa da napalım bir gun daha sabredecegim.... :sm_confused:

slmlar bende temmuz ayında meleklerine kavuşmak için çırpınan bir anne adayıyım henüz netleşmediği için kesin bişey diyemiyorum nasip kısmet bakalım tedaviye başlarsam bi topik açıcam inş. banada dua edin arkadaşlar sevgilerimle..

pazar günü eşim teseye giriyor. eğer sperm bulunursa bende aynı gün yumurta toplama işlemine giriyorum.

Kayracığım Allahın izni ile herşey yolunda gidecek. Sende bebiş(ler)ine kavuşmak için en en önemli adımı atmış olacaksın. Sonrası kaliteli gelişen bebişler olucak ve annelerine sıkı sıkı tutunacaklar buluşma gününüze kadar. Hep olumlu düşün canım :CüvCüv:...

meraba arkadaşlar transferim çok güzel geçti.4 embiriyo konuldu.dün hep yattım. o yüzden giremedim.ben çok iyiyim sizler nasılsınız.12 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum..............

zuzumkuzum...bendede öyle silik cikti ve hamileydim....tebrik ederim...Rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin

meraba arkadaşlar transferim çok güzel geçti.4 embiriyo konuldu.dün hep yattım. o yüzden giremedim.ben çok iyiyim sizler nasılsınız.12 gün nasıl geçecek onu düşünüyorum..............

gecer welike gecer cabucacik gecer hatta...sen hic merak etme...o güzel haberi alda...beklemek bu olsun...insallah sonunda hamileyim....yasasin dersin...

Yaa gerÇektenmı zÜmın.. ıdarardamı bakmıŞtın kaÇoncı gÜnÜndÜ transferden geÇen hafta perŞembe oldu transferım alllahım nolur olsunnnnnnnnnnnnnn

düşünüyorum canım. evet artık tedavinin sonuna yaklaşıyorum. darısı başnıza inşallah.

insaalah canim rabbim islerini kolaylastirsin

saol canım cümlemizin inşallah. seninde az kaldı değilmi.

geçer 12 gün dediğin neki. hergün bir program yap kendine. ufak tefek işler gezmeler falan. hemencecik geçer.

hayırlı olsun transferin arkadaşım. 11 sonra bekliyoruz güzel haberlerini inşallah. transferden sonra ne kadar kaldın hastanede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…